reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Byliśmy dzisiaj z mężulkiem w restauracji na romantycznej kolacji z okazji pierwszej rocznicy ślubu i powiem Wam dziewczyny, że tego mi było trzeba :tak: W końcu oboje się zrelaksowaliśmy :-D

Łojej jak ja bym tak chciala tylko z mezem gdzies wyjsc :-:)-:)-:)-( ale nie ma z kim dziecia zostawić:-:)-(

Ło matko jak ja tym dziewczyna zazdroszcze ze sa w ciazy i tych 9 cudownych miesiecy:zawstydzona/y::sorry2::sorry2:
Cześć

Przyszłam tylko Was przwitać i przesłać buziaki.

Nie mam siły pisać bo z pracą mojej mamy w Atenach jest źle..:-(
Ogólnie moi rodzice maja ogromne problemy.

Do napisania.

Kochana zobaczysz niedlugo los sie odmieni i wszystko sie ulozy trzeba tylko mocno w to wierzyc

Marzycielko trzymam kciuki zeby wszystko się ułozyło.

Cos ostatnio nie oddzywa się KANKIYA, Misiówka ...

Własnie dziewczyny gdzie wy jestescie!!!!!!!!!???????????????:baffled::baffled:

A tak wogule to dzien dobry:tak:
U Nas pogoda taka sobie, walczymy z dzieciem z katarkiem tzn ja walcze z dzieciowym katarkiem ech................. WIOSNA WIOSNA GDZIE TY JESTES!!!!!!!!!????????????????????:confused::confused::errr::errr::oo:

Agacia, Mopek, Blizniaki, Tygrysek - i Wam w końcu pewnie uda się wyrwać na jakieś miłe randez vous :tak:
My mamy blisko rodziców, więc jak coś to jest gdzie zostawić małego :tak: Ale poza plusami, mieszkanie niedaleko rodziców ma też swoje minusy :-p

Hej hej

Brrrr u na szimno i deszcz pada, aż nie sie się nic .

Dziewczyny jak wy to robicie ze dzieci wam spią całą noc :-(, mały mi tak spał jak był mniejszy a teraz :zawstydzona/y:. Tylko, że wtedy zasypiał tak około 23:00, a teraz tak przed 19:00 juz spi. A juz nie mówie, że w dzien nie sypia, no dobra 15 min spi :no:.

Dziewczyny jak wy to robicie ze dzieci wam spią całą noc :-(, mały mi tak spał jak był mniejszy a teraz :zawstydzona/y:. Tylko, że wtedy zasypiał tak około 23:00, a teraz tak przed 19:00 juz spi. A juz nie mówie, że w dzien nie sypia, no dobra 15 min spi :no:.

Nie wiem czy godzinka o której kładzie się malucha ma jakieś znaczenie, ale ja faktycznie kładę Bartka spać około 21-22 i przeważnie śpi do 5-6, a póżniej po cycusiu jeszcze do 8-9.
Jak kładłam go wcześniej, to wstawał w nocy raz lub dwa.
Może spróbuj go położyć raz później, tak na próbę.

Hej hej

Brrrr u na szimno i deszcz pada, aż nie sie się nic .

Agacia, ja małą kapie o 22 i potem cycuch i śpi, a jeśli zdarzy się ze ona zasypia przed tym kapaniem to o 21.00 delikatnie ja obudzę, ona zaczyna się uśmiechać, i potem kapanko i znowu ładnie zasypia. w dzień moja tez śpi po 10-15 min, tylko ze ona po tych 10 min jest tak wyspana i zadowolona jakby spala cała dobę

Ostatnia edycja:
Mały mi zasypia o 19 potem budze go o 20:00 na kapiel i o 20;30 juz spi, potem budzi sie na jedzenie miedzy 3 a 4 rano no i potem 6 i juz skory do zabawy.
Wiem ze nie ejst źle, bo mogę wieczorem cos zrobic, ale kurde szkoda ze nie przesypia całej nocki. Jak zasypiał tak około 22:00 - 23:00 to wtedy budził sie o 6-7:00 na pierwsze jedzenie.

No i zaczął u nas padac snieg.

reklama
Do góry