jol,jol,jol,jestem ZA,juppiWitajcie, zajrzałam dzisiaj do Was jako pierwsza o 6 ale pisać nie chciało mi się
My w domku u nas od rano lało i zimno wiec wypad na grilla nad jeziorko odwołany....pojechalismy tylko pozabieac jedzonko i szybciutko do domku...a teraz robi sie pogoda...
I gdzie tu sprawiedliwośćdziałka wolna bo teściowie na wczasach a pogody brak!!!!!!!Może za tydzień uda się złapać trochę promyczków i zjeść coś niezdrowego z grilla
Mega buziaczki dla Filipka i Lilianki
Monia przykro mi z powodu wózka....ja swój ja zostawiam na klatce przypinam do kaloryfera nawet na chwilę
Dziewczynki a propos tych zdjęć...jesli któras umie bawić się photoshopem to w sieci jest mnóstwo takich ramek do ściągnięciawczoraj mężulek mi trochę pościągał...jak nauczę się robić takie fotki z chęcią i Wam porabię
reklama
Cześć dziewczynki,
ja relacje to dopiero potem, bo mi tu co niektórzy przez ramię zaglądająnarazie jedno słowo super!
Jak tam Wikusia lepiej już?zdrówka życzymy
gratulacje dla siostry
no niestety taka nasza Polska, nic zostawić nie można, bo złodziej to wszystko zwinie, zero skrupułów, co za ludzie, tu raczej tak nie kradną, ale i tak wózek w domu trzymam, nigdy nic niewiadomo
i my dołączamy sie do życzonka, rośnijcie zdrowo maluszki!!!
ja też ja też
narazie uciekam na obiadek, apotem Wikuś będzie wcinał i idziemy na spacerek,
także dopiero wieczorkiem się odezwę co i jak,
słonecznej niedzieli mamusie
ja relacje to dopiero potem, bo mi tu co niektórzy przez ramię zaglądająnarazie jedno słowo super!
ja jestem,
Nikado jeszcze zdążyłam - STO LAT KOCHANA!!!!!!!
Cyprysiowa zdrówka życzę;-)
My dalej mamy gorączke:-(, nocka była fatalna - zobaczymy jak będzie dzisiaj:-(
Jak tam Wikusia lepiej już?zdrówka życzymy
Dzień Dobry mamusie...ja znowu z zaległościami :-( jakaś jestem bez zycia...u lekarza byla na badaniach też..teraz czeka mnie usg nerek i badanie moczu....a ogólnie to ta pogoda mnie dobija...ciągle padaaaaa lalalalala mam nadzieje że u was lepiej a no i w końcu pochwalę się że w Srode w nocy,znaczy sie nad ranem o 2 zostalam ciocia moja siostra urodziła sliczna dziewczynke Lusie-Blanusie :-) i oczywiście dziś zwalalamy jej sie z mama i dziadkami na głowe
gratulacje dla siostry
cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:---(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :---(buziaczki dla was
no niestety taka nasza Polska, nic zostawić nie można, bo złodziej to wszystko zwinie, zero skrupułów, co za ludzie, tu raczej tak nie kradną, ale i tak wózek w domu trzymam, nigdy nic niewiadomo
Ale ze mnie gapa...
Buziaczki urodzinowe dla Filipka i Lilianki ode mnie i od Oleczka :* :* :*
i my dołączamy sie do życzonka, rośnijcie zdrowo maluszki!!!
jol,jol,jol,jestem ZA,juppi
ja też ja też
narazie uciekam na obiadek, apotem Wikuś będzie wcinał i idziemy na spacerek,
także dopiero wieczorkiem się odezwę co i jak,
słonecznej niedzieli mamusie
Ostatnia edycja:
Agacia82
Mami :)
Madzienko super ramki. Widziałam ze mozna to pościągać, ale ja po prostu nie mam na to nerwów. Kiedys mi robił Krzysztof takie ale juz teraz wiecej go nie ma w domu niz jest wiec nawet nic nie mówiłam, a ten facet miał bardzo fajne te ramki i zrobił prawie za darmochę wiec się nie zastanawiałam.
Madzienko super ramki. Widziałam ze mozna to pościągać, ale ja po prostu nie mam na to nerwów. Kiedys mi robił Krzysztof takie ale juz teraz wiecej go nie ma w domu niz jest wiec nawet nic nie mówiłam, a ten facet miał bardzo fajne te ramki i zrobił prawie za darmochę wiec się nie zastanawiałam.
Agacia ja też wczoraj chcialam zamowic ale moj uparł sie i poszukal i teraz mnie uczy
kana161
Mama "terrorystek" :P
SIEMKA DZIOSZKI KOCHANE MOJE;*:*:*
My juz po obiadku u tatusia mojego i jego damy....a teaz wcinamy zapoakowane przez nich ciasta:0 serniczek i cos tam z pianką truskawkową:0 mniami ahhhhhhh
Madzia ja tez jestem MEGA ZA ty wiesz,ze ja lubie takie rzeczy i jeszcze raz przy okazji prywata: dziekuje za co to wiesz:*
Kajaczku kurna jak Ci kochana rachunek wystawie to sie nie wypłacisz hahaha żarcik:*
Beciaczek czekamy na relation hahah:-)
Agacia superaśny awatarek
My juz po obiadku u tatusia mojego i jego damy....a teaz wcinamy zapoakowane przez nich ciasta:0 serniczek i cos tam z pianką truskawkową:0 mniami ahhhhhhh
Madzia ja tez jestem MEGA ZA ty wiesz,ze ja lubie takie rzeczy i jeszcze raz przy okazji prywata: dziekuje za co to wiesz:*
Kajaczku kurna jak Ci kochana rachunek wystawie to sie nie wypłacisz hahaha żarcik:*
Beciaczek czekamy na relation hahah:-)
Agacia superaśny awatarek
tygrysek82
Fanka BB :)
panno Madziu cicho sza;-);-);-) patrz nowy regulamin Cyprysiowej nono;-)Kaja zajrzyj do galerii
tygrysek82
a my dzis nici z zoo nie chcialo nam sie ale wybralismy sie do sklepu meblowego pogladac mebelki hihihihi ale sie napalilam na pewna kanape echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dziekujemy najukochanszym cioteczkom za zyczonka z Filipkiem moim polrocznym hihihh
cos tam mialm jeszcze napisac ale zapomnialam
dziekujemy najukochanszym cioteczkom za zyczonka z Filipkiem moim polrocznym hihihh
cos tam mialm jeszcze napisac ale zapomnialam
panno Madziu cicho sza;-);-);-) patrz nowy regulamin Cyprysiowej nono;-)
Widzialam ze mi sie za to oberwiejuz zmieniam
reklama
tygrysek82
heheh a tam zaraz oberwie najpierw drobne upomnienie hihih a potem pomyslimyWidzialam ze mi sie za to oberwiejuz zmieniam