reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczęta:)

Super wynalazek ta huśtawka:) Mała jest zachwycona:) a ja będę miała trochę spokoju:)

Załączniki

• img_2079.jpg
    img_2079.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Witajcie u nas niby słonce ale taaaaki wiatr ze strach wyjść z domu.
Ola, Pyciorek sto lat dla maluszków z okazji 3 miesiączków.
Marzycielka ogromny buziak dla panienki Oliwki :-D

Witajcie mamuśki!!!!

Ja chcę wiosny!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas śniezyca i wiatrzysko:szok::szok::szok:Paraliz miasta, żadne autbusy nie jeżdżą:no::no::no:

Biorę się za czytanie...buźka milego dnia
Śnieg ???? :szok:

Agatkas hustawka rewelacyjna, ja tez che taką :-:)sorry2::-p:-D
Eager "mamusio storczyków" mam takie malutenkie pytanko :sorry2:, obciełam juz dawno storczyka na trzecim łaczeniu, ale te łodyzki zrobiły mi się na koncach takie suche, jak stare drewno, czy mam tak zostawic, czy przyciąć troszkę? Acha połozyłam go na parapet i ...... wypuscił liscie nowe :tak:.

Witajcie kochane;
Wszystkiego dobrego dla małych jubilatów;-)

U nas też wiatrzysko okropne. Ale za to między chmurami niebo widać:-D więc może juz niedługo zobaczę SŁONECZKO!!!!!!

Agatkas super prezent dostała twoja córeczka, sama bym taką huśtawkę chciała:-D.

Ja od jutra na aerobic idę. I powiem wam, że nawet na wagę nie wchodzę, bo po ciuchach widzę, że nic mnie nie ubywa, a chyba wręcz przeciwnie...

Poza tym mojemu małemu chyba 2 zęby się wyrzynają:-(. Normalnie wierzyć mi się nie chce... aż boję sie jak to moje piersi zniosą:baffled:

Witam

Wszystkiego najmilszego solenizantom 100 lat!!:-):-)

U nas bez zmian szpital , ja mam gorączkę i leci mi z cyców:-(, ale Tomcio już troszkę lepiej się czuje:tak:. Minusem karmenia cycem jest to że nie można nic łyknąć by skutecznie się leczyć grypę, mi lekarka poleciła apap co 6h, tamtum verde i inhalacje olbasem , koszmar:szok::szok:.
Ale jest jeden plus :-) jadłowstręt, ciekawe ile schudnę :-).

Agatkas my tą chuśtawkę sprawilismy sobie już miesiąc temu:-), naprawdę jest super, tylko Tomasz dostaje na niej czkawki. My mamy z lusterkiem przy karuzeli i niunio gaworzy do niego:-D:-D
2002 043.jpg

Czescmamuski ! dawno mnie tu nie bylo, bo nie mialam kompa, ale naszzescie juz jest :pp
Ja pogode mam sliczna od kilku dni cieplo jak w lecie wiec caly weekend spedzilismy poza domem i teraz mam skutki. Maly sie wczoraj rozchorowal caly dzien wytmiotowal i robil rzadkie kupki, ale nie mial goraczki ani nic wiec myslalma ze to nic takiego i wzielam go na szczepienie, a na wieczor dostal strasznej goraczki, nie moglam mu zbic, wiec w nocy wzielismy go do szpitala, ale tu ci lekarze mnie dobijaja :angry::angry:Powiedzieli, zeby letnio ubrac malego zmniejszyc temperature w domu i zbijac goraczke, a jak bedzie gorzej to wrocic://Wiec nocke mielismy ciezka, maly prawie nie spal, meczyla go ta choroba, ale dzisiaj ma juz tylo 37 stopni wiec mam nadzieje, ze sie poprawia :))

Agatkas wierze w tą hustaweczkę:-Dale cena to mnie zaskoczyła....:-p

Noo jakbym sama miała kupić to chybabym musiała pożyczkę jakąś wziąć:) Ale że to wcześniejszy prezent na chrzciny to się cieszę bardzo i nie patrzę na cenę:)

Witajcie kochane;
Wszystkiego dobrego dla małych jubilatów;-)

U nas też wiatrzysko okropne. Ale za to między chmurami niebo widać:-D więc może juz niedługo zobaczę SŁONECZKO!!!!!!

