Agatkas
Mamusia Zuzolka
Madzieńka my kupulismy używaną na Allegro za 300zł z transportem, podejżewam że można kupić jeszcze taniej, bo nówka faktycznie droga.
Kigna jak to zrobiliście że mały leży na płasko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzieńka my kupulismy używaną na Allegro za 300zł z transportem, podejżewam że można kupić jeszcze taniej, bo nówka faktycznie droga.
Witam!!
U mnie też dupsko rośnie. Do diaska!!!
Jeden tydzień waga pokazuje 2 kg mniej a drugi tydzień 2 kg więcej... I tak w kółko...
Ale tak 0.1 - 0,2 kg z tyg na tydz jednak mniej... Ale tak wolno:-(To kiedy ja schudnę
W 2010??
Ja też się zastanawiam na aerobikiem bo mam koło domuAle czy przy karmieniu cyckiem nie ma jakiś przeciwwskazań do zakwasów??? Bo jak pójdę pierwszy raz to zakwasy murowane~!
Dzien dobry Mamy!!!
U nas pogoda juz trzeci dzien zabojcza!!! Wczoraj bylo 18 stopni!!![]()
Zobacz załącznik 122352Pod gniazdkiem jak wkładasz rurkę trzymającą siedlisko masz wykropkowane miejsce, które jak naciśniesz to możesz zmieniać pozycję gniazdka:-). Powodzenia
Witam!!Hej mamuśki
nadrobiłam, ale jakaś padnieta dzisiaj jestem i juz nie wiem co miałąm napisać.
Agatkas, huśtaweczka sliczniusia
Solenizanci i solenizantki, wszystkiego naj, naj i buziaczki.
A wszystkim chrujacym, duzo zdrówka życzę.
Była dzisiaj z Mała u okulistki, bo trzeba na kontrolm w 3 miesiacu, troche sie tam naczekalyśmy, ale ważne ze wszystko ok i już mamy z głowy, ą przy okazji zaliczyłą z chłopakami dosć długi spacerek, ledwo wróciłam ale tak to jest jak sie wszędzie dupsko autkiem wozi, a wózio na taras wystawia.
Wogóle to taka dzisiaj jestm śpiąca, ze chyba wcześniej sie położę.