reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam z ranka.

U mnie niestety nieciekawie...Właśnie dzwoniłam do mamy i okazało się, że mój dziadek jest na OIOMie w szpitalu. Coś czułam wczoraj, że jest źle...

Wierzę , że dziadziuś jeszcze się Wami nacieszy a Wy Nim:-)

A my jednak nie pojechaliśmy do Starachowic bo zadzwonili do męża i zaprosili go na rozmowę kwalifikacyjną za większą kasę niż tu zarabia ;-) Jutro o 14 ma rozmowę a potem jedziemy do domu :-)

Witam z ranka.

U mnie niestety nieciekawie...Właśnie dzwoniłam do mamy i okazało się, że mój dziadek jest na OIOMie w szpitalu. Coś czułam wczoraj, że jest źle...
Patrysia, mam nadzieje, że Dziadkowi się poprawi i wszystko bedzie dobrze. moja babcia też w szpitalu:-(
Wierzę , że dziadziuś jeszcze się Wami nacieszy a Wy Nim:-)
A my jednak nie pojechaliśmy do Starachowic bo zadzwonili do męża i zaprosili go na rozmowę kwalifikacyjną za większą kasę niż tu zarabia ;-) Jutro o 14 ma rozmowę a potem jedziemy do domu :-)
Trzymam kciuki za rozmowę kwalifikacyjną i za wyjaździk do domku.

Widziałscie w faktach trzynastolatkę, która urodziła dziecko :szok:?
Jak miała 12 lat zaczęła współzyc :szok:, ja w jej wieku bawiłam się jeszcze lalkami.:no:

Oj dziewczęta nie nadrobię!! Zuza była tak marudna przez ostatnie trzy dni że praktycznie nie mogłam od niej odejść! Poza tym co chwilę miałam gości!
Zaraz poczytam przynajmniej ostatnie kilka stron!

.Kinga może biblia z dedykacją? Ja na swoją komunię dostałam od citki zakonnicy lniany obrus z histią i zastawę(filiżanka i dwa talerzyki) z aniołkami i mam ten prezent do dziś.

Właśnie o czymś takim myślałam:-):-), bo gadżety RTV to ona już ma:-).
Dzięki Kokusia
Witam z ranka.

Dużo zdrówka dla dziadzia

Witam mamuśki
U nas dzis sliczne słonko, ale co z tego jak humor do niczego.
Prawie cala noc nie spałam, chodziłam co chwilę i sprawdzałam czy Paula zyje, na noc dałam jej aspirynę, ale nie pomogło. Po 6 rano zadzwoniłam po brata, zeby pojechał ze mną do kołobrzegu do wetrynarza, bo ja bym jej nie uniosła, a ona nie miała nawet siły się podnieść, ściągnęłam tez teściową zeby została z dzieciakami.
Dostała 6 zastrzyków i miała pobieraną krew, nie jest dobrze i obawiam sie ze zbliza sie koniec, jak do jutra nie bedzie lepiej, to ja uśpimy, bo szkoda zeby sie męczyła, wygląda strasznie, oczy ma strasznie przekrwione i prawie wyszły jej na wierzch, widok jak z horroru.

Współczuję , ja mojego Reksia pożegnałam dziesięć lat temu, a czytając Twój post zrobiło mi się bardzo smutno:-:)-(. Może się psinka nie da :no:

Dobranoc mamuśki
1103KOM 035.jpg
Co tam krówka, wolę moją rączkę

kurcze ja tez doła łapie od siedzenia w domu myslałam ze jak Mariusz sobie na meczyki chodził codziennie to za to dzisiaj ja sobie troszke odsapne a tymczasem 20.20 a jego nie ma pewnie sobie gada gdzies z kumplami albo do mamusi pojechał

reklama
Do góry