reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Helo helo

100 lat solenizantom!!

tak odnośnie jadłospisu Tomka , to was zszokuję:szok::szok:. Daję mu prawie wszystko :-D. Uwielbia lody Magnum, winogrona, pomidory, mleczną kanapkę Kinder:-D. Z dietą uważałam ale swoją do czwartego miesiąca to masakra, karmiłam go samym mlekiem całe pięć miechów:tak:, potem zaczęłam stopniowo wprowadzać mu produkty i jak mu nie zaszkodziły to nieżałuję . Na początku oddawał mi tylko żóltko ale teraz już jest oki i nawet wysypki zero:tak:. Moja siorka tak się cyckała ze swoim starszym od naszych o 1.5roku i mały teraz stale coś ma z brzuszkiem:-(.
Ale oczywiście każdy ma prawo wychowywać swoje dzieci jak uważa za stosowne. Moja mama się nie wtrąca do mojego ani siostry wychowania i posłusznie przestrzega naszych metod chociaż wychowała sama czwórkę, ale ona jest kochana:tak::tak:. A teściowej to dziecia nia dam, bo ona jest difrent , dla niej dzieci rodzą się niedobre ,a jak na żelu na bóle ząbków jest napisane żeby stosować najwyżej trzy razy na dobę to ona i sześć razy posmaruje coby wrzasków nie słuchać:szok:. Ale odsunęłam ją maksymalnie z życia mojej rodzinki i widzę że mojemu mężowi tylko na dobre to wyszło.

Pozdrowionka
Miłego dzionka
moja tez uwielbia lody i pomidory, co prawda dawalam pomidory takie wlasne z ogrodka mojej babci

reklama
nie wyobrazam, bo do tych czas nie zdarzylo mi sie jeszzce takiego
ale ja nikogo nie osadzam i nie mowie ze sawka robi zle tylko wyrazam swoje zdanie
a czy ja napisalam mamusiu ze osadzasz????. pisze tylko ze sawka ma swiete prawo do tego aby miec pretensje do swojej mamy o nieprzestrzeganie zasad przez nie ustalonych a to ze ty pozwalasz jesc swojej niuni rozne rzeczy nie ma tutaj znaczenia w przypadku safki gdyz ona inaczej wychowuje swoje dziecko.

a czy ja napisalam mamusiu ze osadzasz????. Pisze tylko ze sawka ma swiete prawo do tego aby miec pretensje do swojej mamy o nieprzestrzeganie zasad przez nie ustalonych a to ze ty pozwalasz jesc swojej niuni rozne rzeczy nie ma tutaj znaczenia w przypadku safki gdyz ona inaczej wychowuje swoje dziecko.
amen!!!!!!!!!

hihhi ta co swojemu w akcie zemsty wyprala telefon i spalila koszulke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

bo ja mam super pomysły...:-D a nie tam jakies wózki,sreremorele itd:-D

o matko mamusia pilnuj męzowego bo pyciol atakuje :-D

ja tam mamusi meza nie odbije:tak:
predzej mamusie mezowi:szok::-D

no wlasnie, ja bylam u rodzicow, mezowy w wawie i pyciol obserwowal mojego m:-D:-D
musze sprawdzic jak mezowy sie nosi,co bym mogla cos odgapic:-D:-D

hihih to ja mam takie wyprzedaze top secret troll morgan hihihih moje ulubione spodnie jeansowe to wlasnie z takiej wyprzedazy za 10 zl:-D:-D:-Di marynarka sztruksowa na jesien tez za 10zl:-D:-D:-D:-D

o rany Tygrych teraz juz wiem skat masz tyle łachów w szafie...nagraj mi tam jakos fuszke:-D

bo ja mam super pomysły...:-D a nie tam jakies wózki,sreremorele itd:-D

ja tam mamusi meza nie odbije:tak:
predzej mamusie mezowi:szok::-D

musze sprawdzic jak mezowy sie nosi,co bym mogla cos odgapic:-D:-D

o rany Tygrych teraz juz wiem skat masz tyle łachów w szafie...nagraj mi tam jakos fuszke:-D

OOOOO Pyciolinka wróciła:)

kochana jak tam pakowanie???? jeny az mi cie szkoda jak sobie pomysle jakie kilosy Was czekaja z ta przeprowadzka:-( a narazie zamieszkacie tutaj w Polsce gdzie u rodzicow czy na swoim???

OOOOO Pyciolinka wróciła:)

kochana jak tam pakowanie???? jeny az mi cie szkoda jak sobie pomysle jakie kilosy Was czekaja z ta przeprowadzka:-( a narazie zamieszkacie tutaj w Polsce gdzie u rodzicow czy na swoim???

kochana jeszcze nie wsyztsko spakowane a juz mamy 110kg...:szok:
a ile rzeczy juz posprzedawalismy,ile rzeczy (ciuchow) oddałam biednym:zawstydzona/y:
niemezowy dzisiaj szukal firm transportowych...liczylismy na 2e/kg ale okazalo sie ze mamy za 1.3e/kg:-D biore wszytsko:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zamieszkamy u mojej mamy(kupila domek jakies 5 miesiecy temu)ma wiele pokoi wiec rada ze z nia bedziemy na poczatku(na czas remontu) a potem po remoncie spadamy na swoje ,bo moj chlopina ma mieszkanie:-p

reklama
Do góry