reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry :-)

Agacia-dziękuję bardzo :-)

Dzwineczko to wspaniała wiadomość-zdrowie jest najważniejsze :tak:

Wielkie uściski urodzinowe dla Karolinki :-)

A my z Olkiem byliśmy wczoraj na pierwszym w życiu Szkraba "meczu" piłki nożnej i kibicowaliśmy tatusiowi :-D
dziękujemy Patrysiu za uściski urodzinowe:-)

reklama
czesc dziewczynki,nie nadrobie Was chociazbym bardzo chciala,dawno mnie tu nie bylo:-(ja Was podziwiam,za zorganizowanie,mi nie wiem jakbym sie nie starala zawsze na cos czasu zabraknie i jest to niestety przewaznie komp....
Dzwoneczko,kamien z serca,prawda??ciesze sie bardzo!!to tyle co zdazylam doczytac,ze men zdrowy jak rydz:tak:super!!

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki
Mamusia, wszytskeigo najlepszego dla Karolinki.
Dzwoneczko, super ze wyniki w porządku, zdrowie najważniejsze
a z kasą u nas niestety tez lipa.
Tygrysku, fajnie że świeta udane, a kilogramami nie masz sie co przejmować i tak jesteś laska.
Milego dnia mamuski i dzieciaczki

Mamusiu i Blizniaczku dziekuje za slowa otuchy;-);-)
ja posprzatalam dziecko uspilam i teraz relax przed bb z kawusia w dloni:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Dzwoneczko bardzo sie ciesze ze z mezem juz wszystko superrrrrrrrrrrrrrr:tak::tak::tak:buziaki wielkie a kaska sie zawsze jakos wykombinuje:tak::tak:zdrowie najwazniejsze:tak:

Hej
czesc dziewczynki,nie nadrobie Was chociazbym bardzo chciala,dawno mnie tu nie bylo:-(ja Was podziwiam,za zorganizowanie,mi nie wiem jakbym sie nie starala zawsze na cos czasu zabraknie i jest to niestety przewaznie komp....
Dzwoneczko,kamien z serca,prawda??ciesze sie bardzo!!to tyle co zdazylam doczytac,ze men zdrowy jak rydz:tak:super!!
Dokladnie niewiem jak wy dajecie rade zeby tu jescze tyle zagladac... tzn rozumiem jako tako mamy jednego dzieciaczka bo ja przy Cyprianie tez dawalam rade ale teraz moge pomarzyc...Codziennie mam troszke czasu dla siebie ale wtedy od razu lece na fitness i silownie. Wracam kladziemy dzieci spac i mamy z Adrianem chwilke dla siebie. Dzień jest za krotki... A jak mam chwilke zeby napisac do Was to niewiem co mam pisac bo nie jestem zupelnie na bierząco a glupio tak pisac tylko o sobie:zawstydzona/y:

Dzwoneczka
jak cudownie ze wszystko ok!!!!!!!

Ksawerek jest caly czas jescze podzibiony po tych oskrzelkach ale lekarka kazala zakraplac nos i chodzic na spacerki. Pomimo iz ma juz prawie 5 miesiec to nadal jest bardzo wymagającym dzieckiem. Nie moze mnie stracic z oczu bo juz panika!!! (No chyba ze zostaje z tatusiem)Najbardziej mu pasuje jak caly dzien sie do niego gada i go rozsmiesza. Jak nie powiem nic do niego przez dluzszy czas to juz krzyk na mame:tak:

Wsztskiego najlepszgo dla Karolinki!!!!!!!!!!!!

100 latek dla Karolinki:tak::tak::tak:

Ja też cos ostatnio czasowo nie wyrabiam
ale komp właczony wiec w przelocie zagladam
Humorek mi szwankuje ostatnio bo sie problemiki rozne mnozą takie rodzinno finansowe:baffled: i na nic prawie ochoty nie mam (poza jedzeniem:crazy:)
A Patusia w domku spać nie chce a ja na siłe jej w domku nie usypiam(nie bujam itp.) bo szkoda mi ja w domku kisic przy takiej pogodzie wiec spacerki ile wlezie i w domku ciagle cos nie zrobione teraz tez pewnie nic bym nie napisała ale wróciłysmy na jedzonko a moja królewna dalej śpi i juz nawet poslizg połgodzinny w jedzonku posiada, nie martwie sie wcale bo slicznie klocuszek rośnie ale dziwie sie troszke bo zwykle to budzi sie z góra 5 min poślizgiem jakby miała zegar wbudowany:confused:
Tygrysku laska jesteś niezła wiec Ci 2 kg zdecydowanie nie zaszkodzą:tak:

Humorek mi szwankuje ostatnio bo sie problemiki rozne mnozą takie rodzinno finansowe:baffled: i na nic prawie ochoty nie mam (poza jedzeniem:crazy:)
A Patusia w domku spać nie chce a ja na siłe jej w domku nie usypiam(nie bujam itp.) bo szkoda mi ja w domku kisic przy takiej pogodzie wiec spacerki ile wlezie i w domku ciagle cos nie zrobione teraz tez pewnie nic bym nie napisała ale wróciłysmy na jedzonko a moja królewna dalej śpi i juz nawet poslizg połgodzinny w jedzonku posiada, nie martwie sie wcale bo slicznie klocuszek rośnie ale dziwie sie troszke bo zwykle to budzi sie z góra 5 min poślizgiem jakby miała zegar wbudowany:confused:

hahah ja mam podobnie Mopku stronka z bb cały dzien otwarta i tez zawsze jak przechode obok komputerka to zagldam co tam ciekawego słychac:-D:-D:-D ale u mnie to juz sie naprawde jakies lekkie uzaleznienie zrobilo gdyby mi zabrali komputerek to byl chyba zagryzla wszystkich z wscieklosci:-D:-D smiejemyy sie z mezowym ze komputery to nasze drugie dzieci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i ja, i ja tez mam ciągle komp włączony, wiec jak mam chwilkę to do was zaglądam, obiadek zrobiony, malutka wlanie zasnęła, wiec mam 10 min na to żeby was poczytać:-)
Mopku, dziękujemy za życzonka

reklama

ehhhhhhh, te problemy rodzinno-finansowe:-(, witaj w klubie:-)

Do góry