reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie wtorkowo:-)
ja to chyba jakas dziwna jestem, bo pozwalam mamie dawac malej co uwaza za potrzebne, bo skoro wychowala i wykarmila trojke dzieci i nic nam nie jest to czemu ma zaszkodzic wnuczce:eek::eek::eek:moja niunka smakowala juz wszytsko, ale oczywiscie w takich ilosciach jak mala lyzeczka i nic jej nie jest, dzieki mamie wiem co jest dla niej bezpieczne, a co nie, no ale to tylko moja opinia
ju ci miałam Mamusiu napisać o co mi chodzi ale ...
Mamusiu tutaj nie chodzi o to jak kto wychowuje swoje dziecko i co mu pozwala juz jesc bo to kazdego indywidualna sprawa, to My jako Matki wychowujemy swoej dzieci i to od nas nie od naszych mam czy babć zalezy w jaki sposob to wychowanie przebiega to my decydujemy o jadlospisie i zabawach spedzanym czasie i nasi rodzice powinni sluchac sie nas w tych sprawach nie robic nic na co My nie wyrazamy zgody , wiec jesli Safka nie chce dawac swojej niuni jeszcze slodyczy czy soli to jej swiete prawo i jej mama powiina to zrozumiec a nie jak dziecko sie zachowywac i naprzekor jej zdaniu robic swoje. Mamusiu a czy Ty sobie wyobrazasz ze Twojaja mama robi cos na co Ty nigdy byś nie pozwoliła Karolince????;-)
a czy ja napisalam mamusiu ze osadzasz????. pisze tylko ze sawka ma swiete prawo do tego aby miec pretensje do swojej mamy o nieprzestrzeganie zasad przez nie ustalonych a to ze ty pozwalasz jesc swojej niuni rozne rzeczy nie ma tutaj znaczenia w przypadku safki gdyz ona inaczej wychowuje swoje dziecko.
... widze że Tygrysek przejął inicjatywę:tak::-D i wszystko doskonale wyjaśnił:tak::tak::tak: niepozostaje mi nic innego jak tylko powiedzieć AMEN:tak::-D:-)

wczoraj po południu przyjechała do nas moja siostrzyczka, ta co mieszka w Angli i jest w ciąży:tak: super niespodzianke nam zrobili:tak::-) mieli być dopiero 3 wrzesnia, fajny ma juz brzusio ta moja siostra, tak ja wczoraj wymacałam:zawstydzona/y::-D i przypomniałam sobie jak to było jak ja byłam w ciązy... ach super sprawa...
poza tym Nuska wczoraj sama staneła mi w łożeczku:tak: no i musiałam je juz obnizyc do najniższego poziomu. Nocke mielismy taka sobie, znów niestety... dostałam od lasecek te książke na maila za która bardzo dziekuję, poczytam i zobaczymy co tam radza na takich maruderów nocnych jak moje dziecię:-D
miłego dzionka mamuski :tak::-)

reklama
dzień dobry :-)
ja tylko na chwilkę, bo mężowy ma do dzisiaj urlop i normalnie nie mam czasu wejść na kompa :sorry:

sto lat dla dzisiejszych solenizantów :tak:

witajcie wtorkowo:-)

ju ci miałam Mamusiu napisać o co mi chodzi ale ...

... widze że Tygrysek przejął inicjatywę:tak::-D i wszystko doskonale wyjaśnił:tak::tak::tak: niepozostaje mi nic innego jak tylko powiedzieć AMEN:tak::-D:-)

wczoraj po południu przyjechała do nas moja siostrzyczka, ta co mieszka w Angli i jest w ciąży:tak: super niespodzianke nam zrobili:tak::-) mieli być dopiero 3 wrzesnia, fajny ma juz brzusio ta moja siostra, tak ja wczoraj wymacałam:zawstydzona/y::-D i przypomniałam sobie jak to było jak ja byłam w ciązy... ach super sprawa...
poza tym Nuska wczoraj sama staneła mi w łożeczku:tak: no i musiałam je juz obnizyc do najniższego poziomu. Nocke mielismy taka sobie, znów niestety... dostałam od lasecek te książke na maila za która bardzo dziekuję, poczytam i zobaczymy co tam radza na takich maruderów nocnych jak moje dziecię:-D
miłego dzionka mamuski :tak::-)

