reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hallo
Normalnie szok nie ma co nadrabiać.
Mała jest chora okazało się że ma zapalenie gardła i jest na antybiotyku.
Bidulka:-( A ja byłam przekonana, że to na ząbki. Dobrze, że byłyście u lekarza i wyszło co jest przyczyną gorączki. Zdróweczka dla malutkiej:tak:

Hejka Babolki
Zabieram sie za nadrabianie zaległosci ale marnie idzie bo znow sie sporo nazbierało:zawstydzona/y::-(
Poniewaz nie wiem na razie za wiele co u Was, wiec w skrócie moje usprawiedliwinie - zeszły tydzień koszmarny -Tomek w poniedziałek wyladował w szpitalu na oddziale zakaznym na obserwacji miał bardzo silne bóle głowy i wymioty i podejrzenie zapalenia opon, na szczescie na strachu sie skonczyło ,w piatek go wypisali a przyczyny nie znaja do dzis:eek:, wazne ze juz sie lepiej czuje choc i tak dalej jest taki nie swój, senny w dzień :confused2:
Pisze cobyscie mnie nie wyrzuciły całkiem z pamieci bo bardzo bardzo fajnie mi sie z Wami pisze ale ostatnio jakies doły łapie i nie mam do tego weny zupełnie,
sorki i Buziolki dla Małych i Dużych :tak:
Witaj Mopku. Pewnie się strachu najedliście, ale dobrze, że wszystko już w porządku. Mój 10-letni brat jakieś 2 miesiące temu też trafił na zakaźny z identycznymi objawami i podejrzeniami zapalenia opon, a okazało się, że to zapalenie płuc:eek:

My dzisiaj prawie cały dzionek na ogródku siedzieliśmy. Korzystamy na maksa z tych ostatnich ciepłych dni. Filip cały dzien strasznie marudny był i jakiś taki smutny:-( No i wieczorem wyszła przyczyna. Gorączka 38,7st, daliśmy czopka i spadła do 37,5. Zobaczymy co bedzie dalej. Mam nadzieje, że to nic powaznego. Ja zestresowana i tak mi zal malego, bo po raz pierwszy od urodzenia ma temperature i w ogole jakiekolwiek objawy choroby. Ale kiedys w koncu musi byc ten pierwszy raz. Spadam sie myc i spac, bo wykonczona jestem dzis moim dzieciem. Dobranoc kochane;-)

Darina, Kankiya, zdrówka dla Ksieżniczek

Marzycielko, jak tam po zakupach?

Ja prosto po pracy pojechałam z dzieciarnią do koleżanki i wrócilismy po 20, ferajna już lulka, a ja obejrzałam przed chwilą "Plac Zbawiciela" i zryczałam sie głupia, wczoraj obejrzałam "Małą Moskwę" i też potoki łez, jak tak dalej pójdzie to załapię doła.
Zaraz spadam kąpu kąpu i spać, bo jutro rano pierwszy dzień szkoły:crazy:

Mój 10-letni brat jakieś 2 miesiące temu też trafił na zakaźny z identycznymi objawami i podejrzeniami zapalenia opon, a okazało się, że to zapalenie płuc:eek:
Rany nie strasz nawet :szok:mam madzieje ze pogorszenia zadnego nie będzie
Ja prosto po pracy pojechałam z dzieciarnią do koleżanki i wrócilismy po 20, ferajna już lulka, a ja obejrzałam przed chwilą "Plac Zbawiciela" i zryczałam sie głupia, wczoraj obejrzałam "Małą Moskwę" i też potoki łez, jak tak dalej pójdzie to załapię doła.
Zaraz spadam kąpu kąpu i spać, bo jutro rano pierwszy dzień szkoły:crazy:
Blizniaczku postaram sie czasik skombinowac:sorry::tak:
Ty nie ogladaj takich smutnych filmów bo faktycznie Cie doł złapie

Ja mam stresa przed ta czwartą klasą chyba większgo niz Tomek, jacy nauczyciele, jaka klasa( od 4 jest podział bo klasy sportowe sa) czy bedzie sobie dawał rade ( czyli czy raczy sie choc troszke w domu pouczyc ) bo inaczej to mnie czeka rola straznika więziennego i pilnowanie kartka w kartke czy wsio zrobione :confused2::confused2::confused2:

Darina zdrówka dla małej

Babeczki super macie z tymi wyprzedazami;-)

Jeśli chodzi o teściówki to moja do Pati raczej na dystans, ale Tomkowi milion razy mimo mojego zakazu ciacha i CocaCole dawała ja talez z ciastem na szafke zeby nie mógł wziasc kolejnego (np 5- go) a ona mu pod nos, sama racje przyznaje, ze nie powinien słodkiego,wrecz sie z niego smieje, ze gruby ( az sie nóz w kieszni otwiera:confused2:) a potem sama mu daje
Oj, udusic miałam ochote wiele razy :sorry: na szczescie widujemy sie tylko w weekendy ogólnie nie narzekam bo mogłoby byc gorzej jakbysmy razem mieszkali np.

Smigam spac, bo jutro na to rozpoczecie zaspimy i bedzie dopiero plama
Dobrejnocki:tak:

Witam
ja tylko chciałam życzyć naszym kochanym milusińskim wszystkiego najlepszego!!!!:tak: i dać znać że żyje:-D:-D
jutro mam wolne to pewnie zaglądne do Was kochane kobitki :tak:
kolorowych snów papatki;-)

I ja znowu pierwsza ? Co z Wami ? :confused2::confused2:

Witajcie

U nas nocka fajna , na pierwszą butle mały obudził sie o 5:00 i potem juz ostatecznie o 7:00 , wiec ok :tak:

No dzisiaj to juz na pewno:

Dużo zdrówka Kacperku !!!

oraz

Sto lat dla Mopka z okazji osiemnastych urodzinek :-D

reklama
PYTIA, EDEE DAJCIE ZNAC JAK SIĘ BĘDZIECIE SPOTYKAC MOŻE BYM TEŻ PODJECHAŁA Z ZUZOLEM....jesli oczywiscie macie ochotę:zawstydzona/y::-)

Ochotę ??? no pewnie, że mamy :tak::tak::tak::tak: zawsze mamy, jak tylko Pytia znajdzie chwilkę czasu dla nas to się spotkamy :-p:-D:-D:-D:-D, napewno będzie suuuper, tak jak z Ollcią, a Zuzia napewno jest kochana, i była by teraz rzewaga laseczek nad moim Alankiem :rofl2::rofl2::rolleyes::rolleyes2::-D:-D:-D

Aaaa helołłłł kochane :-):-):-)

Do góry