reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

w końcu obejrzałam zdjęcia w galerii...
Kana Mariczka cudna śmieszna, a balon, wow, większy od niej:-Dmy te zostatnio bawiliśmy się balonikiem, ale takim malutkim
Kokusia, rozbawiły mnie jagodowe potworki:-D
Madzieńka, zazdroszczę wam tego baseniku, chyba Julci sie podoba:tak:
Mamusia, noga the best:-D:-D:-D
ja tez wstawilam Wikulinka mojego:-Dz dzisiejszego spacerku, kaczki i łabędzie zahipnotyzowały go podobnie jak ten teledysk, oderwać go nie mogłam taki był ciekawy co to takiego,
a teraz to ja ju zz czystym sumieniem idę spać:-Dno chyba ze cos jeszcze na innych wątkach mnie oświeci to napisze, dobranoc

reklama
Dzień Doberek,
no nie wierzę, żę pierwsza jestem, dziewczyny gdzie wy?pobuuuudka!!!:-D
Nataniel, Anitka, najlepszego z okazji 6 miesiączka!!!buziaczki dla was słodziaczki;-)
Grzeje nam sie mleczko i idziemy zaraz papusiać, a potem jak zwykle drzemka do 9;-)

Boże boże jest 7:35 a wy jeszcze kimacie i załapałam sie na druga pozycje dzisiaj:)

WITAM MAMUSKI KOCHANE;*

U nas cieżka nocka....dla mnie przynajmniej...mała wierciła sie jakby robaczki miała i mama co kwile podnosiła swoje 4 litery.....masakra...

A poza tym u nas pochmurno....cos mi sie wydaje,ze lipa ze spacerku bedzie dziisaj.....chyba,ze takiego krótkiego....

no i nie wierze,ze nie ma co nadrabiac.....DZIEWCZYNY jestem w totalnym szoku :szok::szok::szok:

Aj no i wszystkiego najlepsego dla naszych kochanych solenizantów.....całuski i usciski od ciotezki i Mariczki:*

witaj Kanusia,
nocki nie zazdroszczę, my już po mleczku, Wikuś usypia, ale tak ciężko mi było wstać, bo u nas akurat była cisza całą noc, i do tego coś mi się śniło w tym momencie, i jak mi budzik zaczął grać, to tak poczułam, jakbym mile stąd była, tak ciężko było wrócić z tej krainy snów:-Dheh, ale się rozmarzyłam.
U nas dziś też taka nijaka pogoda, ale może lepiej, bo te kilka dni upału nas wykończyły, a do tego to robimy sobie dzień lenia, to znaczy, ze tylko na taki relaksowy spacerek na plac zabaw, może jakieś foteczki jeszcze popstrykamy;-)bo ostatnio to codziennie wszystko w jednym, spacer, park, zakupy, itp, co się da za jednym zamachem, i tym sposobem, ja z całym majdankiem dla Wiktora-jedzonka, pieluszki, bo jak wracamy do domu, to wykończeni po dobrych kilku godzinach:tak:dziś sobie obiecaliśmy, tylko huśtawki osiedlowe;-)

ojej, juz sie poprawiam, a to Zuzieńka Agatki, no przeciez synowa moja jakżesz ja mogłam przeoczyć.
Kruszynko kochana zdróweczka od Wiktorka i Teściowej, hihi, obiecuje, że będę dobra teściową to tylko ten raz mi się wymsknęło, hihi;-):-D

Aj Beciaczku żyje daję rade....ale słoneczka mi brakuje naprawdę takiego ,zeby na dwórku posiedziec..... a Twoj dzieć fajowski....sliczniutki :)

Mamuska witaj kochana :*:*:*

reklama
Akurat pisałam posta mamusiu jak Ty napisałaś zerknęłam do naszej listy, bo aż nie wierzyłam, ze naszego najmłodszego brzdąca nie zauważyłam:-)

Do góry