oj fajnie ma ta Twoja siostrzyczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja ma kolezanke ktora ma termin porodu na 14 grudnia ( wtedy urodzil sie Filip) i jak tylko ja widze i widze jej brzuszek to normalnie sie wzruszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oj fajnie ma ta Twoja siostrzyczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja ma kolezanke ktora ma termin porodu na 14 grudnia ( wtedy urodzil sie Filip) i jak tylko ja widze i widze jej brzuszek to normalnie sie wzruszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
moja siostra Monia ma termin na 1 stycznia 2010, bedą mieli synka (bardzo chciała miec małą Zuzie), a ogólnie mnie wzruszaja wszystkie kobitki w ciąży czy to siostra, znajoma czy jakas obca babeczka:zawstydzona/y: tak mi jakoś sie porobiło...

Rany nie strasz nawet :szok:mam madzieje ze pogorszenia zadnego nie będzie

Ja mam stresa przed ta czwartą klasą chyba większgo niz Tomek, jacy nauczyciele, jaka klasa( od 4 jest podział bo klasy sportowe sa) czy bedzie sobie dawał rade ( czyli czy raczy sie choc troszke w domu pouczyc ) bo inaczej to mnie czeka rola straznika więziennego i pilnowanie kartka w kartke czy wsio zrobione :confused2::confused2::confused2:
Mopku u Tomka na pewno żadnego zapalenia płuc nie bedzie:no:
Co do szkoły nie martw się na zapas. Tomek na pewno da sobie radę, musisz w niego wierzyć i dać mu wsparcie, bo dla niego to wszystko pewnie też stresujące;-)

i my zyczymy 100 latek dla Kacperka, Alessandro i Mopka naszego kochanego
Jeśli możemy dołączamy się do życzonek;-)

Dziewczyny ja tak szybciutko tylko, bo Filip mi się obudził i taka straszna maruda, że szok nawet minutkę sam nie posiedzi. Powiedzcie mi tylko czy mogę iśc z nim na spacer jeśli ma gorączkę czy lepiej sobie darować? Wczoraj wieczorem miał 38,7st, po czopku mu zeszła i dzis ma lekki stan podgorączkowy. Dodam, że u nas jest dziś bardzo gorąco, prawie 30stopni.

Dziewczyny ja tak szybciutko tylko, bo Filip mi się obudził i taka straszna maruda, że szok nawet minutkę sam nie posiedzi. Powiedzcie mi tylko czy mogę iśc z nim na spacer jeśli ma gorączkę czy lepiej sobie darować? Wczoraj wieczorem miał 38,7st, po czopku mu zeszła i dzis ma lekki stan podgorączkowy. Dodam, że u nas jest dziś bardzo gorąco, prawie 30stopni.
ja bym zostala w domu

witam ;-)

Kacperek ślicznie dziekuje za życzonka najśliczniej Natalce i teściowej:-)

Wszystkiego najlepszego dla naszego przystojniaczka Alessandro

Mopku wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzinek;-)

my od rana na zakupkach bo mężowy ma dziś wolne to musze go troche wykorzystać :-D

reklama
Witajcie, podgladam was ale jakos pisac mi się nie chce:eek::eek::eek:

U nas w porzadeczku, od soboty polujemy na komis z wozkami ale non stop jest zamki\niety, a to choroba a to cos tam:confused2::confused2::confused2:
dzisiaj na spacerku zrobimy z Julcia trzecie podejscie...

Tygrysku cieszę się że kremik przypasował, ja go bardzo lubię....:tak::tak:

Mega buziaczki dla wszystkich świętujących przedwczoraj, wczoraj i dziś!!!!!

Mopku dla Ciebie równiez sto lat!!!!!

Milego dnia

Do góry