reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
ok mam nadzieje ze blizniaczku zobaczylas zdjecie bo juz je wykasowalam ( nie chce na oficjalnej stronie zamieszczac zdjec)
moniawycint
cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:---(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :---(buziaczki dla was
tygrysek82
n jeju!!!!!!!! monia a gdzie trzymalas wozek?????cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:---(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :---(buziaczki dla was
moniawycint
na klatce schodowe wirem ze to glupota ale nie myslalam ze ktos sie zlakomi na wozek ale sasiadowi ukradli rowern jeju!!!!!!!! monia a gdzie trzymalas wozek?????
tygrysek82
kurcze ale bym byla zla:---(n ale co za dupek mogl ukrasc wozek dziecku slow brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!! osatnio moj przechodzil obok takiego bezdomnego co na odpicowanym wozku wiozl makulatre i takie tam , ale tez ktos na sprzedaz mogl zabrac nie no poprostu ci ludzie sa .......................na klatce schodowe wirem ze to glupota ale nie myslalam ze ktos sie zlakomi na wozek ale sasiadowi ukradli rower
Cześc dziewczyny.
Ja już po śniadanku.Za oknem świeci słoneczko, zero chmur więc jest szansa, że dzisiaj nie będzie padało;-)
Cyprysiowa życze Tobie, aby ten katarek już sobie "poszedł"
Bliźniaki ja mam te 36szt, takie puzle to fajna sprawa. Moja niunia jest cwana bo wydłubuje literki i myk do buzi:-) spryciara mała
Olu gratulacje dla siostry
Reniu jak córcia?
Ja już po śniadanku.Za oknem świeci słoneczko, zero chmur więc jest szansa, że dzisiaj nie będzie padało;-)
Cyprysiowa życze Tobie, aby ten katarek już sobie "poszedł"
Bliźniaki ja mam te 36szt, takie puzle to fajna sprawa. Moja niunia jest cwana bo wydłubuje literki i myk do buzi:-) spryciara mała
Olu gratulacje dla siostry
Reniu jak córcia?
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Dzień dobry :-)
Gratulacje dla siostry i ucałuj Maleństwo
monia, kurcze, Ty to masz przejścia... Oby tylko Malutka była zdrowa.
A w Kielcach dziś poprawa pogody, ale nadal wieje i jest zimno. Czeka nas kolejny dzień w domku....
Dzień Dobry mamusie...ja znowu z zaległościami :-( jakaś jestem bez zycia...u lekarza byla na badaniach też..teraz czeka mnie usg nerek i badanie moczu....a ogólnie to ta pogoda mnie dobija...ciągle padaaaaa lalalalala mam nadzieje że u was lepiej a no i w końcu pochwalę się że w Srode w nocy,znaczy sie nad ranem o 2 zostalam ciocia moja siostra urodziła sliczna dziewczynke Lusie-Blanusie :-) i oczywiście dziś zwalalamy jej sie z mama i dziadkami na głowe
Gratulacje dla siostry i ucałuj Maleństwo
cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:---(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :---(buziaczki dla was
monia, kurcze, Ty to masz przejścia... Oby tylko Malutka była zdrowa.
A w Kielcach dziś poprawa pogody, ale nadal wieje i jest zimno. Czeka nas kolejny dzień w domku....
kana161
Mama "terrorystek" :P
Olcia u nas dzisiaj pieknie....słoneczko na bezchmurnym niebie,tylko wiaterek brzydko wieje....Gratulacje dla siostry dzielna kobitka)))Dzień Dobry mamusie...ja znowu z zaległościami :-( jakaś jestem bez zycia...u lekarza byla na badaniach też..teraz czeka mnie usg nerek i badanie moczu....a ogólnie to ta pogoda mnie dobija...ciągle padaaaaa lalalalala mam nadzieje że u was lepiej a no i w końcu pochwalę się że w Srode w nocy,znaczy sie nad ranem o 2 zostalam ciocia moja siostra urodziła sliczna dziewczynke Lusie-Blanusie :-) i oczywiście dziś zwalalamy jej sie z mama i dziadkami na głowe
Monia jejku współczuje....my niby trzymamy w piwnicy....tylko ,ze tez nie wszyscy ja zamykaja....i kurde ja bym sobie chyba wszystkie kłaki powyrywała ze złości...No i zdrówka dla malutkiej ....
Jjekuj jejku zapomniałam o solenizantach....
Wszystkigo naj naj naj dla Fifiego i Lilianki :))) rosnijcie zdrowo i dajcie czasem rodzicom papalić, co by pamiętali,ze Was maja hahah :-)
reklama
oczywiście przekaże gratulacje i ucałuje Lusinde od babybomowych grudnióweczek :-)
Monia współczuje sprawy z wózkiem..niestety nigdzie nic nie mozna zostawić..ja jak byłam malutka ok6latek miałam to sąsiad chciał mi rowerek zakosił-juz go do taxowki pakował ale mam z patelnia zleciała haha takze od tamtej pory nic nie zostawiam,lekcja na całe życie to strach pomyslec co by się działo gdybysmy mieszkali na slumsach...chociaz nie powiem kilka wózków na klatce stoi....ciekawe który pójdzie pierwszy na odstrzał
Kanusia...zazdroszcze pogody..ja to się wściekam bo pada i wieje :-(
Monia współczuje sprawy z wózkiem..niestety nigdzie nic nie mozna zostawić..ja jak byłam malutka ok6latek miałam to sąsiad chciał mi rowerek zakosił-juz go do taxowki pakował ale mam z patelnia zleciała haha takze od tamtej pory nic nie zostawiam,lekcja na całe życie to strach pomyslec co by się działo gdybysmy mieszkali na slumsach...chociaz nie powiem kilka wózków na klatce stoi....ciekawe który pójdzie pierwszy na odstrzał
Kanusia...zazdroszcze pogody..ja to się wściekam bo pada i wieje :-(