reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej !!!

ale jestem zła nie mam kiedy zajrzeć do Was :-( normalnie troje dzieci ( czyt. teściowa wróciła ze szpitala ) w domu do tego wszystkie skiałczące i marudzące !

a wczoraj byliśmy z Lenką na pierwszych zajęciach na basenie z Liwcią chodziliśmy to sprawiedliwie z Lenką też trzeba a poza tym super działą to na maluszka ! Musiałybyście widzieć jakie miała wielkie oczyyyyy :szok: ale nawet nie kwękła i po 10 min było juz git nawet jej polewanie konewką po głowie nie przeszkadzało ! najmłodsza moja kruszynka tam jest bo pozostałe to juz takie ok 8 mcy ! ale super było a ja mam zakwasy w nogach i sie ciesze :-D

Marzycielko całuski !! trzymaj sie !!!

witajcie wieczorkiem :-)
Sawka, a do kiedy masz macierzyński?
Bo ja mam do 18 kwietnia, a urlop chyba sobie zostawie na później:confused:
macierzyński kończy mi się 12 kwietnia, ale w sumie to już od ponad miesiąca jestem w pracy dorywczo,
a urlop wykorzystuję teraz jadę z Nunką do mojego M do Dani na ponad miesiąc:tak::tak::-):-):-)

ja tez tęsknię za studiami... zastanawiam się nad jakimiś podyplomowymi tylko nie mogę się zdecydować jakie:confused::tak:
na razie muszę pójść na jakieś kursy doszkalające, przydadzą się w pracy...:tak:

Marzycielka strasznie mi przykro z powodu Twojej mamy:-( Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży. Musisz być dobrej myśli:tak:
Ja dopiero obroniłam inżyniera, od października zaczynam magistra, ale to już w trybie zaocznym. A studia zaoczne to już nie to samo co dzienne. Dzidzia mi trochę plany pokrzyżowała, w sumie to sama sobie pokrzyżowałam, bo w końcu mały sam z niczego nie pojawił się na tym świecie:-D Co do studiów to nie brakuje mi samej nauki, bo tego czasem miałam po dziurki w nosie, raczej tej beztroski w czasie studiów, kiedy głównym problemem zaliczenie kolejnego semestru. A teraz zaczęło się prawdziwe życie...
No nic Dziewczynki idę spać powoli. Dobranoc Wszystkim;-)

reklama
Sawka, fajnie ze jedziecie do tatusia, a jak plany wyjazdu na stałe, swego zcasu zastanawialiście sie nad tym?
Myślałam, ze to ja pierwsza bede w pracy, a Ty mnie wyprzedziłaś:-D
Też od czasu do czasu cos tam robie ale bardzo mało, jakos daja sobie radę, chociaz często mają nerwowo, ale jak tyle wytrzymali to jeszcze mieisąc dadzą radę:-). Urlopu mi na razie szkoda, moze wezmę w wakacje i bede smigać z dzieciakami nad morze

Justynka, super macie z tym basenem, no i przynajmniej na chwile oderwiesz się od domku

Do góry