reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

WITAJCIE

Zapominajka wszystkiego najlepszego !!!!:-)

Tygrysku całuski dla Filipka !!!:laugh2:

Idę dzisiaj z Mateuszkiem na kontrole, juz się boję :-(. Trzymajcie kciuki zeby juz było dobrze.

A ja się tak opychałam, że aż wstyd :sorry:. Jadłam nawet groszek, majonez i ogórki :eek:, mam nadzieję, że mały tego nie odczuje :baffled:.
trzymam kciuki, będzie dobrze

reklama
Agacia trzymamy kcuki....

Filipek duzo zdrówka z okazji kolejnej miesięcznicy!!!!!

I wszystkiego dobrego dla wszystkich solenizantów i jubilatów!!!

U nas nareszcie pokazało się słoneczko:-)wiec na razie spacerujemy na balkonie:-D:-D:-D

Buziaczki:tak:milego dzionka

Witam
Ja już od wczoraj nie czułam świat, pierwszy dzień spędziliśmy u moich rodziców i było barzdo miło jak zawsze. Za to wczoraj siedzielismy w domu i juuz od rana sie pokłóciliśmy.
O teściowej wole nie wspominac, mieszka dwie ulice dalej, a u małej była raptem 4 razy, na świeta w tym roku nie zapraszała, wiec nie poszliśmy, za to zwaliła sie wczoraj mojego męża siostra z dzieciakiem i mężem, a ze ja ich nie trawie, to juz do wieczora miałam spieprzony dzień.
A mnie tak rozbolało gardło, ze boje sie zeby to znów nie była angina.

Patrysiu, proszę:
Malowane aniołki-podziekowania chrzest komplety (601945424) - Aukcje internetowe Allegro

Zapominajko, wsyztskiego naj, naj, naj z okazji urodzinek

Tygrysku, buziaki dla Filipka z okazji jubileuszu.

Reniu, dobrze ze wszystko sie udało i ze masz już imprezke za sobą

Dziękuję za pamięć dziewczyny:-).
Ja jestem straszliwie niewyspana. Młody dał mi w kość i teraz jakoś też nie kwapi się do spania.

Może po spacerku da mi się zdrzemnąć.

reklama
Do góry