reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Narazie na 4 godzniki :)) Ale pozniej chyba na caly etat i jak sie bede czula na silach to az doporodu hehehe:-D:-DMoj M i tak ma wolna czwartki wiem maly bedzxie tylko 4 godzinki 4 razy w tyg w zlobku :) A ile z grudniowek juz wrocilo do pracy i co robicie z dzieciaczkami??

Narazie na 4 godzniki :)) Ale pozniej chyba na caly etat i jak sie bede czula na silach to az doporodu hehehe:-D:-DMoj M i tak ma wolna czwartki wiem maly bedzxie tylko 4 godzinki 4 razy w tyg w zlobku :) A ile z grudniowek juz wrocilo do pracy i co robicie z dzieciaczkami??

ja pójdę do pracy dopiero za 2 lata, jak Bartek będzie mógł iść do przedszkola :tak:

czesc dziewczyny!
Przepraszam za taką długą nieobecność ale moja mam jest w szpitalu już 4 tydzień i coś się nie wyrabiam wszystko spadło na mnie i czasowo nie wyrabiam a do tego mała była już 2 raz chora w ostatnim czasie i zęby jej wychodzą i to dwa na raz na górze masakra jakaś.
Wszystkie was gorąco ściskam i ślemy z Gabi buziaczki dla was i waszych pociech.

My juz po pierwszym dniu w przedszkolu:-D:-D Maly sie pieknie bawil, jak chcialam do niego podejsc to uciekal, chyba obciach z mama przychodzic:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Panie bardzo mile, tysiace zabawek no i dzieci, wszystkie takie male szkraby do 12 miesiecy:tak::tak::tak: Pani mowila,ze Oskarek byl takie grzeczny, ze jutro mam go zostawic i isc dobie:szok::-D A teraz padl zmeczony po poranku pelnym wrazen a mamusia ma czas dla siebie:tak::tak:
Oj no widzisz jak ładni....jejku ja tez bym chciała Mari do żłobeczka oddać,ale tutaj zastać wolne miejsce graniczy z cudem,a do tego jak jest w mieście żłobek to tez cud....Tczew to 70 tys miasto,a żłobka brak.....:zawstydzona/y::-:)sorry:
O matko dziewczyny ale Wy jesteście piecuchy. Nawet moja dziecko nie lubi takiego gorąca bo jak jest 23 stopnie to ona musi w samej pieluszcze chodzic bo inaczej ciągle marudzi

A jeszcze z niusów to mam nowy kolorek na włoskach:tak:Czarno-czerwono-fioletowy:-):tak:
Kokusia ja też czekam na fotosika :tak::tak:
czesc dziewczyny!
Przepraszam za taką długą nieobecność ale moja mam jest w szpitalu już 4 tydzień i coś się nie wyrabiam wszystko spadło na mnie i czasowo nie wyrabiam a do tego mała była już 2 raz chora w ostatnim czasie i zęby jej wychodzą i to dwa na raz na górze masakra jakaś.
Wszystkie was gorąco ściskam i ślemy z Gabi buziaczki dla was i waszych pociech.
Darina oj to masz przeżycia....lepej nam zapodaj zdjąteczko swojej córeczki....jestem taka ciekawa jak ona wygląda..... juz dawno nam jej nie pokazywałaś.......:tak::tak::tak:

A my spimy to nzaczy Mari i tatus tez drzema....a ja czekam na gości,bo ma przyjsc moja cioteczka z kuzynka....przyjechała na tydz z Szkocji i postanowiły nas odwiedzic.....:tak::-)

Mamusiu dziewczyny dały kilka dni temu sporo fajnych pomysłów (patrz linki) :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-) chodzi mi o te kostiumiki, ala pielęgniarka, policjantka, no wiesz :-D:-D:-D:-D:-p gwarantuje Ci, że jak dla mężowego to preznt napewno wypali ;-):tak::tak::tak::-D:-D
no wiesz sexi bielizna odpada, bo nie wyobrazam wieloryba w sexi bieliznie, a pozatym nawet takich rozmiarow XXXXXXL niema, wiec bielizne mam z glowy:eek::eek::eek:
Wczoraj zrobilam wieczorem pierwszy raz gołąbku i dziś je własnie konsumuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pycha!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-) normalnie dumna jestem z siebie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Mamusiu a moze jakis zestawik zeli intymnych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p ja za miesiac mam meza urodziny i myslalam o konkretnej ksiazce tzn drugiej czesci ksiazki ktora kiedys kupilam i bardzo sie mojemu podobal;a ale dupa autor ciagle jest w trakcie pisania kolejnej czesci i mam dylemat:-:)-:)-:)-:)-(
tez myslalam o czyms takim:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
my tez mamy gazowe ale u nas juz zalaczone. Dziewczyny napiszcie jak mozecie jakie macie rachunki mniej wiecej na ile metrow?

my placimy w zime 600zl =3miesiace a latem 150=3 miesiace, 42 m
Umarłabym jakbym miała 20 stopni w domu :szok::szok::szok: Chybabym w dwóch swetrach chodziła:)

Ja w zeszłym roku mężowi dyplom wzorowego męża wydrukowałam i wręczyłam w takiej składanej ozdobnej teczuszce na dyplomy:) No i oprócz tego jakiś tam drobiazg:)
a ja wlasnie czuje sie zle jak mam 23-24 stopni
ooo dobry pomysl na prezent

:-D:-D:-D to ile ty masz stopni? Ja jak mam 22 to sie poce:-D
ja rowniez:-D:-D:-D
Mamusia skoro to jest skórzana rocznica to kup A coś ze skóry (jakiś pejczyk;-):-D)
ty to masz pomysly
A jeszcze z niusów to mam nowy kolorek na włoskach:tak:Czarno-czerwono-fioletowy:-):tak:
zrob fotke i to juz:-D:-D:-D
ja juz wrocilam od pazdzirnika, ale radzimy sobie sami, rano jezdze na 7.00 i koncze o 8.30 (wiec maz z Karolinka czekaja te 1,5 godziny na mnie w samochodziku, Karolinka spi a tatus czyta), no i wieczorem od 18.00 do 21.00, kiedy tatus wraca z pracy, tylko ze mam dobrze bo jestem lektorem, wiec ulozylam sobie tak godziny zeby nie dawac malej do zlobka

no wiec ja dopiero wrocilam z pracy, ale dzis zarobilam kase z anic, bo studentow nie bylo, ale ja musiala posiedziec z godzinke i mama zaplacone:-D:-D:-D
teraz pije herbatke i za chwile spatki, bo jutro o 7 zajecie:-(
milego wieczorku mamuski:tak::tak::tak:

reklama
Do góry