reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Helo helo

100 lat solenizantom!!

tak odnośnie jadłospisu Tomka , to was zszokuję:szok::szok:. Daję mu prawie wszystko :-D. Uwielbia lody Magnum, winogrona, pomidory, mleczną kanapkę Kinder:-D. Z dietą uważałam ale swoją do czwartego miesiąca to masakra, karmiłam go samym mlekiem całe pięć miechów:tak:, potem zaczęłam stopniowo wprowadzać mu produkty i jak mu nie zaszkodziły to nieżałuję . Na początku oddawał mi tylko żóltko ale teraz już jest oki i nawet wysypki zero:tak:. Moja siorka tak się cyckała ze swoim starszym od naszych o 1.5roku i mały teraz stale coś ma z brzuszkiem:-(.
Ale oczywiście każdy ma prawo wychowywać swoje dzieci jak uważa za stosowne. Moja mama się nie wtrąca do mojego ani siostry wychowania i posłusznie przestrzega naszych metod chociaż wychowała sama czwórkę, ale ona jest kochana:tak::tak:. A teściowej to dziecia nia dam, bo ona jest difrent , dla niej dzieci rodzą się niedobre ,a jak na żelu na bóle ząbków jest napisane żeby stosować najwyżej trzy razy na dobę to ona i sześć razy posmaruje coby wrzasków nie słuchać:szok:. Ale odsunęłam ją maksymalnie z życia mojej rodzinki i widzę że mojemu mężowi tylko na dobre to wyszło.

Pozdrowionka
Miłego dzionka
moja tez uwielbia lody i pomidory, co prawda dawalam pomidory takie wlasne z ogrodka mojej babci

reklama
nie wyobrazam, bo do tych czas nie zdarzylo mi sie jeszzce takiego
ale ja nikogo nie osadzam i nie mowie ze sawka robi zle tylko wyrazam swoje zdanie
a czy ja napisalam mamusiu ze osadzasz????. pisze tylko ze sawka ma swiete prawo do tego aby miec pretensje do swojej mamy o nieprzestrzeganie zasad przez nie ustalonych a to ze ty pozwalasz jesc swojej niuni rozne rzeczy nie ma tutaj znaczenia w przypadku safki gdyz ona inaczej wychowuje swoje dziecko.

a czy ja napisalam mamusiu ze osadzasz????. Pisze tylko ze sawka ma swiete prawo do tego aby miec pretensje do swojej mamy o nieprzestrzeganie zasad przez nie ustalonych a to ze ty pozwalasz jesc swojej niuni rozne rzeczy nie ma tutaj znaczenia w przypadku safki gdyz ona inaczej wychowuje swoje dziecko.
amen!!!!!!!!!

hihhi ta co swojemu w akcie zemsty wyprala telefon i spalila koszulke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

bo ja mam super pomysły...:-D a nie tam jakies wózki,sreremorele itd:-D

o matko mamusia pilnuj męzowego bo pyciol atakuje :-D

ja tam mamusi meza nie odbije:tak:
predzej mamusie mezowi:szok::-D

no wlasnie, ja bylam u rodzicow, mezowy w wawie i pyciol obserwowal mojego m:-D:-D
musze sprawdzic jak mezowy sie nosi,co bym mogla cos odgapic:-D:-D

hihih to ja mam takie wyprzedaze top secret troll morgan hihihih moje ulubione spodnie jeansowe to wlasnie z takiej wyprzedazy za 10 zl:-D:-D:-Di marynarka sztruksowa na jesien tez za 10zl:-D:-D:-D:-D

o rany Tygrych teraz juz wiem skat masz tyle łachów w szafie...nagraj mi tam jakos fuszke:-D

bo ja mam super pomysły...:-D a nie tam jakies wózki,sreremorele itd:-D

ja tam mamusi meza nie odbije:tak:
predzej mamusie mezowi:szok::-D

musze sprawdzic jak mezowy sie nosi,co bym mogla cos odgapic:-D:-D

o rany Tygrych teraz juz wiem skat masz tyle łachów w szafie...nagraj mi tam jakos fuszke:-D

OOOOO Pyciolinka wróciła:)

kochana jak tam pakowanie???? jeny az mi cie szkoda jak sobie pomysle jakie kilosy Was czekaja z ta przeprowadzka:-( a narazie zamieszkacie tutaj w Polsce gdzie u rodzicow czy na swoim???

OOOOO Pyciolinka wróciła:)

kochana jak tam pakowanie???? jeny az mi cie szkoda jak sobie pomysle jakie kilosy Was czekaja z ta przeprowadzka:-( a narazie zamieszkacie tutaj w Polsce gdzie u rodzicow czy na swoim???

kochana jeszcze nie wsyztsko spakowane a juz mamy 110kg...:szok:
a ile rzeczy juz posprzedawalismy,ile rzeczy (ciuchow) oddałam biednym:zawstydzona/y:
niemezowy dzisiaj szukal firm transportowych...liczylismy na 2e/kg ale okazalo sie ze mamy za 1.3e/kg:-D biore wszytsko:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zamieszkamy u mojej mamy(kupila domek jakies 5 miesiecy temu)ma wiele pokoi wiec rada ze z nia bedziemy na poczatku(na czas remontu) a potem po remoncie spadamy na swoje ,bo moj chlopina ma mieszkanie:-p

reklama
Do góry