reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hallo
Normalnie szok nie ma co nadrabiać.
Mała jest chora okazało się że ma zapalenie gardła i jest na antybiotyku.
Bidulka:-( A ja byłam przekonana, że to na ząbki. Dobrze, że byłyście u lekarza i wyszło co jest przyczyną gorączki. Zdróweczka dla malutkiej:tak:

Hejka Babolki
Zabieram sie za nadrabianie zaległosci ale marnie idzie bo znow sie sporo nazbierało:zawstydzona/y::-(
Poniewaz nie wiem na razie za wiele co u Was, wiec w skrócie moje usprawiedliwinie - zeszły tydzień koszmarny -Tomek w poniedziałek wyladował w szpitalu na oddziale zakaznym na obserwacji miał bardzo silne bóle głowy i wymioty i podejrzenie zapalenia opon, na szczescie na strachu sie skonczyło ,w piatek go wypisali a przyczyny nie znaja do dzis:eek:, wazne ze juz sie lepiej czuje choc i tak dalej jest taki nie swój, senny w dzień :confused2:
Pisze cobyscie mnie nie wyrzuciły całkiem z pamieci bo bardzo bardzo fajnie mi sie z Wami pisze ale ostatnio jakies doły łapie i nie mam do tego weny zupełnie,
sorki i Buziolki dla Małych i Dużych :tak:
Witaj Mopku. Pewnie się strachu najedliście, ale dobrze, że wszystko już w porządku. Mój 10-letni brat jakieś 2 miesiące temu też trafił na zakaźny z identycznymi objawami i podejrzeniami zapalenia opon, a okazało się, że to zapalenie płuc:eek:

My dzisiaj prawie cały dzionek na ogródku siedzieliśmy. Korzystamy na maksa z tych ostatnich ciepłych dni. Filip cały dzien strasznie marudny był i jakiś taki smutny:-( No i wieczorem wyszła przyczyna. Gorączka 38,7st, daliśmy czopka i spadła do 37,5. Zobaczymy co bedzie dalej. Mam nadzieje, że to nic powaznego. Ja zestresowana i tak mi zal malego, bo po raz pierwszy od urodzenia ma temperature i w ogole jakiekolwiek objawy choroby. Ale kiedys w koncu musi byc ten pierwszy raz. Spadam sie myc i spac, bo wykonczona jestem dzis moim dzieciem. Dobranoc kochane;-)

Darina, Kankiya, zdrówka dla Ksieżniczek

Marzycielko, jak tam po zakupach?

Ja prosto po pracy pojechałam z dzieciarnią do koleżanki i wrócilismy po 20, ferajna już lulka, a ja obejrzałam przed chwilą "Plac Zbawiciela" i zryczałam sie głupia, wczoraj obejrzałam "Małą Moskwę" i też potoki łez, jak tak dalej pójdzie to załapię doła.
Zaraz spadam kąpu kąpu i spać, bo jutro rano pierwszy dzień szkoły:crazy:

Mój 10-letni brat jakieś 2 miesiące temu też trafił na zakaźny z identycznymi objawami i podejrzeniami zapalenia opon, a okazało się, że to zapalenie płuc:eek:
Rany nie strasz nawet :szok:mam madzieje ze pogorszenia zadnego nie będzie
Ja prosto po pracy pojechałam z dzieciarnią do koleżanki i wrócilismy po 20, ferajna już lulka, a ja obejrzałam przed chwilą "Plac Zbawiciela" i zryczałam sie głupia, wczoraj obejrzałam "Małą Moskwę" i też potoki łez, jak tak dalej pójdzie to załapię doła.
Zaraz spadam kąpu kąpu i spać, bo jutro rano pierwszy dzień szkoły:crazy:
Blizniaczku postaram sie czasik skombinowac:sorry::tak:
Ty nie ogladaj takich smutnych filmów bo faktycznie Cie doł złapie

Ja mam stresa przed ta czwartą klasą chyba większgo niz Tomek, jacy nauczyciele, jaka klasa( od 4 jest podział bo klasy sportowe sa) czy bedzie sobie dawał rade ( czyli czy raczy sie choc troszke w domu pouczyc ) bo inaczej to mnie czeka rola straznika więziennego i pilnowanie kartka w kartke czy wsio zrobione :confused2::confused2::confused2:

Darina zdrówka dla małej

Babeczki super macie z tymi wyprzedazami;-)

Jeśli chodzi o teściówki to moja do Pati raczej na dystans, ale Tomkowi milion razy mimo mojego zakazu ciacha i CocaCole dawała ja talez z ciastem na szafke zeby nie mógł wziasc kolejnego (np 5- go) a ona mu pod nos, sama racje przyznaje, ze nie powinien słodkiego,wrecz sie z niego smieje, ze gruby ( az sie nóz w kieszni otwiera:confused2:) a potem sama mu daje
Oj, udusic miałam ochote wiele razy :sorry: na szczescie widujemy sie tylko w weekendy ogólnie nie narzekam bo mogłoby byc gorzej jakbysmy razem mieszkali np.

Smigam spac, bo jutro na to rozpoczecie zaspimy i bedzie dopiero plama
Dobrejnocki:tak:

Witam
ja tylko chciałam życzyć naszym kochanym milusińskim wszystkiego najlepszego!!!!:tak: i dać znać że żyje:-D:-D
jutro mam wolne to pewnie zaglądne do Was kochane kobitki :tak:
kolorowych snów papatki;-)

I ja znowu pierwsza ? Co z Wami ? :confused2::confused2:

Witajcie

U nas nocka fajna , na pierwszą butle mały obudził sie o 5:00 i potem juz ostatecznie o 7:00 , wiec ok :tak:

No dzisiaj to juz na pewno:

Dużo zdrówka Kacperku !!!

oraz

Sto lat dla Mopka z okazji osiemnastych urodzinek :-D

reklama
PYTIA, EDEE DAJCIE ZNAC JAK SIĘ BĘDZIECIE SPOTYKAC MOŻE BYM TEŻ PODJECHAŁA Z ZUZOLEM....jesli oczywiscie macie ochotę:zawstydzona/y::-)

Ochotę ??? no pewnie, że mamy :tak::tak::tak::tak: zawsze mamy, jak tylko Pytia znajdzie chwilkę czasu dla nas to się spotkamy :-p:-D:-D:-D:-D, napewno będzie suuuper, tak jak z Ollcią, a Zuzia napewno jest kochana, i była by teraz rzewaga laseczek nad moim Alankiem :rofl2::rofl2::rolleyes::rolleyes2::-D:-D:-D

Aaaa helołłłł kochane :-):-):-)

Do góry