reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ach i Dzieńdoberek w ten paskudny, zimny, wietrzny i dzeszczowo-śnieżny dzień :no::no:dzisiaj szczepienie, wiec dygam strasznie ale to dopiero o 17 moze dobrze bo potem Patuśka spać pójdzie:confused:
Silną wole odchudzania wieczorami szlag trafia i wczoraj sie mormalnie na sam chleb z masłem rzuciłam:sorry2::crazy:

reklama
czesc dziewczynki!!wspolczujemy pitow.. jednym z pozytywow zycia na polarniku jest to ze dostajesz do chaty gotowca,wysylasz esa zdata urodzenia i cyferka ktora przysylaja i jestes rozliczona:-D..

Hejka mamuśki:-)
My dopiero co wstałyśmy:-p
Moja królewna poszła spać o 21.30, obudziła się o 5.00 na cycucha, zasnęła i dopiero o 9.30 wstała na śniadanko. Teraz sobie leży i zajada się piąsteczką na deserek:-)Takie nocy to ja rozumiem:tak::tak::tak:, bo wyspałam się jak nigdy:-D:-D:-D
U nas pogoda bez zmian, nie wiem czy to jesień, czy to zima, ale na pewno nie wiosna:no::no::no:
Miłego dzionka
Spadam na sniadanko

reklama
Cześć dziewczyny!
Zazdroszczę tym, które mogą witać się dziś wiosennie ;-) U nas ciagle szaro, buro, zimno, wietrzysko straszne, więc kolejny dzień w domu...
Hania nie dała mi sie dziś za bardzo wyspać, więc chodzę od rana wkurzona i w złym humorze :crazy:

Do góry