reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Duniu kochana....nio ja juz kiedys ten wiatrczek wymieniałam,ale jeden.....a teraz padł chyba ten drugi...bo ja tez taka sierotka zamiast oba od razu wymienic :rofl2:

Co do tego kocyka to moja robi identycznie i to juz sporo czasu....z regóły jak sie obudzi....a nikt jeszcze tego nie zauważył to krzyczy ,albo p[iszczy i myk kocyk na głowke,a potem go gryzie....:-p

Madzienka moze Julcia będzie kierowca rajdowym co?????;-):-D

Pyciolku jak dla mnie pomysł rewelacyjny.....mam nadzieje,ze jakbys sie juz zdecydowała to wypali;-)chetnie u Ciebie po pracuje....:-p

pyciolku, a nie chcesz tak do warszawy sie przeprowadzic, bo ja tez sie zastanawiam nad otwarciem takiego klubu malucha z nauczaniem jezyla angielskiego

reklama
Do góry