reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
mamuski mam pytanko....
za 2 miesiace najprawdopodobniej wracamy do Polski....nie wiadomo jak moj luby moze on jeszcze zostanie ze 2 miechy dluzej by jeszcze troszke odlozyc...ja napewno i to przez Alexa a wlasciwie przez Jego problemy skorne....powietrze mu tu nie sluzy bo w Polsce bylo cacy:tak::tak:

iiii....
chcialabym otworzyc wlasny biznes i myslalam o klubie malucha dla dzieciakow od 6 miesiecy do 3 lat....klub mial by powstac pod Opolem....myslicie mamki czy taki biznesik bedzie mial branie....nie chce pochopnie podejmowac decyzji i nie mam zamiaru wpakowac w to kasy i nie miec z tego korzysci:no::no:
dlatego pytam co o tym mslicie...wiem ze w przedszkolach i zlobkach nie ma miejsc
a to jest o tyle dobrze ze mamki same moga decydowac na ile dni i w jakich godzinach moga przyprowadzac pociechy....
opcji mam duzo...no ale najwazniejsze wiedziec jak Wam sie to widzi...;-):-p

mamuski mam pytanko....
za 2 miesiace najprawdopodobniej wracamy do Polski....nie wiadomo jak moj luby moze on jeszcze zostanie ze 2 miechy dluzej by jeszcze troszke odlozyc...ja napewno i to przez Alexa a wlasciwie przez Jego problemy skorne....powietrze mu tu nie sluzy bo w Polsce bylo cacy:tak::tak:

iiii....
chcialabym otworzyc wlasny biznes i myslalam o klubie malucha dla dzieciakow od 6 miesiecy do 3 lat....klub mial by powstac pod Opolem....myslicie mamki czy taki biznesik bedzie mial branie....nie chce pochopnie podejmowac decyzji i nie mam zamiaru wpakowac w to kasy i nie miec z tego korzysci:no::no:
dlatego pytam co o tym mslicie...wiem ze w przedszkolach i zlobkach nie ma miejsc
a to jest o tyle dobrze ze mamki same moga decydowac na ile dni i w jakich godzinach moga przyprowadzac pociechy....
opcji mam duzo...no ale najwazniejsze wiedziec jak Wam sie to widzi...;-):-p
na tym osiedlu co kupujemy mieszkanko jest taki klub wlasnie od 6 miesiaca i bizes sie kreci ( fakt jest to osiedle na ktorym nie ma panstwowego zlobka wiec pewnie to nakreca ) mozna wykupic pakiet miesieczny od 7 chyba do 18 lub takie mini pakiety 3 godzinne lub pozostawic dzieciaczka na kilka godzin raz czy 2 razy w miesiacu jak rodzic ma cos waznego:tak::tak: nawet po dzieciaczka osobiscie ktos z tego klubu moze przyjechac by go odebbrac:tak::tak: tylko ceny maja:-:)-:)-:)eek::eek::eek: jak znajde wolna chwilke to przesle ci na priwa link do strony tego osrodka:tak:

na tym osiedlu co kupujemy mieszkanko jest taki klub wlasnie od 6 miesiaca i bizes sie kreci ( fakt jest to osiedle na ktorym nie ma panstwowego zlobka wiec pewnie to nakreca ) mozna wykupic pakiet miesieczny od 7 chyba do 18 lub takie mini pakiety 3 godzinne lub pozostawic dzieciaczka na kilka godzin raz czy 2 razy w miesiacu jak rodzic ma cos waznego:tak::tak: nawet po dzieciaczka osobiscie ktos z tego klubu moze przyjechac by go odebbrac:tak::tak: tylko ceny maja:-:)-:)-:)eek::eek::eek: jak znajde wolna chwilke to przesle ci na priwa link do strony tego osrodka:tak:

puciolku myśle że to mógłby byc dobry pomysł. tylko najpierw musiałabyś się rozejrzec czy w tej okolicy byliby chętni. Napewno w większych miastach taki klub miałby wzięcie:tak:

dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tygrysku czekam na linka....;-);-)
kokusiu w tym miescie pod Opolem(krapkowice) jest tylko jedno przedszkole....:eek::eek:
mojej kolezanki znajomy otworzyl takie cos w jakiejs gminie na 20 dzieci...i wiecie cooooo chetnych bylo 120:tak::tak::tak::tak:
takze ja mysle ze moze byc dobrze....tylko wiadomo strach wpakowac pieniadze i na tym nie zarabiac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tygrysku czekam na linka....;-);-)
kokusiu w tym miescie pod Opolem(krapkowice) jest tylko jedno przedszkole....:eek::eek:
mojej kolezanki znajomy otworzyl takie cos w jakiejs gminie na 20 dzieci...i wiecie cooooo chetnych bylo 120:tak::tak::tak::tak:
takze ja mysle ze moze byc dobrze....tylko wiadomo strach wpakowac pieniadze i na tym nie zarabiac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Powiem ci że gdyby u nas coś takiego powstało to byłabym bardzo szczęśliwa. Przynajmiej miałabym co z Martyną zrobic. A tak :-(dzieci takich małych w okolicy nie ma, przedszkola zresztą też i tak sobie siedzi dzikusek mały w doku:-(

reklama
Siostra mnie odwiedziła i kawke piłysmy. Mały dostał samochodzik i taką super koszulę białą z coccodrillo. A w ogole kobietki podobno są tam meeega promocje. Madzienko gdzie jesteś słyszysz PROMOCJE :-D, nasze ulubione.

Rogaliki wkleję na kulinarnym tylko nakarmie małego.

Bliźniaki a moze Madzia ma katarek tak na ząbki, podobno też tak moze byc.

Jeszcze coś miałąm napisać ale zapomniałam :eek:

U nas nie ma tego sklepu:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Do góry