Agatkas super prezent dostała twoja córeczka, sama bym taką huśtawkę chciała:-D.

Ja od jutra na aerobic idę. I powiem wam, że nawet na wagę nie wchodzę, bo po ciuchach widzę, że nic mnie nie ubywa, a chyba wręcz przeciwnie...

Poza tym mojemu małemu chyba 2 zęby się wyrzynają:-(. Normalnie wierzyć mi się nie chce... aż boję sie jak to moje piersi zniosą:baffled:

U mnie tez raz słońce raz chmury i straaaasznie wieje!

Ja też się zastanawiam na aerobikiem bo mam koło domu:) Ale czy przy karmieniu cyckiem nie ma jakiś przeciwwskazań do zakwasów??? Bo jak pójdę pierwszy raz to zakwasy murowane~!

Witam

Agatkas my tą chuśtawkę sprawilismy sobie już miesiąc temu:-), naprawdę jest super, tylko Tomasz dostaje na niej czkawki. My mamy z lusterkiem przy karuzeli i niunio gaworzy do niego:-D:-D
Zobacz załącznik 122331

No moja gaworzy do motylków ale na razie po cichu więc czkawki jeszcze nie dostała:)

Madzieńka my kupulismy używaną na Allegro za 300zł z transportem, podejżewam że można kupić jeszcze taniej, bo nówka faktycznie droga.

Madzienka dokładnie! Ja też szukałam używanej na allegro ale że rodzice sprawili mi niespodziankę więc mam nową:)

Np.:
FISHER PRICE BABY PAPASAN (578939023) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE - PRZYTULNE GNIAZDKO + GRATIS (583828262) - Aukcje internetowe Allegro
Huśtawka Fisher Price z projektorem BCM (583101996) - Aukcje internetowe Allegro
Huśtawka z projektorem Fisher Price (586425595) - Aukcje internetowe Allegro

Witam wszystkie Mamusie!!!
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków kończących dziś trzy miesiące i dla Oliwci która kończy w nocy cztery mieciące:-)
Jejku jak ten czas leci,ani się nie obejżymy a nasze bąbelki będą już śmigać na nóżkach po domkach:-D
Zozakoza życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!!U nas też był szpital ale od wczoraj już jest dobrze,mąż już wyzdrowiał i do pracy poszedł a ja też już dobrze się czuję,tylko Emilka ma jeszcze katarek:-(
Marzycielka przykro mi że Twoja Mamusia musi jechać tak daleko do pracy:-(ale niestety takie beznadziejne czasy nastały że rodzina musi się rozdzielać przez braki finansowe!!!Ale szybko minie te pół roku:tak:i znowu będziecie wszyscy razem:tak:Moja mama przez 5 lat była w niemczech w pracy żeby nasza rodzina z długów powychodziła i trochę na prostą wyszła:tak:a teraz po czterech latach nie jeżdżenia znowu jedzie w maju na trzy miesiące(tylko i aż).W sumie to ja dostałam propozycje żeby jechać(bo 4 lata temu też byłam ale tylko rok)ale kiedy mama to usłyszała to powiedziała że ona pojedzie bo przecież ja bym nie mogła Emilki zostawić ....:-:)tak:
Agatkas huśtawka rewelacyjna poprostu zajefajna nie powiem :-):tak:Ale dziadki zaszaleli:-D
Idę piec ciacho bo obiecałam mojemu :-)

reklama
Agatkas nie wydaje mi się, żeby były przeciwwskazania. Mam kumpelę, która karmi i chodzi tez i jest ok. Zreszta ja nigdy nie miałam zakwasów na cyckach :p

Do góry