reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

ojej, juz sie poprawiam, a to Zuzieńka Agatki, no przeciez synowa moja jakżesz ja mogłam przeoczyć.
Kruszynko kochana zdróweczka od Wiktorka i Teściowej, hihi, obiecuje, że będę dobra teściową to tylko ten raz mi się wymsknęło, hihi;-):-D
ech ty tesciowka, jak mogłaś zapomnieć o swojej synowej:-)teraz juz nie wiem czy dziewczyna ciebie zaakceptuje:-)

reklama
Aj Beciaczku żyje daję rade....ale słoneczka mi brakuje naprawdę takiego ,zeby na dwórku posiedziec..... a Twoj dzieć fajowski....sliczniutki :)

Mamuska witaj kochana :*:*:*

dzięki kochana, twoja Mariczka tez taka śmieszka kochana, że aż mi sie buzia uśmiecha, jak patrzę na foteczki, widać od razu, jakie dzieciątko szczęśliwe, a Ty sie nie martw pogodą, jak to się mówi, po chmurkach i deszczu zawsze wychodzi słonko;-)no właśnie, a ja w te pochmurną pogodę skoczę chyba do solarium po trochę słonka;-)chociaż mój E. jak mnie widział ostatnio na skype zakazał, że niby czarna jestem, eee tam ja nie wiedze tego, widziałyście zdjęcia, nie jestem prawda?no to od was mam pozwolenie, heh:tak:

dzięki kochana, twoja Mariczka tez taka śmieszka kochana, że aż mi sie buzia uśmiecha, jak patrzę na foteczki, widać od razu, jakie dzieciątko szczęśliwe, a Ty sie nie martw pogodą, jak to się mówi, po chmurkach i deszczu zawsze wychodzi słonko;-)no właśnie, a ja w te pochmurną pogodę skoczę chyba do solarium po trochę słonka;-)chociaż mój E. jak mnie widział ostatnio na skype zakazał, że niby czarna jestem, eee tam ja nie wiedze tego, widziałyście zdjęcia, nie jestem prawda?no to od was mam pozwolenie, heh:tak:
jesteś jesteś czarna:tak::tak::tak:oby nie zaszkodziło tobie takie częste opalanie;-)

ech ty tesciowka, jak mogłaś zapomnieć o swojej synowej:-)teraz juz nie wiem czy dziewczyna ciebie zaakceptuje:-)

proszę przestań, bo i tak mi głupio, ze taka wredna teściowa, ale to przecież nie o mnie chodzi, bo ja to na bok:-Dtylko o Wikusia, a myślę, że takiemu urokowi to ona sie nie oprze,hihi, i będzie wszystko dobrze;-)​

jesteś jesteś czarna:tak::tak::tak:oby nie zaszkodziło tobie takie częste opalanie;-)

nie no co Ty poważnie?nie częste nie, ja poprostu mam ciemną karnację, i potem bardzo szybko mnie łapie,a jak korzystam z solarium, to tylko na początku byłam może ze 3-4 razy na krótko co drugi dzień, a teraz to i nawet co 4-5dni, ja jestem z tych rozsądnych;-)tylko tak na podtrzymanie, bo szkoda, żebym zbladła zaraz

nie no co Ty poważnie?nie częste nie, ja poprostu mam ciemną karnację, i potem bardzo szybko mnie łapie,a jak korzystam z solarium, to tylko na początku byłam może ze 3-4 razy na krótko co drugi dzień, a teraz to i nawet co 4-5dni, ja jestem z tych rozsądnych;-)tylko tak na podtrzymanie, bo szkoda, żebym zbladła zaraz
dla mnie jestes

reklama
dla mnie jestes

no to chyba prawda jest, że samemu to sie nie widzi, ale i tak mi sie wydaje, że daleko mi do tych szalonych co chodza do solarium jak na sra....(przepraszam:zawstydzona/y:) a potem aż pomarańczowe, ja po 30min to juz taka brązowa jestem, a jakbym miała taki cały karnet wykorzystać, to by chyba wiór po mnie został, ;-):tak:

Do góry