reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nic się nie stało, ale jakoś chyba mi się na mózg rzuca siedzenie w domu i zaczyna mi sie wydawać, że wszytko jest nijakie. Strasznie mnie to męczy...
Pytia u mnie jest to samo. Po prostu chce do ludzi. Czuję sie jak wiezien we własnym domu. Dobijają mnie te cztery sciany :-(.

reklama
hej !!!

to chyba coś w powietrzu wisi ! ja tez mam jakies doły ! dzis nakrzyczałam na mije dziewczyny jak na spacer chciałam je zabrać bo jeczały jedna bardziej od drugiej ! Lenka jak juz poubierane byłyśmy tak zaczeła wrzeszczeć i chciałam rozebrać sie i zostać jednak w domu to Liwia zaczeła wrzeszczeć ze ona chce na pole i tak ja z tego wszystkiego tez zaczełam wrzeszczeć :baffled: masakra jakaś ! aż m wstyd było przed moimi dziećmi jak mi przeszło !!! melise czas zacząc pić :baffled:

Bliźniaki biedny psiunio !!!

Witam

glosy oddane , ale na niektorych stronach jak oddaje glos to wyskakuje mi nieprawidlowy kod i nie moge zaglosowac:no:

ja dzisiaj bylam z corcia na szczepieniu - biedulka dostala az trzy szczepionki:-(, tak plakala ze az mnie serce bolalo, teraz spi moj skarbek:-(.
Zapomnialabym Tygrysku dziekuje

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek:tak:
Lista wydorcza odklikana, xpatrysiax przesłodkie zdjecie wstawiłaś !
Co do tego siedzenia w domu to moj wczorajszy kryzys wygladał tak, ze jak Mariusz wrócił ( oczywiscie do mamusi poszedł:wściekła/y:) to miałam ochote gryzc i warczec ze złosci i w zwiazku z tym, zeby nie palnac jakiejs głupoty, która by nam w zyciu namieszała poszłam spac ( dodam ze głodna jak wilk bo sie twardo odchudzam a on jeszcze jakies pysznosci od nich przywiozł :wściekła/y::angry::crazy:) no i to by było tyle zalów
Rano staram sie mega optymistycznie nastawic do swiata i mam nadzieje, ze na dzien dzisiejszy mi optymizmu wystarczy i Pytia, Agacia, Yoka i Justyna tez wam tego zycze:tak::tak::tak:.... i słonka bo na mnie przynajmniej to działa rewelacyjnie (u nas sie niestety nie zapowiada)

Wczoraj doktorka kazała już wprowadzić mi stałe posiłki, chyba że chcę zostać szkieletem, bo mały ma 72cm a ma dopiero 4 miesiące. Najada się mlekiem, ale wysysa ze mnie to wszystko

DAMY RADĘ!!! Zamówiłam książki dla małej, żeby jej czytać...

Kobietki!! mam pytanko... Chciałabym założyć wątek pt. "Rozwój intelektualny lub po prostu rozwój - zabawy itp" Co Wy na to?? Chciałabym zamieścić w tym wątku gry i zabawy z naszymi szkrabami, opisywać jak się ja z nią bawię - i jak ona reaguje - no i chciałabym się dowiedzieć jak te wasze szkrabki się bawią i rozwiją, mam do zaoferowania rymowanki które wyszukałam w necie... Co Wy na to?? Mogę??

I co z tym wątkiem?????:-)

Dzień dobry :-)

Witam

glosy oddane , ale na niektorych stronach jak oddaje glos to wyskakuje mi nieprawidlowy kod i nie moge zaglosowac:no:

ja dzisiaj bylam z corcia na szczepieniu - biedulka dostala az trzy szczepionki:-(, tak plakala ze az mnie serce bolalo, teraz spi moj skarbek:-(.
Zapomnialabym Tygrysku dziekuje

Reniu, mi też czesto wyskakuje nieprawidłowy kod-chodzi o wielkość liter, powinny być duże.

Dzieńdoberek:tak:
Lista wydorcza odklikana, xpatrysiax przesłodkie zdjecie wstawiłaś !
Co do tego siedzenia w domu to moj wczorajszy kryzys wygladał tak, ze jak Mariusz wrócił ( oczywiscie do mamusi poszedł:wściekła/y:) to miałam ochote gryzc i warczec ze złosci i w zwiazku z tym, zeby nie palnac jakiejs głupoty, która by nam w zyciu namieszała poszłam spac ( dodam ze głodna jak wilk bo sie twardo odchudzam a on jeszcze jakies pysznosci od nich przywiozł :wściekła/y::angry::crazy:) no i to by było tyle zalów
Rano staram sie mega optymistycznie nastawic do swiata i mam nadzieje, ze na dzien dzisiejszy mi optymizmu wystarczy i Pytia, Agacia, Yoka i Justyna tez wam tego zycze:tak::tak::tak:.... i słonka bo na mnie przynajmniej to działa rewelacyjnie (u nas sie niestety nie zapowiada)

Mopku-dziękuję :-)

Zaraz pooddaję głosy na Wasze dzieciaczki, muszę kończyć, bo Małemu znudziło się leżenie :-)

reklama
Do góry