Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cyprysiowa może to od ścian zależy. Do tego my na ostatnim piętrze i mimo, że ociepliliśmy sufit to i tak ucieka. Przypuszczam, że mniej będziemy płacili w przyszłym roku, bo mają ocieplać dom...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiecie co moje dziecko to jest jednak asior jak nic polozylam go sapc a on spi w dozyl lozku ale czesto do niego zagladam i jak sie budzi to albo placze albo cos tam sobie gada ze jeszcze sie niezdazylo zebym nie uslyszala ze sie obudzil do dzis wchodze do pokoju zeby zobaczyc czy sie nie przebudza a ten siedzi sobie na pdlodze i bawi sie kremem do dupci normalnie jaj jak berety ta kanapa jest niziutka na szczescie
Ja mam 23-24 stopnie i jest mi z tym bardzo dobrze bo nie znoszę zimna! A tak mogę sobie w majtochach po domu chodzić
O matko dziewczyny ale Wy jesteście piecuchy. Nawet moja dziecko nie lubi takiego gorąca bo jak jest 23 stopnie to ona musi w samej pieluszcze chodzic bo inaczej ciągle marudzijeny a ja lubie jak jest 24 stopnie jestem mega zmarźluchkocham ciepełko
U nas dokładnie też jest taka pogoda do bani :--(, i też bez ogrzewania (narazie) bo mamy gazowe i jeszcze troszkę się wstrzymamy zanim załączymy piec, bo te rachunki pózniej są makabryczne :---(
my tez mamy gazowe ale u nas juz zalaczone. Dziewczyny napiszcie jak mozecie jakie macie rachunki mniej wiecej na ile metrow?
Macie ten "zegar" co ustawiacie sobie temperatury i godziny o ktorej ma grzac?\