reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej !!!!

Sto latek dla świętujących !!!!!

a ja małej chciałam dać jabłuszko i w święta robiłam podejście ale oprotestowała wiec po trzecim podejciu dzisiaj dałam jej spokój i odczekam i spróbuje za jakiś czas coś innego - ma czas na smaki moze jeszcze nie gotowa a kaszke wcina równo :-)

Pytia moja to z reguły 4 godziny śpi na balkonie !!

reklama
Dobry wieczor!!

Zapominajko sto lat, wpadlam zlozyc Ci zyczenia i Filipkowi tez oczywiscie:)))

Sto lat!!!!!!!!!!!

My dostalismy wyniki mezowego -
WSZYSTKO W PORZADKU!!!!!!!!!

ale z kasa kijowo...i strasznie sie martwie:no::no::no:

A dzis zadzwonila do mnie menadzerka i zakomunikowala, ze HR sie upomina ze od 4maja powinnam wrocic do pracy, a ja mysllam ze bede mogla wrococ we wrzesniu:(( Poza tym, zebym mogla wrocic to musze znalezc nianie, a zeby znalezc nianie to musze sie przeprowadzic, a zeby sie przeprowadzic potrzebuje kupy pieniedzy. A wiec pozostaje mi antarktyda:((( Zalamka. Ale mezus zdrowy:-)
to świetna wiadomosc, ze mężuś zdrowy

Dzwoneczka cudownie ze wszystko ze zdrówkiem meza w porzadku :tak:a problemy finansowe na pewno jakos sie rozwiazą,

Tygrysku wysciskac prosze silenizanta równiez od ciotki Aski i kumpelki Patusi :-)

Zapominajko dla Ciebie rowniez najlepsze zyczenia :tak:
Pogoda sie zrobiła in człowiek jaks zagoniony ciagle:confused: dopiero teraz chwilke czasu złapałam a i tak przede mna jeszcze pare domowych robótek a ja juz chce spaaaaaaaaaaaac

Witam mamusie;-);-);-)
ja znowuż dziś od 7 .00 na nogach, bo moje dzecie zmieniło sobie grafik spania:sorry:, zasypia i 20.30-21.00 i o 6.30-7.00 ona już wstaje i jest tak wyspana, ze przez pól godziny gaworzy, je paluszki:-D:-D:-D, a po jedzonko krzyczy dopiero po 30min.I teraz znowu zasnęła sobie, a ja już nie mogę zasnąć:confused2:,wiec idę zjeść śniadanko, no i posprzątać w domku przy okazji.
Pogoda super, wiec pewnie cały dzień będziemy na tarasie na bujaczce, bo niunia nie chce być w domu ani na sekundę:eek:, tylko ze ja tez muszę siedzieć z nią na tarasie cały dzień,bo jak wejdę do domu to ryk:szok:,ale dziś ma urodzinki to może wypijemy sobie z córcią jakieś winko-hehehe:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2:
Miłego dzionka dziewczynki:tak::-D:laugh2::happy::-)

Mopku i Dywonecyko dyiekuje w imieniu Filipka za zyczonka!!!!!!:-D:-D
I dzien dobrz mamusie:tak::tak:
mamusiu 2008 buziaki dla bobaska z okazji miesiecznicy:tak: widze ze nasze kruszynki swietuja prawie jednoczesnie:tak::tak::tak:

a my wstalismy o 9 i mamz taki balagan w domku ze patrzec nie moge:zawstydzona/y: musze Filipka zagonic do sprzatania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

AAAAAAAAAAAAAAAAA i wesylam na wage po swietach:zawstydzona/y::zawstydzona/y: na plusie 2 kg:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale obzeralam sie ostro wiec mam za swoje:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry :-)

Agacia-dziękuję bardzo :-)

Dobry wieczor!!

Zapominajko sto lat, wpadlam zlozyc Ci zyczenia i Filipkowi tez oczywiscie:)))

Sto lat!!!!!!!!!!!

My dostalismy wyniki mezowego -
WSZYSTKO W PORZADKU!!!!!!!!!

ale z kasa kijowo...i strasznie sie martwie:no::no::no:

A dzis zadzwonila do mnie menadzerka i zakomunikowala, ze HR sie upomina ze od 4maja powinnam wrocic do pracy, a ja mysllam ze bede mogla wrococ we wrzesniu:(( Poza tym, zebym mogla wrocic to musze znalezc nianie, a zeby znalezc nianie to musze sie przeprowadzic, a zeby sie przeprowadzic potrzebuje kupy pieniedzy. A wiec pozostaje mi antarktyda:((( Zalamka. Ale mezus zdrowy:-)

Dzwineczko to wspaniała wiadomość-zdrowie jest najważniejsze :tak:

Wielkie uściski urodzinowe dla Karolinki :-)

A my z Olkiem byliśmy wczoraj na pierwszym w życiu Szkraba "meczu" piłki nożnej i kibicowaliśmy tatusiowi :-D

reklama
Mopku i Dywonecyko dyiekuje w imieniu Filipka za zyczonka!!!!!!:-D:-D
I dzien dobrz mamusie:tak::tak:
mamusiu 2008 buziaki dla bobaska z okazji miesiecznicy:tak: widze ze nasze kruszynki swietuja prawie jednoczesnie:tak::tak::tak:

a my wstalismy o 9 i mamz taki balagan w domku ze patrzec nie moge:zawstydzona/y: musze Filipka zagonic do sprzatania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

AAAAAAAAAAAAAAAAA i wesylam na wage po swietach:zawstydzona/y::zawstydzona/y: na plusie 2 kg:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale obzeralam sie ostro wiec mam za swoje:-D:-D:-D:-D:-D
tygrysku z tego co widzę na zdjęciach to tobie nie zaszkodzą te 2 kilo, jesteś zgrabniutką mamusią:-)
dziękujemy za życzonka i pijemy wasze zdrowie:-)
właśnie dlatego pamiętam kiedy twój bobas ma urodzinki, bo moja ma następnego dnia:-):tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry