reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

W szoku jestem, Hania śpi już dwie godziny na tarasie, co się jej normalnie w ogóle nie zdarza :-) Chyba słoneczko na nią dobrze działa.

reklama
Patrysia proszę :-D
Podziękowania - 6 aniołki komunia anioly chrzest (609893503) - Aukcje internetowe Allegro

A my juz po wizycie u pani doktor. Mały ma oskrzela czysciutkie :tak:, tylko ma jeszcze przez miesiąc mieć wziewy.
Za dwa tygodnie idziey na badanie krwi, bo podobno blady jest :eek:.
Nareszcie spacerki :rofl2:.

A ja dzisiaj dostałam paczuszkę z gerbera. Deserek jabłuszka z marchewką i soczek marchewkowo jabłkowy oraz duze opakowanie mleka NAN i kaszke ryzowa z bananami. Aaaa i jeszcze taka fajna książeczkę rozwój dziecka.
Juz chyba wszystkie paczuszki dostałam, bo z hippa dwie, z bobowity i gerbera.

Dziewczyny a jak ja dokarmiam małego bebiko to potem bede mogła dac mu na spróbe to mleko NAN i wrazie czego wrócic z powrotem do bebiko?

Patrysia proszę :-D
Podziękowania - 6 aniołki komunia anioly chrzest (609893503) - Aukcje internetowe Allegro

A my juz po wizycie u pani doktor. Mały ma oskrzela czysciutkie :tak:, tylko ma jeszcze przez miesiąc mieć wziewy.
Za dwa tygodnie idziey na badanie krwi, bo podobno blady jest :eek:.
Nareszcie spacerki :rofl2:.

A ja dzisiaj dostałam paczuszkę z gerbera. Deserek jabłuszka z marchewką i soczek marchewkowo jabłkowy oraz duze opakowanie mleka NAN i kaszke ryzowa z bananami. Aaaa i jeszcze taka fajna książeczkę rozwój dziecka.
Juz chyba wszystkie paczuszki dostałam, bo z hippa dwie, z bobowity i gerbera.

Dziewczyny a jak ja dokarmiam małego bebiko to potem bede mogła dac mu na spróbe to mleko NAN i wrazie czego wrócic z powrotem do bebiko?
moja raz je bebiko raz je Nan i nic się nie dzieje

Witam!!
A ja dam ten NAN - bo szkoda zmarnować całego opakowania.... A u nas w szpitalu jak pytałam czym dokarmiają dzieciaczki jak jeszcze tak na początku nie ma zbyt dużo mleka w cyckach - to powiedzieli, że tym co akurat im dadzą do szpitala - więc raz HUMANA, raz NAN raz i inne - te co akurat mają w danym momencie, więc to chyba nie przeszkadza.... no a poza tym to jest dopiero po szustym miesiącu - to moja mała już dużą dziewczynką będzie:tak:
A ja daję Bebilon na co dzień - jest droższy i lepszy od bebika - a ta sama firma - nutricia... Tak pediatra poradziła. Zawiera te dobre bakterie IMMUNOFORTIS:tak:

Witam!!
A ja dam ten NAN - bo szkoda zmarnować całego opakowania.... A u nas w szpitalu jak pytałam czym dokarmiają dzieciaczki jak jeszcze tak na początku nie ma zbyt dużo mleka w cyckach - to powiedzieli, że tym co akurat im dadzą do szpitala - więc raz HUMANA, raz NAN raz i inne - te co akurat mają w danym momencie, więc to chyba nie przeszkadza.... no a poza tym to jest dopiero po szustym miesiącu - to moja mała już dużą dziewczynką będzie:tak:
A ja daję Bebilon na co dzień - jest droższy i lepszy od bebika - a ta sama firma - nutricia... Tak pediatra poradziła. Zawiera te dobre bakterie IMMUNOFORTIS:tak:
Ewelw u nas w szpitalu tak samo. Raz dawali NAN a raz bebiko.

Tygrysku 100 latek dla Filipka oraz wszystkich solenizantów :happy::happy::happy:

WITAJCIE

Tygrysku całuski dla Filipka !!!:laugh2:

.

Witajcie po Świętach:-)

A dla Fifusia buziaczki z okazji czwartej miesięcznicy :-D

Zapominajko 100 lat!!!
Filipku wszystkiego naj...!!!!!

Filipek duzo zdrówka z okazji kolejnej miesięcznicy!!!!!

Witam

Tygrysku, buziaki dla Filipka z okazji jubileuszu.

ą

Wszystkiego najlepszego Filipku! :-)
Witajcie:-p

Dziekujemy slicznie z Filipkeim za zyczonka koofffaaaaaaaaaaanymmmmmmmmmmmmmmmmm cioteczkom!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

My dopiero wróciliśmy do domku po świętach ufffffffffffff jesteśmy wykończeni gdyż najpierw u moich rodziców potem u teściów później cioteczki i znajomi jednym słowem zabiegane święta:-D Filipek rozpieszczony przez dziadków więc w tygodniu mamunia będzie musiała oduczyć wiecznego nnoszenia na rączkach jak u babć i dzidka:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
teraz idę Was nadrobić gdyż nawet nie miałam czasu by zajrzeć tutaj w święta:eek::eek:

My podajemy Bebilon (aktualnie AR- przeciw ulewaniu, wcześniej zwykły). Próbowaliśmy NAN, ale bardzo brzydkie kupki były i robione z trudem, więc sobie odpuściliśmy.

reklama
Dobry wieczor!!

Zapominajko sto lat, wpadlam zlozyc Ci zyczenia i Filipkowi tez oczywiscie:)))

Sto lat!!!!!!!!!!!

My dostalismy wyniki mezowego -
WSZYSTKO W PORZADKU!!!!!!!!!

ale z kasa kijowo...i strasznie sie martwie:no::no::no:

A dzis zadzwonila do mnie menadzerka i zakomunikowala, ze HR sie upomina ze od 4maja powinnam wrocic do pracy, a ja mysllam ze bede mogla wrococ we wrzesniu:(( Poza tym, zebym mogla wrocic to musze znalezc nianie, a zeby znalezc nianie to musze sie przeprowadzic, a zeby sie przeprowadzic potrzebuje kupy pieniedzy. A wiec pozostaje mi antarktyda:((( Zalamka. Ale mezus zdrowy:-)

Do góry