reklama
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Narazie na 4 godzniki ) Ale pozniej chyba na caly etat i jak sie bede czula na silach to az doporodu heheheMoj M i tak ma wolna czwartki wiem maly bedzxie tylko 4 godzinki 4 razy w tyg w zlobku A ile z grudniowek juz wrocilo do pracy i co robicie z dzieciaczkami??
Narazie na 4 godzniki ) Ale pozniej chyba na caly etat i jak sie bede czula na silach to az doporodu heheheMoj M i tak ma wolna czwartki wiem maly bedzxie tylko 4 godzinki 4 razy w tyg w zlobku A ile z grudniowek juz wrocilo do pracy i co robicie z dzieciaczkami??
ja pójdę do pracy dopiero za 2 lata, jak Bartek będzie mógł iść do przedszkola
czesc dziewczyny!
Przepraszam za taką długą nieobecność ale moja mam jest w szpitalu już 4 tydzień i coś się nie wyrabiam wszystko spadło na mnie i czasowo nie wyrabiam a do tego mała była już 2 raz chora w ostatnim czasie i zęby jej wychodzą i to dwa na raz na górze masakra jakaś.
Wszystkie was gorąco ściskam i ślemy z Gabi buziaczki dla was i waszych pociech.
Przepraszam za taką długą nieobecność ale moja mam jest w szpitalu już 4 tydzień i coś się nie wyrabiam wszystko spadło na mnie i czasowo nie wyrabiam a do tego mała była już 2 raz chora w ostatnim czasie i zęby jej wychodzą i to dwa na raz na górze masakra jakaś.
Wszystkie was gorąco ściskam i ślemy z Gabi buziaczki dla was i waszych pociech.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Oj no widzisz jak ładni....jejku ja tez bym chciała Mari do żłobeczka oddać,ale tutaj zastać wolne miejsce graniczy z cudem,a do tego jak jest w mieście żłobek to tez cud....Tczew to 70 tys miasto,a żłobka brak.....:-sorry:My juz po pierwszym dniu w przedszkolu Maly sie pieknie bawil, jak chcialam do niego podejsc to uciekal, chyba obciach z mama przychodzic Panie bardzo mile, tysiace zabawek no i dzieci, wszystkie takie male szkraby do 12 miesiecy Pani mowila,ze Oskarek byl takie grzeczny, ze jutro mam go zostawic i isc dobie A teraz padl zmeczony po poranku pelnym wrazen a mamusia ma czas dla siebie
Kokusia ja też czekam na fotosikaO matko dziewczyny ale Wy jesteście piecuchy. Nawet moja dziecko nie lubi takiego gorąca bo jak jest 23 stopnie to ona musi w samej pieluszcze chodzic bo inaczej ciągle marudzi
A jeszcze z niusów to mam nowy kolorek na włoskachCzarno-czerwono-fioletowy:-)
Darina oj to masz przeżycia....lepej nam zapodaj zdjąteczko swojej córeczki....jestem taka ciekawa jak ona wygląda..... juz dawno nam jej nie pokazywałaś.......czesc dziewczyny!
A my spimy to nzaczy Mari i tatus tez drzema....a ja czekam na gości,bo ma przyjsc moja cioteczka z kuzynka....przyjechała na tydz z Szkocji i postanowiły nas odwiedzic.....:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana to widzę, że masz sytuację podobną do mojej. Też brak żłobka... Choć miejscowość o wiele mniejsza.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Oj Zapominajko szkoda słow w ogóle....za czasów komunty złobki były teraz jak jest XXI WIEK i wszystko niby tak dostosowane dla mam i dzieci ich brakuje.....masakra jakas....Kana to widzę, że masz sytuację podobną do mojej. Też brak żłobka... Choć miejscowość o wiele mniejsza.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Oj Zapominajko szkoda słow w ogóle....za czasów komunty złobki były teraz jak jest XXI WIEK i wszystko niby tak dostosowane dla mam i dzieci ich brakuje.....masakra jakas....
No niestety. A ty jak długo planujesz być z malutką?
mamusia2008
mamusia Karolinki
no wiesz sexi bielizna odpada, bo nie wyobrazam wieloryba w sexi bieliznie, a pozatym nawet takich rozmiarow XXXXXXL niema, wiec bielizne mam z glowyMamusiu dziewczyny dały kilka dni temu sporo fajnych pomysłów (patrz linki) ;-) chodzi mi o te kostiumiki, ala pielęgniarka, policjantka, no wiesz gwarantuje Ci, że jak dla mężowego to preznt napewno wypali ;-)
tez myslalam o czyms takimWczoraj zrobilam wieczorem pierwszy raz gołąbku i dziś je własnie konsumuję pycha!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-) normalnie dumna jestem z siebie
Mamusiu a moze jakis zestawik zeli intymnych ja za miesiac mam meza urodziny i myslalam o konkretnej ksiazce tzn drugiej czesci ksiazki ktora kiedys kupilam i bardzo sie mojemu podobal;a ale dupa autor ciagle jest w trakcie pisania kolejnej czesci i mam dylemat:-----(
my placimy w zime 600zl =3miesiace a latem 150=3 miesiace, 42 mmy tez mamy gazowe ale u nas juz zalaczone. Dziewczyny napiszcie jak mozecie jakie macie rachunki mniej wiecej na ile metrow?
a ja wlasnie czuje sie zle jak mam 23-24 stopniUmarłabym jakbym miała 20 stopni w domu Chybabym w dwóch swetrach chodziła
Ja w zeszłym roku mężowi dyplom wzorowego męża wydrukowałam i wręczyłam w takiej składanej ozdobnej teczuszce na dyplomy No i oprócz tego jakiś tam drobiazg
ooo dobry pomysl na prezent
ja rowniezto ile ty masz stopni? Ja jak mam 22 to sie poce
ty to masz pomyslyMamusia skoro to jest skórzana rocznica to kup A coś ze skóry (jakiś pejczyk;-))
zrob fotke i to juzA jeszcze z niusów to mam nowy kolorek na włoskachCzarno-czerwono-fioletowy:-)
ja juz wrocilam od pazdzirnika, ale radzimy sobie sami, rano jezdze na 7.00 i koncze o 8.30 (wiec maz z Karolinka czekaja te 1,5 godziny na mnie w samochodziku, Karolinka spi a tatus czyta), no i wieczorem od 18.00 do 21.00, kiedy tatus wraca z pracy, tylko ze mam dobrze bo jestem lektorem, wiec ulozylam sobie tak godziny zeby nie dawac malej do zlobkaNarazie na 4 godzniki ) Ale pozniej chyba na caly etat i jak sie bede czula na silach to az doporodu heheheMoj M i tak ma wolna czwartki wiem maly bedzxie tylko 4 godzinki 4 razy w tyg w zlobku A ile z grudniowek juz wrocilo do pracy i co robicie z dzieciaczkami??
no wiec ja dopiero wrocilam z pracy, ale dzis zarobilam kase z anic, bo studentow nie bylo, ale ja musiala posiedziec z godzinke i mama zaplacone
teraz pije herbatke i za chwile spatki, bo jutro o 7 zajecie:-(
milego wieczorku mamuski
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mamusia a gdzie ty pracujesz, że takie dziwne godziny?