reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeszcze raz serdecznie dziękuję wszystkim cioteczkom w imieniu Natalki.
Oj Aniu jak ja Cię świetnie rozumiem. I cieszę się że jesteś bo myślałam że tylko ja mam tak że nie śpieszno mi do szkoły. Też kiedyś planuję dokończyc edukację bo przecież całe życie w domu nie będę siedziec:no: ale jakoś nie mogę się zdecydowac co ja chcę robic:zawstydzona/y:

reklama
Witam mamuśki...:)

Ja dzisiaj prawie od 4:15 na nóżkach...zaraz normalnie padne na twarz..serio:p hahaha

No a tak pzoa tym to jakos szybko dzisiaj dzionek zleciał:) wstałysmy, troszke zabwy i wygłupów...potem drzemka,amku i spacerek...a potem to juz obudzilysmy tatusia i zabawy z tatkiem:)

Tylko pogoda beznadziejna..masakra....:rofl2::rofl2::rofl2: juz by mogłobyc tak ładnie. prawdziwie wiosennie....

Kokusia buziaczki i mase uścisków dla solenizantki i wszystkich których pominełam:)

Pytia cześciej musisz mała babci zostawiac:) działa cuda:)
Aniu, Kokusiu ja tez juz nie mam ochoty na szkołe....przydałoby sie jeszcze magistyerke zrobic jak juz licencjat jest,ale to kiedys....hahaah

A aj za to jestem z tych co tęsknią za studiami. Zrobiłam już licencjat, magisterkę, podyplomowe i.... znowu bym gdzieś poszła:) Już w sumie znalazłam sobie taki kurs półroczny na Główną Księgową:)
Bynajmniej nie jestem kujonem!!! Połowe studiów - czyt. wszystkie głupie przedmioty - zaliczyłam na ściągach:)

Agatkas - u mnie to samo, studia, podyplomowe i jak tylko bym mogła to bym znowu się gdzieś zapisała. Ja się lubię uczyć, zboczenie jakieś :-D

Cześć

Przyszłam tylko Was przwitać i przesłać buziaki.

Nie mam siły pisać bo z pracą mojej mamy w Atenach jest źle..:-(
Ogólnie moi rodzice maja ogromne problemy.

Do napisania.

A aj za to jestem z tych co tęsknią za studiami. Zrobiłam już licencjat, magisterkę, podyplomowe i.... znowu bym gdzieś poszła:) Już w sumie znalazłam sobie taki kurs półroczny na Główną Księgową:)
Bynajmniej nie jestem kujonem!!! Połowe studiów - czyt. wszystkie głupie przedmioty - zaliczyłam na ściągach:)
ja jak na razie już mam dosyć nauki, bo tak mnie wymęczył ten doktorat, już nie mogę się doczekać tej obrony, tylko ze najpierw muszę jeszcze zaliczyć 3 egzaminy przed obrona, ale nie mam ani czasu, ani ochoty na naukę

I ja też marzycielko trzymam kciuki.

Co do nauki to ja się obroniłam w tamtym roku, a teraz z miłą chęcią bym się jeszcze dokształciła, ale raczej już nie studia tylko jakiś kurs językowy czy grafiki komputerowej.

reklama
Hej;
ja bym na studia też chętnie wróciła, normalnie musze przyznać, że brakuje mi adrenalinki sesyjnej:-D. Ale powiedziałam sobie, że jak skończę meblować mieszkanko to idę na jakies podyplomowe, żeby sobie dobrze zrobić;-).

Marzycielko będę mocniej trzymała kciuki. Nie łam się.

U nas pogoda jak z horroru. Wiatr jakby miało mi dom zdmuchnąć i do tego ulewa.
Byle do wiosny, jak to mówią...

Do góry