reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam
ale się za Wami stęskniłam mamuśki kochane;-)!
u nas wszystko dobrze, Vicusia ma kolejne dwa nowe ząbki!!
Cyprysiowa trzymam kciuki!
Agacia wszystkiego naaaaaaaaajlepszego na nowej drodze;-)!!!!
Wszystkim solenizantom 1000 buziaczków!!!!!

reklama
Dzieńdobry :-):-)

Ja tylko na chwilkę - z misją ;-):tak::-):-D:-D

Agaciu :-)

W dniu tak pięknym i wspaniałym, życzę Ci serduszkiem całym, dużo zdrowia, sto lat życia, milion złotych do zdobycia :tak::-):-)

Cześc Kochane

Ja też z chęcia oddałabym Małą do Żłobka ale u Nas w Starachowicach żłobków nie ma:zawstydzona/y:
Może w Kielcach są ,musze się zakręcić wokół tego.
Poszłabym do pracy bo muszę się trochę uniezależnić ostatnio mamy czarne dni z M. i mam już tego dość.
Czy kobieta zajmująca się dzieckiem i domem nie ma prawa byc zmęczona??
Wiecie co czasami się zastanawiam czy z M. jestem szczęśliwa:-(

Agaciu 100 lat:-)

Agaciu sto latek!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

A u nas znów szaro buro i ponuro bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:eek::eek::eek::eek::eek:kurde i dziś znów cały dzień w domu spedze gdyż w taka pogodę w deszczu raczej spacerować nie ma sensu:crazy::crazy::crazy::crazy: wczoraj dopiero wyszlam jak mąż wrócił z pracy wieczorem ech .
Co do żłobka to ja tez myślę nad zapisaniem Filipka do niego jak skończy roczek, chciałabym żeby miał większy kontakt z innymi dziećmi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-pnawet wykonałam w tym celu już kilka telefonów i pani w jednym żłobku powiedziałą żeby zadzwonic w styczniu i zobaczymy co da sie w tej sprawie zrobić:tak::tak::tak:

ech kobiety wyłazić !!!!!!!!!!! kawa stygnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Agacia wszystkiego naaaaaaaaajlepszego na nowej drodze;-)!!!!
Wszystkim solenizantom 1000 buziaczków!!!!!

Dzieńdobry :-):-)

Ja tylko na chwilkę - z misją ;-):tak::-):-D:-D

Agaciu:-)​

W dniu tak pięknym i wspaniałym, życzę Ci serduszkiem całym, dużo zdrowia, sto lat życia, milion złotych do zdobycia :tak::-):-)

Cześc Kochane

Agaciu 100 lat:-)

Agaciu sto latek!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
Baaaardzo wam dziekuję, jestes cie kochane.

Za zyczenia slubne równiez dziekuję, nie cytowałam bo strony by zabrakło na posta tak było ich wiele - baaaaaaardzo jest mi miło :tak:

Wróciiiiiiiiiłaaaaaaaaammmmmmmm :-D

reklama
a tak w ogle to wszystko sie udało, pogoda się zepsuła dopiero po 20 , jak jechalismy do koscikoła to piekne słoneczko było.
Muszę tipsy przyciąć bo pisać na klawiaturze nie mogę. :-D

POpłakałam się jk wychodziłam z koscioła i mały taki zapłakany wyciągał rączki do mnie, chciałam go wziąść ale mi nie kazali. Tak mi było przykro.

Do góry