Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
U nas ok 1000 zł na 2 miesiące, ale dokładnie to powiem jak uruchomię piec i przyjdzie pełny rachunek. Metrów ok 75.
kurde dziewczyny co wy tak duzoU mnie jest 21-22 stopnie, czasem nawet wiecej. Sporo grzejemy a rachunki w zeszlym roku byly okolo 280-320 na miesiac. Najwiekszy mielismy po przeprowadzce jak sciany jeszcze mokre itd. to bylo 430zł. a mam 75 metrów.Macie ten "zegar" co ustawiacie sobie temperatury i godziny o ktorej ma grzac?My mamy troszkę ponad 60 m kw. (2 pokoje) i w zeszłym roku jak jeszcze mieliśmy prognozy z gazowni na cały rok, to były takie: pierwsze 2 rach. po ok. 800 zł, i kolejne po 400 zł :--(
Dunia to jak sie wykurujecie to moze w koncu sie spotkamyWitajcie laseczki!
U nas też szaro, buro i do d...:-( Od tygodnia z S. jesteśmy chorzy no i dopiero wczoraj mały się zaraził Ma kaszelek i katar ale bez gorączki. Dzisiaj na 12.50 idęz nim do lekarza. Mam nadzieję,że nie będzie jakiegoś antybiotyku, bo jak kaszle to słychać jakby coś mu na oskrzelach siedziało...
Miłego dzionka mimo takiej szarugi za oknem:-)
No i najlepsze życzonka dla byłych i dzisiejszych solenizantów: Jasieńka,Inany i Zośki. Rośnijcie zdrowo i beztrosko kochane dzieciaczki