reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy witamy

100 lat dla dzisiejszych solenizantów!!

Tomcio umie wstawać przy wszystkim nawet przy wannie:-), siedzi ale nie siada, robi brawo *na słowa kosi kosi szuka Tosi , robi cześć *ale na słowa pa pa szuka taty i się buntuje bo najczęściej wtedy tata idzie na cały dzień do pracy:-D, jak słyszy muzykę to kręci głową i się kiwa. Co jeszcze to nie pozwala mi odejść na więcej niż dwa metry:-D zaciska wtedy piąchy i zięby i wydaje straśne dźwięki:-D:-D. Aha i daje mamci buziaczka, ale z otwartą japką:-D:-D.

Mamy sześć zębali na wierzchu, dwa przecięte i dwa w widocznym obrzęku i już oduczyliśmy się gryźć mamcię:-D:-D,

Ze smutnych rzeczy to synek mojej znajomej przekombinował z konwaliami i go musieli przepłukać , uśpić i trzymać dobę na oiom'ie :szok: miał 39.5 stopni gorączki:szok: , maluszkowi(ur.28.02.08) ciągle zdrowie szwankuje i teraz jeszcze to:-(

Pozdrowionka

Witamy witamy

Tomcio umie wstawać przy wszystkim nawet przy wannie:-), siedzi ale nie siada, robi brawo *na słowa kosi kosi szuka Tosi , robi cześć *ale na słowa pa pa szuka taty i się buntuje bo najczęściej wtedy tata idzie na cały dzień do pracy:-D, jak słyszy muzykę to kręci głową i się kiwa. Co jeszcze to nie pozwala mi odejść na więcej niż dwa metry:-D zaciska wtedy piąchy i zięby i wydaje straśne dźwięki:-D:-D. Aha i daje mamci buziaczka, ale z otwartą japką:-D:-D.

Mamy sześć zębali na wierzchu, dwa przecięte i dwa w widocznym obrzęku i już oduczyliśmy się gryźć mamcię:-D:-D,

Ze smutnych rzeczy to synek mojej znajomej przekombinował z konwaliami i go musieli przepłukać , uśpić i trzymać dobę na oiom'ie :szok: miał 39.5 stopni gorączki:szok: , maluszkowi(ur.28.02.08) ciągle zdrowie szwankuje i teraz jeszcze to:-(

Pozdrowionka

Oby malutki znajomej szybciutko wrócił do zdrowia
A ząbków to my bardzo zazdrościmy:zawstydzona/y:

dzięki kochane za pozytywne fluidy:tak: wyniki będą po niedzieli, ale musimy jeszcze donieść mocz:-D na kolejne badanka a tak w ogóle nie zrobią nam Ob , bo za mało krewki ściągneły z paluszka :-( babka nie mogła znależć żyłki u Bianeczki i pokłuła jej rączki:-:)-( mała płakała- ja razem z nią a póżniej zrobiło mi się słabo od tego wszystkiego i pielęgniarki musiały i mną się zająć:-D:-D:-D po szklance zimnej wody szybko doszłam do siebie :tak:co ze mnie za matka:-D:-D:-D
Nic się nie martw kochana. To normalny objaw. Ja kiedy byłam z Filipkiem jak miał 3 miesiące pobierać krew to nie weszłam z nim nawet do laboratorium tylko kazałam teściowej iść, bo nie mogłam na to patrzeć:tak:

Czy jest może jeszcze jakiś wolny kawaler bo my nie mamy nadal narzeczonego:zawstydzona/y:
A chyba mój Filip nie ma jeszcze narzeczonej;-) I darinko bardzo proszę, żebyś przypomniała mi imię swojej księżniczki, bo fajnie byłoby znać imię przyszłej synowej. Jeśli oczywiście Filip jest w jej typie:-D

czy jest jeszcze dziec ktory nie potrafi sam siadac?:zawstydzona/y:
My niestety nie siadamy jeszcze sami:-(

Witamy witamy

Pozdrowionka
Gratulujemy zdolnemu Tomciowi:tak:
A z synkiem koleżanki to strasznie przykre. Takie maleńki dzieciaczek, a tak się musi męczyć:-( Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej:tak:

reklama
Do góry