reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

w końcu obejrzałam zdjęcia w galerii...
Kana Mariczka cudna śmieszna, a balon, wow, większy od niej:-Dmy te zostatnio bawiliśmy się balonikiem, ale takim malutkim
Kokusia, rozbawiły mnie jagodowe potworki:-D
Madzieńka, zazdroszczę wam tego baseniku, chyba Julci sie podoba:tak:
Mamusia, noga the best:-D:-D:-D
ja tez wstawilam Wikulinka mojego:-Dz dzisiejszego spacerku, kaczki i łabędzie zahipnotyzowały go podobnie jak ten teledysk, oderwać go nie mogłam taki był ciekawy co to takiego,
a teraz to ja ju zz czystym sumieniem idę spać:-Dno chyba ze cos jeszcze na innych wątkach mnie oświeci to napisze, dobranoc

reklama
Dzień Doberek,
no nie wierzę, żę pierwsza jestem, dziewczyny gdzie wy?pobuuuudka!!!:-D
Nataniel, Anitka, najlepszego z okazji 6 miesiączka!!!buziaczki dla was słodziaczki;-)
Grzeje nam sie mleczko i idziemy zaraz papusiać, a potem jak zwykle drzemka do 9;-)

Boże boże jest 7:35 a wy jeszcze kimacie i załapałam sie na druga pozycje dzisiaj:)

WITAM MAMUSKI KOCHANE;*

U nas cieżka nocka....dla mnie przynajmniej...mała wierciła sie jakby robaczki miała i mama co kwile podnosiła swoje 4 litery.....masakra...

A poza tym u nas pochmurno....cos mi sie wydaje,ze lipa ze spacerku bedzie dziisaj.....chyba,ze takiego krótkiego....

no i nie wierze,ze nie ma co nadrabiac.....DZIEWCZYNY jestem w totalnym szoku :szok::szok::szok:

Aj no i wszystkiego najlepsego dla naszych kochanych solenizantów.....całuski i usciski od ciotezki i Mariczki:*

witaj Kanusia,
nocki nie zazdroszczę, my już po mleczku, Wikuś usypia, ale tak ciężko mi było wstać, bo u nas akurat była cisza całą noc, i do tego coś mi się śniło w tym momencie, i jak mi budzik zaczął grać, to tak poczułam, jakbym mile stąd była, tak ciężko było wrócić z tej krainy snów:-Dheh, ale się rozmarzyłam.
U nas dziś też taka nijaka pogoda, ale może lepiej, bo te kilka dni upału nas wykończyły, a do tego to robimy sobie dzień lenia, to znaczy, ze tylko na taki relaksowy spacerek na plac zabaw, może jakieś foteczki jeszcze popstrykamy;-)bo ostatnio to codziennie wszystko w jednym, spacer, park, zakupy, itp, co się da za jednym zamachem, i tym sposobem, ja z całym majdankiem dla Wiktora-jedzonka, pieluszki, bo jak wracamy do domu, to wykończeni po dobrych kilku godzinach:tak:dziś sobie obiecaliśmy, tylko huśtawki osiedlowe;-)

ojej, juz sie poprawiam, a to Zuzieńka Agatki, no przeciez synowa moja jakżesz ja mogłam przeoczyć.
Kruszynko kochana zdróweczka od Wiktorka i Teściowej, hihi, obiecuje, że będę dobra teściową to tylko ten raz mi się wymsknęło, hihi;-):-D

Aj Beciaczku żyje daję rade....ale słoneczka mi brakuje naprawdę takiego ,zeby na dwórku posiedziec..... a Twoj dzieć fajowski....sliczniutki :)

Mamuska witaj kochana :*:*:*

reklama
Akurat pisałam posta mamusiu jak Ty napisałaś zerknęłam do naszej listy, bo aż nie wierzyłam, ze naszego najmłodszego brzdąca nie zauważyłam:-)

Do góry