reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielko my też jedziemy w ten weekend do Starachowic :-)

A co do drugiego dziecka. Michał nie chce. To by było jego czwarte. Zresztą twierdzi, ze będzie już za stary na dziecko za te 3 lata. I w sumie ma trochę racji nie chcę żeby wyglądał jak dziadek swoich dzieci ;-)
No ale jak się trafi to będzie :-D

A my dziś mamy 3 miesiączki :-D

Jak ten czas leci.

Pamiętam jak po pierwszym tygodniu kolek Jaśkowych modlilam się żeby czas przyśpieszył, aby tylko dobrnąć do 3 miesiączków :-D A to już.

Zdrówka!!!!

A ja pamiętam jak patrzyam na Oliwie Marzycielki i zazdrościłam jej że ma taką dużą już niunię:-D:-D

a my dziś mamy 3 miesiączki :-d

jak ten czas leci.

Pamiętam jak po pierwszym tygodniu kolek jaśkowych modlilam się żeby czas przyśpieszył, aby tylko dobrnąć do 3 miesiączków :-d a to już.
sto lat sto lat niech zyje zyje nam ........ A kto??? Jasiu!!!:-d:-d:-d:-d:-d buziaki od cioteczki i filipka::-d:-d:-d:-d

ECH a ja sobie uswiadomolam ze rok temu jakos teraz zmajstrowalismy z mezem Filipka:-D:-D a teraz taki pulpecik spi w lozeczku:-D:-D:-D:-D jak ten czas szybko leci tylko patrzec jak pojawia sie na forum grudniowki 2009:szok::szok::szok::szok: teraz sa zajete produkcja fasolek i juz niebawem zobacza na tescie 2 kreseczki:-D:-D:-D

reklama
ech a ja sobie uswiadomolam ze rok temu jakos teraz zmajstrowalismy z mezem filipka:-d:-d a teraz taki pulpecik spi w lozeczku:-d:-d:-d:-d jak ten czas szybko leci tylko patrzec jak pojawia sie na forum grudniowki 2009:szok::szok::szok::szok: Teraz sa zajete produkcja fasolek i juz niebawem zobacza na tescie 2 kreseczki:-d:-d:-d
racja !!!! :-d

Do góry