reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej mamuśki
nadrobiłam, ale jakaś padnieta dzisiaj jestem i juz nie wiem co miałąm napisać.
Agatkas, huśtaweczka sliczniusia
Solenizanci i solenizantki, wszystkiego naj, naj i buziaczki.
A wszystkim chrujacym, duzo zdrówka życzę.

Była dzisiaj z Mała u okulistki, bo trzeba na kontrolm w 3 miesiacu, troche sie tam naczekalyśmy, ale ważne ze wszystko ok i już mamy z głowy, ą przy okazji zaliczyłą z chłopakami dosć długi spacerek, ledwo wróciłam ale tak to jest jak sie wszędzie dupsko autkiem wozi, a wózio na taras wystawia:zawstydzona/y:.
Wogóle to taka dzisiaj jestm śpiąca, ze chyba wcześniej sie położę.
Dlaczego byłas z małą u okulisty?

U nas też nie ma wizyt kontrolnych u okulisty.
Łazi za mną od rana ochota na coś dobrego, a sama nie wiem co. Wtrąbiłam już całe opakowanie Toffifi, ale ciągle czuję się niezaspokojona w tej materii :-D:-)
A pogoda taka, że najchętniej bym z wyra nie wychodziła przez cały dzień...

Halo, halo, Cyprysiowa, żyjesz???

No własnie, gdzie Cyprysiowa, Landryneczka ?

Dziewczyny co mozna kupic na roczek dla dziewczynki? Kupiła juz rowerek , a teraz chciałabym cos takiego na pamiatke.

Cześć !!!!

jakos zaniemogłam z kompem ostatnio i nie wiem co u Was !!!!

my siedzimy w domu wiecznie bo pogoda u nas masakra !!!! Teściowa w szpitalu po operacji i 6 tyg rehabilitacji i w domu nie będzie mogła nic podnieść a do tego jeszcze Liwia do końca miesiąca jeszcze nie bedzie chodzić do przedszkola żby tego mało to jeszcze remont w zakładzie mamy i jak dzieciarnia pójdzie spać lecimy z męzowym posprzątać !
Ja chce wiosne !!!!!!!!!!

reklama
Agaciu a ile chcesz wydać kaski na ten prezent? Bo ja miałam w niedzielę roczek dziecka kumpelki, rozbieżność przyniesionych prezentów jeśli chodzi o ich ceny była znaczna :eek: A przecież nie chodzi o to żeby full wypas tylko żeby dzidzia miała radochę. Cosik edukacyjnego byłoby fajne....
Zyrafka fisher price z takimi klocuszkami co jak sie je wrzuca to pojawiają się dźwięki, aparat fotograficzny - zabawka ze światełkiem i innymi bajerkami, poduszka-książeczka z materiału, codziennie dziecko może spać na innej stronie książeczki, misiu pluszowy ze sweterkiem, na którym jest wyhaftowana data urodzenia dzidzi (moja szwagierka ma firmę robiącą takie miśki jakby co), no nie wiem... co by tu jeszcze? :confused:
Kurcze Justine no nie wiem, rowerek za 200 zł juz jej kupiła, wiec teraz jakis drobiazg, ale taka pamiątkę. Jak np. ten misiek. A swoja drogą za jaką kwotę mozna go kupic?

Do góry