reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa może to od ścian zależy. Do tego my na ostatnim piętrze i mimo, że ociepliliśmy sufit to i tak ucieka. Przypuszczam, że mniej będziemy płacili w przyszłym roku, bo mają ocieplać dom...

reklama
wiecie co :-D moje dziecko to jest jednak asior jak nic:laugh2: polozylam go sapc a on spi w dozyl lozku ale czesto do niego zagladam i jak sie budzi to albo placze albo cos tam sobie gada ze jeszcze sie niezdazylo zebym nie uslyszala ze sie obudzil do dzis:-D wchodze do pokoju zeby zobaczyc czy sie nie przebudza a ten siedzi sobie na pdlodze i bawi sie kremem do dupci :-D normalnie jaj jak berety ta kanapa jest niziutka na szczescie:szok:

Ostatnia edycja:
Oj Duniu dziekujemy....oby szybko przeszlo to co nas dopadło......

Nio a do nas przyszedł właśnie prezent niespodzianka dla mojego mężowego i ......koszulka rewelacja....serio wyglada BOSKO:p hahahh ale czapeczka w ógole nie trafiona...nie lezy za nic i to nawet nie wina rozmiaru...napisałam e-mail mam nadzieje,ze mi ja przyjmą z powrotem...albo wymienia na np jeszcze jedna inna koszulkę....

Oj laski lece do moich łobuzów dwóch....

wiecie co :-D moje dziecko to jest jednak asior jak nic:laugh2: polozylam go sapc a on spi w dozyl lozku ale czesto do niego zagladam i jak sie budzi to albo placze albo cos tam sobie gada ze jeszcze sie niezdazylo zebym nie uslyszala ze sie obudzil do dzis:-D wchodze do pokoju zeby zobaczyc czy sie nie przebudza a ten siedzi sobie na pdlodze i bawi sie kremem do dupci :-D normalnie jaj jak berety ta kanapa jest niziutka na szczescie:szok:

Przerabiałam to:-D
A potem Iggy spadł i teraz śpi w łóżeczku.

Witajcie ja pozazdrościlam porządku Tygryskowi i od rana sprzątam, teraz Jula poszla spac wiec Was nadrabiam jedząc Cheetosy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:taką mialam ochotę:-D:-D:-D

My jutro idziemy na kontrole wiec trzymajcie kcuki zeby juz zadne antybiotyki czy zastrzyki nie byly potrzebne:sorry::sorry::sorry:

U nas od rana kuja asfalt przed blokiem chyba kostkę bęa ukladac, wiec w domu wszytsko trzęsie sie, zrobili sobie przerwę więc udalo mi sie dziecko spac polozyć...

Kaneczko zdroweczka dla Mariczki....my zmagamy sie z katarem juz dlugo i co moge Ci polecic masc pulmex smaruje sie nia klatke i plecki i podczas snu inhaluje to niunie, u nas pomoglo...
Moja pediatra odradza czeste uzywanie wody morskiej, po podobno ona powoduje ze sluzowkaprodukuje wiecej wydzieliny:sorry::sorry::sorry:

pozdrawiam, zycze milego dnia i czytam dalej poki nie wiercą:crazy:

Witajcie poniedziałkowo:tak:My już niestety w domku a szkoda bo bardzo fajnie było:tak:Co prawda wczoraj nam się trochę pogoda zepsuła ale i tak tak jakoś smutno było wracac już do domu. A woóle to dobrze że mamy kombi bo moja siostra podarowąła dziewczynom całe wielkie pudło zabawek na urodziny bo stwierdziła że nie może się już doczekac:-)

Życzymy zdrówka wszystkim jeszcze chorującym i tym co dopiero zaczęłi chorowac też;-):tak:
No i oczywiście sto latek dla wszystkich świętujących i dla Juleńki też:tak:

Mamusia skoro to jest skórzana rocznica to kup A coś ze skóry (jakiś pejczyk;-):-D)

Ja mam 23-24 stopnie i jest mi z tym bardzo dobrze bo nie znoszę zimna! A tak mogę sobie w majtochach po domu chodzić:)

jeny a ja lubie jak jest 24 stopnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jestem mega zmarźluch:zawstydzona/y::zawstydzona/y:kocham ciepełko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
O matko dziewczyny ale Wy jesteście piecuchy. Nawet moja dziecko nie lubi takiego gorąca bo jak jest 23 stopnie to ona musi w samej pieluszcze chodzic bo inaczej ciągle marudzi

A jeszcze z niusów to mam nowy kolorek na włoskach:tak:Czarno-czerwono-fioletowy:-):tak:

U nas dokładnie też jest taka pogoda do bani :-:)-(, i też bez ogrzewania (narazie) bo mamy gazowe i jeszcze troszkę się wstrzymamy zanim załączymy piec, bo te rachunki pózniej są makabryczne :-:)-:)-(

my już trochę dogrzewamy, ale nie cały dzień tylko 3-4 godzinki dziennie :tak:

my tez mamy gazowe ale u nas juz zalaczone. Dziewczyny napiszcie jak mozecie jakie macie rachunki mniej wiecej na ile metrow?

my mamy ok 50 metrów i w zeszłym roku rachunki wychodziły zimą 280-380zł za miesiąc

Macie ten "zegar" co ustawiacie sobie temperatury i godziny o ktorej ma grzac?\

mamy :tak:

Pogoda do bani :confused2::confused2::confused2: ale niedługo przyjdzie moja koleżanka i sobie trochę poplotkujemy przy kawusi, więc humorek od razu będzie lepszy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
My juz po pierwszym dniu w przedszkolu:-D:-D Maly sie pieknie bawil, jak chcialam do niego podejsc to uciekal, chyba obciach z mama przychodzic:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Panie bardzo mile, tysiace zabawek no i dzieci, wszystkie takie male szkraby do 12 miesiecy:tak::tak::tak: Pani mowila,ze Oskarek byl takie grzeczny, ze jutro mam go zostawic i isc dobie:szok::-D A teraz padl zmeczony po poranku pelnym wrazen a mamusia ma czas dla siebie:tak::tak:

Do góry