reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Marzycielko my też jedziemy w ten weekend do Starachowic :-)
A co do drugiego dziecka. Michał nie chce. To by było jego czwarte. Zresztą twierdzi, ze będzie już za stary na dziecko za te 3 lata. I w sumie ma trochę racji nie chcę żeby wyglądał jak dziadek swoich dzieci ;-)
No ale jak się trafi to będzie
A co do drugiego dziecka. Michał nie chce. To by było jego czwarte. Zresztą twierdzi, ze będzie już za stary na dziecko za te 3 lata. I w sumie ma trochę racji nie chcę żeby wyglądał jak dziadek swoich dzieci ;-)
No ale jak się trafi to będzie
tygrysek82
FaktycznieNajbardziej rozbawiło mnie zdjęcie Alanka-edee jak zrobiliście to zdjęcie? Wygląda jakby spał siedząc
Myszqa
A my dziś mamy 3 miesiączki
Jak ten czas leci.
Pamiętam jak po pierwszym tygodniu kolek Jaśkowych modlilam się żeby czas przyśpieszył, aby tylko dobrnąć do 3 miesiączków A to już.
Jak ten czas leci.
Pamiętam jak po pierwszym tygodniu kolek Jaśkowych modlilam się żeby czas przyśpieszył, aby tylko dobrnąć do 3 miesiączków A to już.
pyciolek87
Mama Alexa:*
100 latek dla Was
A my dziś mamy 3 miesiączki
Jak ten czas leci.
Zdrówka!!!!
A ja pamiętam jak patrzyam na Oliwie Marzycielki i zazdrościłam jej że ma taką dużą już niunię
tygrysek82
sto lat sto lat niech zyje zyje nam ........ A kto??? Jasiu!!!:-d:-d:-d:-d:-d buziaki od cioteczki i filipka::-d:-d:-d:-da my dziś mamy 3 miesiączki :-d
jak ten czas leci.
Pamiętam jak po pierwszym tygodniu kolek jaśkowych modlilam się żeby czas przyśpieszył, aby tylko dobrnąć do 3 miesiączków :-d a to już.
Agacia82
Mami :)
Jasiu ... sto lat !!!A my dziś mamy 3 miesiączki
Jak ten czas leci.
tygrysek82
ECH a ja sobie uswiadomolam ze rok temu jakos teraz zmajstrowalismy z mezem Filipka a teraz taki pulpecik spi w lozeczku jak ten czas szybko leci tylko patrzec jak pojawia sie na forum grudniowki 2009 teraz sa zajete produkcja fasolek i juz niebawem zobacza na tescie 2 kreseczki
reklama
Agacia82
Mami :)
racja !!!! :-dech a ja sobie uswiadomolam ze rok temu jakos teraz zmajstrowalismy z mezem filipka:-d:-d a teraz taki pulpecik spi w lozeczku:-d:-d:-d:-d jak ten czas szybko leci tylko patrzec jak pojawia sie na forum grudniowki 2009 Teraz sa zajete produkcja fasolek i juz niebawem zobacza na tescie 2 kreseczki:-d:-d:-d