reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jasiula dziękuje cioteczkom za życzonka i zaprasza na szampana :-)

My zmajstrowalismy Jasia tak koło 20 marca :-)

Ostatnio jak byłam na pobraniu krwi to tak mi głupio było, że nie jestem już w ciąży bo bym weszła bez kolejki :-D Człowiek się przyzwyczaił a teraz zonk, trzeba czekać :rofl2:

reklama
A my dziś mamy 3 miesiączki :-D

Jak ten czas leci.

Pamiętam jak po pierwszym tygodniu kolek Jaśkowych modlilam się żeby czas przyśpieszył, aby tylko dobrnąć do 3 miesiączków :-D A to już.

Zdrówka!!!!

A ja pamiętam jak patrzyam na Oliwie Marzycielki i zazdrościłam jej że ma taką dużą już niunię:-D:-D

heheh czas leci i dzieci Nam rosną.
Moja Oli ma juz 69 cm i ok 7 110 kg:-)
A jeszcze rok temu miała zaledwie pare milimetrów bo była zrobiona ok 1 marca :-D

Teraz myślę już o drugim ale to dopiero z aok 3- 4lata:-)

Mąż pojechał na rozmowę zobaczymy co mu zaprpopnują a potem jedziemy do Starachowic.

Myszqa a na ile jedziecie? może spotkamy się na spacerek??

Witam mamcie
U nas też już głosy oddane, od razu rano po odpaleniu kompa:-D

Jasiu, sto latek dla Ciebie i Rodziców, wydaje mi sie ze bardziej do mamci podobny i tak zagłosowałam.

Madzienka, u ciebie trudno powiedzieć do kogo Julcia podobna, myślę ze pół na pół..

Justynka, chyba rzeczywiście cos dołującego krąży w powietrzu, bo ja tez znerwicowana.

reklama
Myszqa a na ile jedziecie? może spotkamy się na spacerek??

Jedziemy w sobotę. Tylko na jedną noc, do niedzieli.
Wiesz tam mamy mieszkanie po Miśka mamie ale mieliśmy je sprzedawać i prawie wszystkie meble są wyniesione więc dlatego jedziemy tylko na jedną nockę, żeby Jaśka nie kąpać tylko jeden dzień.

A co do spacerku to ja nie bardzo znam Starachowice :zawstydzona/y: I nie wiem gdzie się na spacerki chodzi. My mamy to mieszkanie na Granicznej koło Biedronki i Lidla.

Do góry