reklama
we wtorek bede w lublinie
Może udałoby się nam spotkać... o ktorej będziesz???
mamusia2008
mamusia Karolinki
dobranoc, jak ty mozesz takie cos ogladacJa też filmik obejrzałam thriller o seryjnym zabójcy a teraz wybieram sie do spanka i staram nie wyobrazac sobie, ze ktos czycha pod łózkiem z wielkim nozem brrrrrr......
Dobranoc
mamusia2008
mamusia Karolinki
tak tobie pisalam wczesniej ze od 15-16 juz bede wolnaMoże udałoby się nam spotkać... o ktorej będziesz???
Witam dziewczynki
Czy ktoś tu jeszcze o mnie pamięta?
Ostatnio totalny brak czasu ale staram sie co kilka dni poczytać co napisałyście.
Gabi rośnie jak na drożdżach i z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje swoimi umiejętnościami a oprócz tego mała śmieszka z mniej.
Pozdrawiam was wszystkich gorąco i obiecuję zaglądać częściej. :*
Ostatnio totalny brak czasu ale staram sie co kilka dni poczytać co napisałyście.
Gabi rośnie jak na drożdżach i z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje swoimi umiejętnościami a oprócz tego mała śmieszka z mniej.
mamusia2008
mamusia Karolinki
pamiętamy i zaglądaj do nas częściejWitam dziewczynki
mamusia2008
mamusia Karolinki
wic juz od 16.00 moge sie z toba spotkac, tylko powiedz gdziepamiętamy i zaglądaj do nas częściej
Filmy to nic, ale uwielbiam czytac ksiazki Koontza i tym podobne jak byłam w ciazy to na poczatku tez czytałam ale potem wyobraznia zaczeła mi działac na sny a wtedy cały czas cos mi sie sniło wiec przerzuciłam sie na Chmielweską ale i tak czasem łyknęłam jakąś powiesc grozy bo dla mnie to 100 razy lepsze niz film taki głupi nałógdobranoc, jak ty mozesz takie cos ogladac
Dobra ide spac bo normalnie oczy na zapałkach juz mam
PAPAPAPA
reklama
Dziękujemy wszystkim Mamusiom za pamięć i za życzonka :***
Mam pytanko do dziewczyn korzystjących z solarium. Za niecały miesiąc mamy wesele i wypadałoby się trochę opalić, żeby nie przerażać bladością. A na opalanie na słoneczku nie bardzo mam czas. Można w trakcie miesiączki chodzić na solarium? Ja raptem parę razy w życiu byłam na solarium i niewiele wiem na ten temat.
Pewnie Asi juz nie ma, ale tak na przyszłość z tego to ja wiem, ta kwestia higieny to juz twoja sprawa, można wiadomo użyć tampon, ale ja nigdy nie ryzykowałam, bo to jednak temperatura wysoka, jeśli masz silne krwawienie możesz nawet krwotoku dostać, także dziewczyny nie wygłupiajcie się i nie róbcie takich eksperymentów, bo to nigdy niewiadomo, osłabnąc też można, przecież tyle krwi traci się z organizmu, do tego temp. i od razu słabiej sie robi, wszystkie regulaminy korzystania z solarium zabraniają opalania podczas okresu.