pyciolek87
Mama Alexa:*
plum jak kamien w wode......
ciszzzzzaaaa....
ciszzzzzaaaa....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyciolku bo o tej porze to mamusie Jaka to melodia odlądają
na tym osiedlu co kupujemy mieszkanko jest taki klub wlasnie od 6 miesiaca i bizes sie kreci ( fakt jest to osiedle na ktorym nie ma panstwowego zlobka wiec pewnie to nakreca ) mozna wykupic pakiet miesieczny od 7 chyba do 18 lub takie mini pakiety 3 godzinne lub pozostawic dzieciaczka na kilka godzin raz czy 2 razy w miesiacu jak rodzic ma cos waznego nawet po dzieciaczka osobiscie ktos z tego klubu moze przyjechac by go odebbrac tylko ceny maja:---eek: jak znajde wolna chwilke to przesle ci na priwa link do strony tego osrodkamamuski mam pytanko....
za 2 miesiace najprawdopodobniej wracamy do Polski....nie wiadomo jak moj luby moze on jeszcze zostanie ze 2 miechy dluzej by jeszcze troszke odlozyc...ja napewno i to przez Alexa a wlasciwie przez Jego problemy skorne....powietrze mu tu nie sluzy bo w Polsce bylo cacy
iiii....
chcialabym otworzyc wlasny biznes i myslalam o klubie malucha dla dzieciakow od 6 miesiecy do 3 lat....klub mial by powstac pod Opolem....myslicie mamki czy taki biznesik bedzie mial branie....nie chce pochopnie podejmowac decyzji i nie mam zamiaru wpakowac w to kasy i nie miec z tego korzysci
dlatego pytam co o tym mslicie...wiem ze w przedszkolach i zlobkach nie ma miejsc
a to jest o tyle dobrze ze mamki same moga decydowac na ile dni i w jakich godzinach moga przyprowadzac pociechy....
opcji mam duzo...no ale najwazniejsze wiedziec jak Wam sie to widzi...;-)
na tym osiedlu co kupujemy mieszkanko jest taki klub wlasnie od 6 miesiaca i bizes sie kreci ( fakt jest to osiedle na ktorym nie ma panstwowego zlobka wiec pewnie to nakreca ) mozna wykupic pakiet miesieczny od 7 chyba do 18 lub takie mini pakiety 3 godzinne lub pozostawic dzieciaczka na kilka godzin raz czy 2 razy w miesiacu jak rodzic ma cos waznego nawet po dzieciaczka osobiscie ktos z tego klubu moze przyjechac by go odebbrac tylko ceny maja:---eek: jak znajde wolna chwilke to przesle ci na priwa link do strony tego osrodka
puciolku myśle że to mógłby byc dobry pomysł. tylko najpierw musiałabyś się rozejrzec czy w tej okolicy byliby chętni. Napewno w większych miastach taki klub miałby wzięcie
dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tygrysku czekam na linka....;-);-)
kokusiu w tym miescie pod Opolem(krapkowice) jest tylko jedno przedszkole....
mojej kolezanki znajomy otworzyl takie cos w jakiejs gminie na 20 dzieci...i wiecie cooooo chetnych bylo 120
takze ja mysle ze moze byc dobrze....tylko wiadomo strach wpakowac pieniadze i na tym nie zarabiac
Siostra mnie odwiedziła i kawke piłysmy. Mały dostał samochodzik i taką super koszulę białą z coccodrillo. A w ogole kobietki podobno są tam meeega promocje. Madzienko gdzie jesteś słyszysz PROMOCJE , nasze ulubione.
Rogaliki wkleję na kulinarnym tylko nakarmie małego.
Bliźniaki a moze Madzia ma katarek tak na ząbki, podobno też tak moze byc.
Jeszcze coś miałąm napisać ale zapomniałam