reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
marzycielka bardzo mi przykro z powodu Twoich rodzicow :(

A my dzis konczymy 3 miesiaczki :))) Mielismy wspanialy weekendzik, cudna pogoda, mamusia wypoczela, super. Bobek byl pierwszy raz na basenie, bardzo mu sie podobalo i bylismy u lekarze, nunus wazy 8.5kg !:szok::szok:

Byliśmy dzisiaj z mężulkiem w restauracji na romantycznej kolacji z okazji pierwszej rocznicy ślubu i powiem Wam dziewczyny, że tego mi było trzeba :tak: W końcu oboje się zrelaksowaliśmy :-D

marzycielka bardzo mi przykro z powodu Twoich rodzicow :(

A my dzis konczymy 3 miesiaczki :))) Mielismy wspanialy weekendzik, cudna pogoda, mamusia wypoczela, super. Bobek byl pierwszy raz na basenie, bardzo mu sie podobalo i bylismy u lekarze, nunus wazy 8.5kg !:szok::szok:
No no no z tym weekendem to czytałam na innym wątku :-D, oj oj :rofl2:

A synek to juz duuuuży chłopak :tak:.

Dobra uciekam spać, bo juz mi się oczeta kleją :-p. Papa

Natlka hm ..ja tez czytałam :-D, świetnie, ze juz wszystko sie układa :-)

Ollcia super, ja tez Ci tej kolacji troszke zazdroszcze :tak::tak::tak: my niestety nie mamy z kim Patki zostawic i najwyzej na wymiankę wychodzimy (ale i z tego sie ciesze)

Jesli chodzi o nauke to ambitne plany były dawno temu ale odkad rodzine załozyłam to tylko praca, dom i tak w kółko, a teraz to juz checi zerowe;-)

Dziendoberek ,
za oknem widze kawałki nieba niebieskiego i słonce przeswituje ale niestrety jeszcze wszystko sie zmienic moze ,

Witajcie z rana. U nas sypie śnieg z deszczem:wściekła/y:
Marzycielko trzymam kciuki za całą Twoją rodzinkę żeby się wkońcu wszystko fajnie poukładało.
Natalkaa całuski dla Oskarka z okazji wkroczenia w czwarty miesiąc. Kawał chłopa z niego już. A o weekendzie też czytałam i cieszę się że znowu się między Wami układa.
No i tysiąc buziaków dla Lenki która dzisiaj kończy cztery miesiączki. A jeszcze tak niedawno będąc w szpitalu dostałam smsa od Blizniki że Sawka urodziła.

cześć dziewczyny;-)
u nas powrót zimy:szok:, deszcz ze śniegiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:
nocka super, pierwsza pobudka o 7 rano, a teraz marudzimy i zajadamy się piąstkami:rofl2:
miłego dzionka
100lat dla wszystkich solenizantów ;-)

Mój głodomor tez marudził przed chwila musiałam głosowanie przerwac;-) i wczesniejsze 2 sniadanko zapodac, jak zobaczyła, ze flache robie od razu sie uspokoiła, a teraz wsysa :tak:

reklama
Witam mamusie
U nas niesttey atak zimy, zaczęło padać okoo 7 i już gałązki drzew przykryte śnieżkiem, ładnie to wygląda, ale ja chce juz wiosny.
Mała wstała po 6, zjadła, walnęła kupę, pogadała, wypiła soczek i teraz znów śpi, a ja zamiast na śniadanko to na bb:szok:

Wszystkim solenizantom życzymy zdrówka i uśmiechniętych buziaków.

Olciu, spóźniene życzonka rocznicowe, abyście zawsze byli szczęśliwi i kochali sie do końca świata.
a kolacji też Wam zazdroszczę

Marzycielko, na pewno jakoś sie ułoży. a sprawdzaliście te miejsce, w które mama jechała czy tak w ciemno pojechała?

Do góry