reklama
Agacia82
Mami :)
Patrysia proszę
Podziękowania - 6 aniołki komunia anioly chrzest (609893503) - Aukcje internetowe Allegro
A my juz po wizycie u pani doktor. Mały ma oskrzela czysciutkie , tylko ma jeszcze przez miesiąc mieć wziewy.
Za dwa tygodnie idziey na badanie krwi, bo podobno blady jest .
Nareszcie spacerki .
A ja dzisiaj dostałam paczuszkę z gerbera. Deserek jabłuszka z marchewką i soczek marchewkowo jabłkowy oraz duze opakowanie mleka NAN i kaszke ryzowa z bananami. Aaaa i jeszcze taka fajna książeczkę rozwój dziecka.
Juz chyba wszystkie paczuszki dostałam, bo z hippa dwie, z bobowity i gerbera.
Dziewczyny a jak ja dokarmiam małego bebiko to potem bede mogła dac mu na spróbe to mleko NAN i wrazie czego wrócic z powrotem do bebiko?
Podziękowania - 6 aniołki komunia anioly chrzest (609893503) - Aukcje internetowe Allegro
A my juz po wizycie u pani doktor. Mały ma oskrzela czysciutkie , tylko ma jeszcze przez miesiąc mieć wziewy.
Nareszcie spacerki .
A ja dzisiaj dostałam paczuszkę z gerbera. Deserek jabłuszka z marchewką i soczek marchewkowo jabłkowy oraz duze opakowanie mleka NAN i kaszke ryzowa z bananami. Aaaa i jeszcze taka fajna książeczkę rozwój dziecka.
Dziewczyny a jak ja dokarmiam małego bebiko to potem bede mogła dac mu na spróbe to mleko NAN i wrazie czego wrócic z powrotem do bebiko?
mamusia2008
mamusia Karolinki
moja raz je bebiko raz je Nan i nic się nie dziejePatrysia proszę
Nareszcie spacerki .
blizniaki2000
Fanka BB :)
Agaciu, tez dostałam dzisiaj tą paczuszke, a w tamtym tygodniu gazetkę, a jeszcze niedawno narzekałam ze nic nie dostaję.
Tez chyba dam jej na próbę ten Nan, ale raczej i tak bede podawała bebiko
Tez chyba dam jej na próbę ten Nan, ale raczej i tak bede podawała bebiko
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja bym niepotrzebnie nie kombinowała z tymi mlekami.... Ja tez daję Bebiko cały czas, znaczy raz dziennie
Witam!!
A ja dam ten NAN - bo szkoda zmarnować całego opakowania.... A u nas w szpitalu jak pytałam czym dokarmiają dzieciaczki jak jeszcze tak na początku nie ma zbyt dużo mleka w cyckach - to powiedzieli, że tym co akurat im dadzą do szpitala - więc raz HUMANA, raz NAN raz i inne - te co akurat mają w danym momencie, więc to chyba nie przeszkadza.... no a poza tym to jest dopiero po szustym miesiącu - to moja mała już dużą dziewczynką będzie
A ja daję Bebilon na co dzień - jest droższy i lepszy od bebika - a ta sama firma - nutricia... Tak pediatra poradziła. Zawiera te dobre bakterie IMMUNOFORTIS
A ja dam ten NAN - bo szkoda zmarnować całego opakowania.... A u nas w szpitalu jak pytałam czym dokarmiają dzieciaczki jak jeszcze tak na początku nie ma zbyt dużo mleka w cyckach - to powiedzieli, że tym co akurat im dadzą do szpitala - więc raz HUMANA, raz NAN raz i inne - te co akurat mają w danym momencie, więc to chyba nie przeszkadza.... no a poza tym to jest dopiero po szustym miesiącu - to moja mała już dużą dziewczynką będzie
A ja daję Bebilon na co dzień - jest droższy i lepszy od bebika - a ta sama firma - nutricia... Tak pediatra poradziła. Zawiera te dobre bakterie IMMUNOFORTIS
Agacia82
Mami :)
Ewelw u nas w szpitalu tak samo. Raz dawali NAN a raz bebiko.Witam!!
tygrysek82
Tygrysku 100 latek dla Filipka oraz wszystkich solenizantów
WITAJCIE
Tygrysku całuski dla Filipka !!!
.
Witajcie po Świętach:-)
A dla Fifusia buziaczki z okazji czwartej miesięcznicy
Zapominajko 100 lat!!!
Filipku wszystkiego naj...!!!!!
Filipek duzo zdrówka z okazji kolejnej miesięcznicy!!!!!
Witam
Tygrysku, buziaki dla Filipka z okazji jubileuszu.
ą
WitajcieWszystkiego najlepszego Filipku! :-)
Dziekujemy slicznie z Filipkeim za zyczonka koofffaaaaaaaaaaanymmmmmmmmmmmmmmmmm cioteczkom!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
My dopiero wróciliśmy do domku po świętach ufffffffffffff jesteśmy wykończeni gdyż najpierw u moich rodziców potem u teściów później cioteczki i znajomi jednym słowem zabiegane święta Filipek rozpieszczony przez dziadków więc w tygodniu mamunia będzie musiała oduczyć wiecznego nnoszenia na rączkach jak u babć i dzidka
teraz idę Was nadrobić gdyż nawet nie miałam czasu by zajrzeć tutaj w święta
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
My podajemy Bebilon (aktualnie AR- przeciw ulewaniu, wcześniej zwykły). Próbowaliśmy NAN, ale bardzo brzydkie kupki były i robione z trudem, więc sobie odpuściliśmy.
reklama
dzwoneczka
Dobry wieczor!!
Zapominajko sto lat, wpadlam zlozyc Ci zyczenia i Filipkowi tez oczywiscie))
Sto lat!!!!!!!!!!!
My dostalismy wyniki mezowego -
WSZYSTKO W PORZADKU!!!!!!!!!
ale z kasa kijowo...i strasznie sie martwie
A dzis zadzwonila do mnie menadzerka i zakomunikowala, ze HR sie upomina ze od 4maja powinnam wrocic do pracy, a ja mysllam ze bede mogla wrococ we wrzesniu( Poza tym, zebym mogla wrocic to musze znalezc nianie, a zeby znalezc nianie to musze sie przeprowadzic, a zeby sie przeprowadzic potrzebuje kupy pieniedzy. A wiec pozostaje mi antarktyda(( Zalamka. Ale mezus zdrowy:-)
Zapominajko sto lat, wpadlam zlozyc Ci zyczenia i Filipkowi tez oczywiscie))
Sto lat!!!!!!!!!!!
My dostalismy wyniki mezowego -
WSZYSTKO W PORZADKU!!!!!!!!!
ale z kasa kijowo...i strasznie sie martwie
A dzis zadzwonila do mnie menadzerka i zakomunikowala, ze HR sie upomina ze od 4maja powinnam wrocic do pracy, a ja mysllam ze bede mogla wrococ we wrzesniu( Poza tym, zebym mogla wrocic to musze znalezc nianie, a zeby znalezc nianie to musze sie przeprowadzic, a zeby sie przeprowadzic potrzebuje kupy pieniedzy. A wiec pozostaje mi antarktyda(( Zalamka. Ale mezus zdrowy:-)