pyciolek87
Mama Alexa:*
opanowałam wszytskie 3 wątki
wyłazic szybciorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyłazic szybciorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bidulka:-( A ja byłam przekonana, że to na ząbki. Dobrze, że byłyście u lekarza i wyszło co jest przyczyną gorączki. Zdróweczka dla malutkiejHallo
Normalnie szok nie ma co nadrabiać.
Mała jest chora okazało się że ma zapalenie gardła i jest na antybiotyku.
Witaj Mopku. Pewnie się strachu najedliście, ale dobrze, że wszystko już w porządku. Mój 10-letni brat jakieś 2 miesiące temu też trafił na zakaźny z identycznymi objawami i podejrzeniami zapalenia opon, a okazało się, że to zapalenie płucHejka Babolki
Zabieram sie za nadrabianie zaległosci ale marnie idzie bo znow sie sporo nazbierało:-(
Poniewaz nie wiem na razie za wiele co u Was, wiec w skrócie moje usprawiedliwinie - zeszły tydzień koszmarny -Tomek w poniedziałek wyladował w szpitalu na oddziale zakaznym na obserwacji miał bardzo silne bóle głowy i wymioty i podejrzenie zapalenia opon, na szczescie na strachu sie skonczyło ,w piatek go wypisali a przyczyny nie znaja do dzis, wazne ze juz sie lepiej czuje choc i tak dalej jest taki nie swój, senny w dzień
Pisze cobyscie mnie nie wyrzuciły całkiem z pamieci bo bardzo bardzo fajnie mi sie z Wami pisze ale ostatnio jakies doły łapie i nie mam do tego weny zupełnie,
sorki i Buziolki dla Małych i Dużych
Rany nie strasz nawet mam madzieje ze pogorszenia zadnego nie będzieMój 10-letni brat jakieś 2 miesiące temu też trafił na zakaźny z identycznymi objawami i podejrzeniami zapalenia opon, a okazało się, że to zapalenie płuc
Blizniaczku postaram sie czasik skombinowacJa prosto po pracy pojechałam z dzieciarnią do koleżanki i wrócilismy po 20, ferajna już lulka, a ja obejrzałam przed chwilą "Plac Zbawiciela" i zryczałam sie głupia, wczoraj obejrzałam "Małą Moskwę" i też potoki łez, jak tak dalej pójdzie to załapię doła.
Zaraz spadam kąpu kąpu i spać, bo jutro rano pierwszy dzień szkoły
PYTIA, EDEE DAJCIE ZNAC JAK SIĘ BĘDZIECIE SPOTYKAC MOŻE BYM TEŻ PODJECHAŁA Z ZUZOLEM....jesli oczywiscie macie ochotę:-)