reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam wieczornie.

Dzisiaj pożegnałam sie z mamą i aż mi łzy poleciały .
Będę za nią tyle miesięcy tęsknić...

A z innych wieści to pogoda do d...y i moja waga też do d...y i wogóle nic mi się nie che!:-(

reklama
Bardzo dzięki za odp. pomyślimy z męzulkiem... A czy to jest na NFZ czy wizyta płatna?? Jak było u Was?
Normalnie na nfz sie należy, ale mi nie chciało sie jechać do szpitala, wiec poszłam prywatnie w swoim mieście.

A ja głupia miałam sie wczesniej położyć, ale zaczęłam film na tvn ogadać i siedzę, bo tak mnie wciągnęło, a serducho mi wali jak szalone, bo to na faktach podobno.

Justynka, dasz rade dzielna kobietka jesteś.
Marzycielko, glowa do góry, będzie dobrze.

ja już się na dzisija pożegnam, dobranoc mamusie i dzieciaczki

Dzień doberek. Ja też chcę wiosnę. Niestety u nas pruszy śnieg i staasznie wieje więc jesteśmy uziemnione:-(
Agaciu jeśli to ma byc pamiątka to może coś takiego
@@ Mięciutki kocyk polarowy z DANYMI DZIECKA @@ (578068549) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupowałam moim dziewczynom i są prześliczne i naprawdę grube.
Acha tysiąc buziaczków dla jubilatów tych trzy i czteromiesięcznych. Marzycielko Twoja Oliwia to już duża baba.

Witam!!!
bliźniaki - to ja miałam tak wczoraj - poszłam spać po ółnocy a mała o 4.45 obudziła i już nie spała....
Cały wczorajszy dzień miałam do du.py bo byłam zmęczona.
A wczoraj wieczorem małą obudziliśmy o 21.00 na kąpanie i jedzenie i wstała dziś o 7.00!!!!!!!!!! Super wszyscy się wyspaliśmy bo mąż od wczoraj na zwolnieniu lek. - nogę w stopie skręcił i do przyszłego piątku wolne!! a w niedz za tydz. chrzest!!
dobrze że się wyspała (a nie na raty) bo dziś dłuuuugi dzień - jedziemy do wawy po szatkę na chrzest do media marktu i do janek po zakupy i do siostry męża (w wawie) przymierzyć strój do chrztu bo jej córcia miała miesiąc temu i chyba odkupimy
miłego dnia!!!

zozakoza ja wypełniałam wczoraj pita ale z tym programem z gazert wyborczej , ny mamy proste rozliczenie bo cały rok pracowalismy na umowe a odliczenia tylko dzieci internet i zaległa remontówka, a czego nie wiesz?

reklama
Do góry