reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
no i własnie tego się obawiam
ktos bedzie musial zrobic Ci usta-usta....tylko pamietaj zeby to byl mąż,,,głupio by było zeby tak wesele i rozwód w jednym
Ja dałam 2700zł Ale gdybym miała drugi raz kupować na pewno tyle bym nie dała Co prawda nam wesele sponsorowali rodzice, ale do kiecki musiał mi się mąż dorzucić, bo moja mam powiedziała, że tyle na sukienkę mi nie da.
Ahh ja po weselu miałam żebra całe w siniakach, bo fiszbiny mi sie w zebra wbijały. Byłam tak ściśnięta, że po pół godzinie od założenia sukni chciałam ją ściągać. Ale ja z tych cycatych, więc musiałam byc mega ściśnięta, bo nie miałam stanika i bałam się strasznie, że gorset mi spadnie. Była pewna, że nie dotrwam do końca, a jakoś się udało. Do samiuskiego końca śmigałam w sukni
ale i tak Ci zazdroszcze....ja mogłabym mieć nawet i przebite na wylotważne by weselicho było
niech meżowy choruje czesciej...zartuje pfu pfuDziewczynki ja zmykam się wyprysznicować, ale zajrzę do Was jak tylko wrócę
Męża jakieś przeziębienie dopadło i od 21 już śpi, więc dziś jestem tylko Wasza
Agacia82
Mami :)
A znam taki przyapdek , że panna młoda poszła na boczek z jednym panem z orkiestry.ktos bedzie musial zrobic Ci usta-usta....tylko pamietaj zeby to byl mąż,,,głupio by było zeby tak wesele i rozwód w jednym
pyciolek87
hihiihihi to musialo byc niezapomniane weselichoA znam taki przyapdek , że panna młoda poszła na boczek z jednym panem z orkiestry.
Agacia82
jezuuuu ... no masakra ... mogła poczekac chociaż do nastepnego dniahihiihihi to musialo byc niezapomniane weselicho
pyciolek87
jezuuuu ... no masakra ... mogła poczekac chociaż do nastepnego dnia
młoda zawsze na weselu jest w centrum zainteresowania...ale widac tej było mało
asiulkaa
Fanka BB :)
Już jestem
Dziecię mi się przebudziło w międzyczasie. Bidulek cały spocony jest, mimo że ma ubrane tylko body na krótki rękaw i przykryty cieniutkim kocykiem. Ale wcale mu się nie dziwię skoro mamy w pokoju 29st troszkę się powiercił, napił kilka łyków herbatki i zasnął.
Dziecię mi się przebudziło w międzyczasie. Bidulek cały spocony jest, mimo że ma ubrane tylko body na krótki rękaw i przykryty cieniutkim kocykiem. Ale wcale mu się nie dziwię skoro mamy w pokoju 29st troszkę się powiercił, napił kilka łyków herbatki i zasnął.
Pyciolku i Ty się doczekasz. Może twój niemężowy czuje się jeszcze za młody na bycie mężem i musi dojrzeć;-) Ja mojemu cały czas powtarzam, że powinien być wdzięczny Bogu, że taka młoda laska jak ja go zechciałaale i tak Ci zazdroszcze....ja mogłabym mieć nawet i przebite na wylotważne by weselicho było
Mówisz poważnie? I jak sie to skończyło?A znam taki przyapdek , że panna młoda poszła na boczek z jednym panem z orkiestry.
Z biżuterii miałam perły. Wiem, że mówi się, że one pecha przynoszą, ale ja w przesądy nie wierzę A zdjatek sukienki jeszcze nie mam, ale powinno byc jej zdjęcie na stronie internetowej sklepu, w ktorym ja kupowałam. Momencik tylko sprawdze czy jest i wtedy podam Ci adres;-)asiulka a jaka miałaś suknie i bizuterie?
Agacia82
niestety nie wiem jak się to skonczyło i jak pan młody sie z tym uporał .Już jestem
Pyciolku i Ty się doczekasz. Może twój niemężowy czuje się jeszcze za młody na bycie mężem i musi dojrzeć;-) Ja mojemu cały czas powtarzam, że powinien być wdzięczny Bogu, że taka młoda laska jak ja go zechciała
Mówisz poważnie? I jak sie to skończyło?
Z biżuterii miałam perły. Wiem, że mówi się, że one pecha przynoszą, ale ja w przesądy nie wierzę A zdjatek sukienki jeszcze nie mam, ale powinno byc jej zdjęcie na stronie internetowej sklepu, w ktorym ja kupowałam. Momencik tylko sprawdze czy jest i wtedy podam Ci adres;-)
A ile twój mąż ma lat ? Jezeli mogę zapytac?
reklama
Asiulkaa jeśli Filipek jest zainteresowany bo Gabi bardzo chętnie odda mu serce:-)
Agacia a gdzie dokładnie jest to Miąskowo bo z tego co pamiętam to ty jesteś z wielkopolski? A co do garnituru to nie wiem czy będziesz zainteresowana ale w Złotnikach jest taki salon "Dara" tam mają ogromny wybór. A za butami to możesz się rozejrzeć na WGO.
Ja też jeszcze pierścionka nie dostałam ale nawet sama nie wiem czy chcę
bo ja bardzo niezdecydowana jestem. Może założymy klub starych paniem ? Co wy na to??
Agacia a gdzie dokładnie jest to Miąskowo bo z tego co pamiętam to ty jesteś z wielkopolski? A co do garnituru to nie wiem czy będziesz zainteresowana ale w Złotnikach jest taki salon "Dara" tam mają ogromny wybór. A za butami to możesz się rozejrzeć na WGO.
Ja też jeszcze pierścionka nie dostałam ale nawet sama nie wiem czy chcę
bo ja bardzo niezdecydowana jestem. Może założymy klub starych paniem ? Co wy na to??