reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej !!!!

Sto latek dla świętujących !!!!!

a ja małej chciałam dać jabłuszko i w święta robiłam podejście ale oprotestowała wiec po trzecim podejciu dzisiaj dałam jej spokój i odczekam i spróbuje za jakiś czas coś innego - ma czas na smaki moze jeszcze nie gotowa a kaszke wcina równo :-)

Pytia moja to z reguły 4 godziny śpi na balkonie !!

reklama
Dobry wieczor!!

Zapominajko sto lat, wpadlam zlozyc Ci zyczenia i Filipkowi tez oczywiscie:)))

Sto lat!!!!!!!!!!!

My dostalismy wyniki mezowego -
WSZYSTKO W PORZADKU!!!!!!!!!

ale z kasa kijowo...i strasznie sie martwie:no::no::no:

A dzis zadzwonila do mnie menadzerka i zakomunikowala, ze HR sie upomina ze od 4maja powinnam wrocic do pracy, a ja mysllam ze bede mogla wrococ we wrzesniu:(( Poza tym, zebym mogla wrocic to musze znalezc nianie, a zeby znalezc nianie to musze sie przeprowadzic, a zeby sie przeprowadzic potrzebuje kupy pieniedzy. A wiec pozostaje mi antarktyda:((( Zalamka. Ale mezus zdrowy:-)
to świetna wiadomosc, ze mężuś zdrowy

Dzwoneczka cudownie ze wszystko ze zdrówkiem meza w porzadku :tak:a problemy finansowe na pewno jakos sie rozwiazą,

Tygrysku wysciskac prosze silenizanta równiez od ciotki Aski i kumpelki Patusi :-)

Zapominajko dla Ciebie rowniez najlepsze zyczenia :tak:
Pogoda sie zrobiła in człowiek jaks zagoniony ciagle:confused: dopiero teraz chwilke czasu złapałam a i tak przede mna jeszcze pare domowych robótek a ja juz chce spaaaaaaaaaaaac

Witam mamusie;-);-);-)
ja znowuż dziś od 7 .00 na nogach, bo moje dzecie zmieniło sobie grafik spania:sorry:, zasypia i 20.30-21.00 i o 6.30-7.00 ona już wstaje i jest tak wyspana, ze przez pól godziny gaworzy, je paluszki:-D:-D:-D, a po jedzonko krzyczy dopiero po 30min.I teraz znowu zasnęła sobie, a ja już nie mogę zasnąć:confused2:,wiec idę zjeść śniadanko, no i posprzątać w domku przy okazji.
Pogoda super, wiec pewnie cały dzień będziemy na tarasie na bujaczce, bo niunia nie chce być w domu ani na sekundę:eek:, tylko ze ja tez muszę siedzieć z nią na tarasie cały dzień,bo jak wejdę do domu to ryk:szok:,ale dziś ma urodzinki to może wypijemy sobie z córcią jakieś winko-hehehe:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2:
Miłego dzionka dziewczynki:tak::-D:laugh2::happy::-)

Mopku i Dywonecyko dyiekuje w imieniu Filipka za zyczonka!!!!!!:-D:-D
I dzien dobrz mamusie:tak::tak:
mamusiu 2008 buziaki dla bobaska z okazji miesiecznicy:tak: widze ze nasze kruszynki swietuja prawie jednoczesnie:tak::tak::tak:

a my wstalismy o 9 i mamz taki balagan w domku ze patrzec nie moge:zawstydzona/y: musze Filipka zagonic do sprzatania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

AAAAAAAAAAAAAAAAA i wesylam na wage po swietach:zawstydzona/y::zawstydzona/y: na plusie 2 kg:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale obzeralam sie ostro wiec mam za swoje:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry :-)

Agacia-dziękuję bardzo :-)

Dobry wieczor!!

Zapominajko sto lat, wpadlam zlozyc Ci zyczenia i Filipkowi tez oczywiscie:)))

Sto lat!!!!!!!!!!!

My dostalismy wyniki mezowego -
WSZYSTKO W PORZADKU!!!!!!!!!

ale z kasa kijowo...i strasznie sie martwie:no::no::no:

A dzis zadzwonila do mnie menadzerka i zakomunikowala, ze HR sie upomina ze od 4maja powinnam wrocic do pracy, a ja mysllam ze bede mogla wrococ we wrzesniu:(( Poza tym, zebym mogla wrocic to musze znalezc nianie, a zeby znalezc nianie to musze sie przeprowadzic, a zeby sie przeprowadzic potrzebuje kupy pieniedzy. A wiec pozostaje mi antarktyda:((( Zalamka. Ale mezus zdrowy:-)

Dzwineczko to wspaniała wiadomość-zdrowie jest najważniejsze :tak:

Wielkie uściski urodzinowe dla Karolinki :-)

A my z Olkiem byliśmy wczoraj na pierwszym w życiu Szkraba "meczu" piłki nożnej i kibicowaliśmy tatusiowi :-D

reklama
Mopku i Dywonecyko dyiekuje w imieniu Filipka za zyczonka!!!!!!:-D:-D
I dzien dobrz mamusie:tak::tak:
mamusiu 2008 buziaki dla bobaska z okazji miesiecznicy:tak: widze ze nasze kruszynki swietuja prawie jednoczesnie:tak::tak::tak:

a my wstalismy o 9 i mamz taki balagan w domku ze patrzec nie moge:zawstydzona/y: musze Filipka zagonic do sprzatania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

AAAAAAAAAAAAAAAAA i wesylam na wage po swietach:zawstydzona/y::zawstydzona/y: na plusie 2 kg:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale obzeralam sie ostro wiec mam za swoje:-D:-D:-D:-D:-D
tygrysku z tego co widzę na zdjęciach to tobie nie zaszkodzą te 2 kilo, jesteś zgrabniutką mamusią:-)
dziękujemy za życzonka i pijemy wasze zdrowie:-)
właśnie dlatego pamiętam kiedy twój bobas ma urodzinki, bo moja ma następnego dnia:-):tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry