reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie, zajrzałam dzisiaj do Was jako pierwsza o 6 ale pisać nie chciało mi się:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My w domku u nas od rano lało i zimno wiec wypad na grilla nad jeziorko odwołany....pojechalismy tylko pozabieac jedzonko i szybciutko do domku...a teraz robi sie pogoda...

I gdzie tu sprawiedliwość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:działka wolna bo teściowie na wczasach a pogody brak!!!!!!!Może za tydzień uda się złapać trochę promyczków i zjeść coś niezdrowego z grilla:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Mega buziaczki dla Filipka i Lilianki

Monia przykro mi z powodu wózka....ja swój ja zostawiam na klatce przypinam do kaloryfera nawet na chwilę:sorry::sorry::sorry::sorry:

Dziewczynki a propos tych zdjęć...jesli któras umie bawić się photoshopem to w sieci jest mnóstwo takich ramek do ściągnięcia:shocked2::shocked2::shocked2:wczoraj mężulek mi trochę pościągał...jak nauczę się robić takie fotki z chęcią i Wam porabię:tak::tak::tak:
jol,jol,jol,jestem ZA,juppi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Cześć dziewczynki,
ja relacje to dopiero potem, bo mi tu co niektórzy przez ramię zaglądają:-D:-D:-Dnarazie jedno słowo super!
ja jestem:-D:-D,

Nikado jeszcze zdążyłam - STO LAT KOCHANA!!!!!!!
Cyprysiowa zdrówka życzę;-)

My dalej mamy gorączke:-(, nocka była fatalna - zobaczymy jak będzie dzisiaj:-(

Jak tam Wikusia lepiej już?zdrówka życzymy

Dzień Dobry mamusie...ja znowu z zaległościami :zawstydzona/y::-( jakaś jestem bez zycia...u lekarza byla na badaniach też..teraz czeka mnie usg nerek i badanie moczu....a ogólnie to ta pogoda mnie dobija...ciągle padaaaaa lalalalala :-p mam nadzieje że u was lepiej :) a no i w końcu pochwalę się że w Srode w nocy,znaczy sie nad ranem o 2 zostalam ciocia moja siostra urodziła sliczna dziewczynke Lusie-Blanusie :-) i oczywiście dziś zwalalamy jej sie z mama i dziadkami na głowe :-p

gratulacje dla siostry

cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:-:)-:)-(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :-:)-:)-(buziaczki dla was

no niestety taka nasza Polska, nic zostawić nie można, bo złodziej to wszystko zwinie, zero skrupułów, co za ludzie, tu raczej tak nie kradną, ale i tak wózek w domu trzymam, nigdy nic niewiadomo

Ale ze mnie gapa...

Buziaczki urodzinowe dla Filipka i Lilianki ode mnie i od Oleczka :* :* :*

i my dołączamy sie do życzonka, rośnijcie zdrowo maluszki!!!

jol,jol,jol,jestem ZA,juppi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ja też ja też:-D
narazie uciekam na obiadek, apotem Wikuś będzie wcinał i idziemy na spacerek,
także dopiero wieczorkiem się odezwę co i jak,
słonecznej niedzieli mamusie

Madzienko super ramki. Widziałam ze mozna to pościągać, ale ja po prostu nie mam na to nerwów. Kiedys mi robił Krzysztof takie ale juz teraz wiecej go nie ma w domu niz jest wiec nawet nic nie mówiłam, a ten facet miał bardzo fajne te ramki i zrobił prawie za darmochę wiec się nie zastanawiałam.

Madzienko super ramki. Widziałam ze mozna to pościągać, ale ja po prostu nie mam na to nerwów. Kiedys mi robił Krzysztof takie ale juz teraz wiecej go nie ma w domu niz jest wiec nawet nic nie mówiłam, a ten facet miał bardzo fajne te ramki i zrobił prawie za darmochę wiec się nie zastanawiałam.

Agacia ja też wczoraj chcialam zamowic ale moj uparł sie i poszukal i teraz mnie uczy:-D:-D:-D:-D

SIEMKA DZIOSZKI KOCHANE MOJE;*:*:*

My juz po obiadku u tatusia mojego i jego damy....a teaz wcinamy zapoakowane przez nich ciasta:0 serniczek i cos tam z pianką truskawkową:0 mniami:p ahhhhhhh

Madzia ja tez jestem MEGA ZA :) ty wiesz,ze ja lubie takie rzeczy:) i jeszcze raz przy okazji prywata: dziekuje za co to wiesz:*

Kajaczku kurna jak Ci kochana rachunek wystawie to sie nie wypłacisz:p hahaha :-p:-p:-p:-p żarcik:*

Beciaczek czekamy na relation:p hahah:-):tak:

Agacia superaśny awatarek:)

a my dzis nici z zoo nie chcialo nam sie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wybralismy sie do sklepu meblowego pogladac mebelki hihihihi ale sie napalilam na pewna kanape echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
dziekujemy najukochanszym cioteczkom za zyczonka z Filipkiem moim polrocznym hihihh:-D:-D:-D:-D

cos tam mialm jeszcze napisac ale zapomnialam:eek:

reklama
Do góry