reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc dziewczyny

U nas cały dzien pada i jeszcze na dodatek nie było prądu.
Dostałam dzisiaj znowu paczkę, tym razem z hippa. Herbatkę z jabłuszka i melisy, obiadek dynia z ziemniaczkami, kleik ryzowo-morelowy i mała tubke kremiku do twarzy, aaaa i jeszcze łyzeczkę i kupon na kolejna paczkę do odebrania w rossmanie.

A mały teraz siedzi w lezaczku i próbuje chwycic tą piłeczką przy lezaczku :-D i za choinke nie moze jej złapac :-D. Ale za to metkę sie udaje i chce ja wziąc do buzi, ale jest za krótka i się wkurza :-D.

reklama
Na razie mam to szczęście, ze zasypia bez bujania i wożenia, wystawiam wózek i prawie od razu zasypia, czasem chwilkę pogada, ale po chwili i tak śpi. trzymam ją tak godzinę, czasem póltora, czasami dwie godziny, zależy od pogody, potem przynosze ją do odmku i jeszcze sobie dosypia. Dzisiaj też sie sama wietrzyła, bo padał deszczyk, wogóle jakaś spiąca pogoda, pojadła i znów śpi, też i sie chce spać, ale zamiast sie położyć, to wlazłam na bb:zawstydzona/y:

Pytia, gratuluję samodzielnego wyjścia z domku, mam nadzieje ze troche sie odstresowałaś.

Kigna, super wykombinowałaś z tą chustą.
to fajnie masz, bo moja nie chce sama spać na tarasie

Agaciu a kiedy dostałaś pierwszą paczkę? Bp u nas niestety też na razie nic nie przyszło. Kuzynka i szwagierka dostały jak ich dzieciaczki skończyły 3 miesiące, a u nas niedługo miną 4 i nic do tej pory nie dostaliśmy:-( Ciekawe czy są jakieś kryteria, które trzeba spełnić, żeby dostać paczkę...

Agaciu a kiedy dostałaś pierwszą paczkę? Bp u nas niestety też na razie nic nie przyszło. Kuzynka i szwagierka dostały jak ich dzieciaczki skończyły 3 miesiące, a u nas niedługo miną 4 i nic do tej pory nie dostaliśmy:-( Ciekawe czy są jakieś kryteria, które trzeba spełnić, żeby dostać paczkę...
Pierwsza z bebiko przyszła jak mały skonczył 3 miesiące a teraz przyszła z hippa i do odebrania jest jeszcze jedna w sklepie rossman tez z hippa. Taki kupon załączyli do paczki.

Cześć dziewczyny:-) Dziękuję Wam wszystkim za życzonka w imieniu Fabianka:tak: My dzisiaj mieliśmy wybrać się na spacer do miasta,miałam iść z mamą na solarium,a tu pogoda taka,że masakra...Całą noc wiało i lało i dzień dalej taki sam...Nic mi się nie chce,Fabian marudny...Gdzie ta wiosna?Oszaleję jak tak dalej pójdzie...

Agacia my też nic nie dostaliśmy.Raz przyszła gazeta Twoje dziecko:sorry2:

Nawet się ładnie nie przywitałam z wszystkimi. Witajcie Kochane:)
Czytam Was w sumie od zawsze, ale jakoś wyjątkowo często nie udzielałam się na forum. W sumie to głównie dlatego, że nie miałam czasu. Oprócz małego miałam jeszcze na głowie studia i obronę, a to wszystko do kupy wzięte zajmowało mi cały czas:-( Teraz już po obronie i w końcu będę mogła się częściej tutaj udzielać:tak:
I tak mi trochę smutno, że skończył się w sumie chyba jeden z najfajnieszych etapów w życiu - studia:-( Tym bardziej, że wróciliśmy z Wrocławia do naszej rodzinnej miejscowości, bo tutaj zaczynamy się budować. I tak mnie strasznie przytłacza ten powrót z dużego miasta, pełnego życia do małej miejscowości gdzie nic się nie dzieje:-( Mam nadzieję, że w końcu się przyzwyczaję... Kurcze, ale mam problem głupi. Żeby ludzie tylko takie troski mieli to nie byłoby na świecie problemów... Wybaczcie, jakoś się wyżalić musiałam.

asiulka dużo ludzi tęskni za szkołą i dużo chciałoby do niej wrócić,a ja za nic w świecie:-p Chcę pójść na studia albo przynajmniej na razie zrobić jakieś studium,ale po to żeby mieć papier.A wcale nie cieszy mnie powrót do szkoły...Tego to mi nie potrzeba...Wolę już iść do pracy:tak:

reklama
No a ja tesknię za studiami :tak:, fajny okres w zyciu.

Ale u nas pogoda do bani. Normalnie mamy ulewe :-(.

Kokusia stolat dla córeczki !!!!

Do góry