reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam i melduje że ja już po głosowanku :-)

U nas pochmurno...ale trzeba ruszyć zadek i wyjść z dzieckiem na spacer...;-)

Madzienka gratulki!!!!!

Bliżniaki szkoda psinki może jakoś sie wyliże, człowiek jak sie przywiąże to potem smutno strasznie ja nie mam teraz psa tylko królika takiego długowłosego i też już biedaczek marnieje w oczach ale ma już niestety ponad 6 lat :-(

xpatrysiax trzymaj sie najważniejsze, żeby nie cierpiał, ja najbardziej na starość boję sie bólu i cierpienia:-(

Witam mamuśki
U nas dzis sliczne słonko, ale co z tego jak humor do niczego.
Prawie cala noc nie spałam, chodziłam co chwilę i sprawdzałam czy Paula zyje, na noc dałam jej aspirynę, ale nie pomogło. Po 6 rano zadzwoniłam po brata, zeby pojechał ze mną do kołobrzegu do wetrynarza, bo ja bym jej nie uniosła, a ona nie miała nawet siły się podnieść, ściągnęłam tez teściową zeby została z dzieciakami.
Dostała 6 zastrzyków i miała pobieraną krew, nie jest dobrze i obawiam sie ze zbliza sie koniec, jak do jutra nie bedzie lepiej, to ja uśpimy, bo szkoda zeby sie męczyła, wygląda strasznie, oczy ma strasznie przekrwione i prawie wyszły jej na wierzch, widok jak z horroru.

Marzycielko, współczuję rozstania z mamą, ale czasem trzeba cos poświęcić i mam nadzieje ze jej sie tam powiedzie i bedzie lepiej, a jak wróci, to napewno wszsytko sie ułoży po waszej myśli.

Myśle ze ten pomysł z nowym wątkiem całkeim fajny, zaraz sie tam dodam i też prosze o głosy.
Ojej biedna psina. Oby wyzdrowiała.
Dzisiaj 999 dni naszego małżeństwa!!!!hehehehehe...

Jutro świętujemy 1000 dni!!!!Juz kupiłam szampana i chłodzę go!!!!:-D:-D
O kurcze, ale fajnie.
Gratulacje i 100 lat zyczę !!!
Witam z ranka.

U mnie niestety nieciekawie...Właśnie dzwoniłam do mamy i okazało się, że mój dziadek jest na OIOMie w szpitalu. Coś czułam wczoraj, że jest źle...
Trzymaj się kochana. Na pewno wszystko bedzie dobrze.

dziewczyny ja poczulam wiosne w powietrzu:-D:-D nie wiem czy mam termometr za oknem popsuty ale u mnie jest na plusie 10 stopni:-D:-D

maly spi a ja wzielam sie za porzadkowanie garderoby i powyciagalam wiosenne i nawet letnie ciuszki posegregowalam poprzymierzalam ,czesc odswierzylam juz w pralce hihih sama sobie maseczke i piling zrobilam, make up tez zrobiony hihih wiosna juz tuz tuz:-D:-D:-D az mi sie spiewac chce z radosci:-D:-D tylko kurtki nie mam jeszcze na wiosne dla Fifa :baffled::baffled::baffled:

dziewczyny ja poczulam wiosne w powietrzu:-D:-D nie wiem czy mam termometr za oknem popsuty ale u mnie jest na plusie 10 stopni:-D:-D

maly spi a ja wzielam sie za porzadkowanie garderoby i powyciagalam wiosenne i nawet letnie ciuszki posegregowalam poprzymierzalam ,czesc odswierzylam juz w pralce hihih sama sobie maseczke i piling zrobilam, make up tez zrobiony hihih wiosna juz tuz tuz:-D:-D:-D az mi sie spiewac chce z radosci:-D:-D tylko kurtki nie mam jeszcze na wiosne dla Fifa :baffled::baffled::baffled:
U nas tez kilka dni temu było tak ladnie, i znowu jest zimno. Mamy niby 5 stopni i słonce swieci, ale co z tego, jak wiatr wieje taki zimny :baffled:.

Dziewczyny, przepraszam ze tak zmieniam temat, ale chcialabym sie dowiedziec ile wasze maluszki pija mleka (pyatnie do mam karmiacych butelka) :))Moj malutki ma 3 miesiace i nie wiem czy nie dostaje za duzo??? Ale to taki glodomor ze niewazne ile bym dala , to tyle zje,hahahahaha. Takze napiszcie mi prosze ile wasze 3 miesieczne bejbiki jedza mleczka i co jaki czas.

reklama
Dziewczyny, przepraszam ze tak zmieniam temat, ale chcialabym sie dowiedziec ile wasze maluszki pija mleka (pyatnie do mam karmiacych butelka) :))Moj malutki ma 3 miesiace i nie wiem czy nie dostaje za duzo??? Ale to taki glodomor ze niewazne ile bym dala , to tyle zje,hahahahaha. Takze napiszcie mi prosze ile wasze 3 miesieczne bejbiki jedza mleczka i co jaki czas.

Ewuska zajrzyj na opieke ostatnio o tym pisałyśmy https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-nia-zwiazane-20843/index273.html#post3324070

Do góry