Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam
ja jestem masakrycznie niewyspana i pogoda jest okropna. Łapię jakieś doły.
ja jestem masakrycznie niewyspana i pogoda jest okropna. Łapię jakieś doły.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byliśmy dzisiaj z mężulkiem w restauracji na romantycznej kolacji z okazji pierwszej rocznicy ślubu i powiem Wam dziewczyny, że tego mi było trzeba W końcu oboje się zrelaksowaliśmy
dziewczyny juz sie pojawil grudzien 2009
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/grudzien-2009-a-25004/#post3409264
Cześć
Przyszłam tylko Was przwitać i przesłać buziaki.
Nie mam siły pisać bo z pracą mojej mamy w Atenach jest źle..:-(
Ogólnie moi rodzice maja ogromne problemy.
Do napisania.
Marzycielko trzymam kciuki zeby wszystko się ułozyło.
Cos ostatnio nie oddzywa się KANKIYA, Misiówka ...
Olciu, spóźniene życzonka rocznicowe, abyście zawsze byli szczęśliwi i kochali sie do końca świata.
Dziewczyny jak wy to robicie ze dzieci wam spią całą noc :-(, mały mi tak spał jak był mniejszy a teraz . Tylko, że wtedy zasypiał tak około 23:00, a teraz tak przed 19:00 juz spi. A juz nie mówie, że w dzien nie sypia, no dobra 15 min spi .
Agacia, ja małą kapie o 22 i potem cycuch i śpi, a jeśli zdarzy się ze ona zasypia przed tym kapaniem to o 21.00 delikatnie ja obudzę, ona zaczyna się uśmiechać, i potem kapanko i znowu ładnie zasypia. w dzień moja tez śpi po 10-15 min, tylko ze ona po tych 10 min jest tak wyspana i zadowolona jakby spala cała dobęHej hej
Brrrr u na szimno i deszcz pada, aż nie sie się nic .
Dziewczyny jak wy to robicie ze dzieci wam spią całą noc :-(, mały mi tak spał jak był mniejszy a teraz . Tylko, że wtedy zasypiał tak około 23:00, a teraz tak przed 19:00 juz spi. A juz nie mówie, że w dzien nie sypia, no dobra 15 min spi .