Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja też nie mam nic o okuliście napisanego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego byłas z małą u okulisty?Hej mamuśki
nadrobiłam, ale jakaś padnieta dzisiaj jestem i juz nie wiem co miałąm napisać.
Agatkas, huśtaweczka sliczniusia
Solenizanci i solenizantki, wszystkiego naj, naj i buziaczki.
A wszystkim chrujacym, duzo zdrówka życzę.
Była dzisiaj z Mała u okulistki, bo trzeba na kontrolm w 3 miesiacu, troche sie tam naczekalyśmy, ale ważne ze wszystko ok i już mamy z głowy, ą przy okazji zaliczyłą z chłopakami dosć długi spacerek, ledwo wróciłam ale tak to jest jak sie wszędzie dupsko autkiem wozi, a wózio na taras wystawia.
Wogóle to taka dzisiaj jestm śpiąca, ze chyba wcześniej sie położę.
Bardzo dzięki za odp. pomyślimy z męzulkiem... A czy to jest na NFZ czy wizyta płatna?? Jak było u Was?To ja juz nie wiem, u nas każdy ma zalecaną kontrol, moze to zależy od województwa, w jednym zalecaja w innym nie
Kurcze Justine no nie wiem, rowerek za 200 zł juz jej kupiła, wiec teraz jakis drobiazg, ale taka pamiątkę. Jak np. ten misiek. A swoja drogą za jaką kwotę mozna go kupic?Agaciu a ile chcesz wydać kaski na ten prezent? Bo ja miałam w niedzielę roczek dziecka kumpelki, rozbieżność przyniesionych prezentów jeśli chodzi o ich ceny była znaczna A przecież nie chodzi o to żeby full wypas tylko żeby dzidzia miała radochę. Cosik edukacyjnego byłoby fajne....
Zyrafka fisher price z takimi klocuszkami co jak sie je wrzuca to pojawiają się dźwięki, aparat fotograficzny - zabawka ze światełkiem i innymi bajerkami, poduszka-książeczka z materiału, codziennie dziecko może spać na innej stronie książeczki, misiu pluszowy ze sweterkiem, na którym jest wyhaftowana data urodzenia dzidzi (moja szwagierka ma firmę robiącą takie miśki jakby co), no nie wiem... co by tu jeszcze?