reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam w poniedziałek:-):-D
Słonko pięknie świeci :-) pewnie znowu piękny dzień będzie. U nas niedziela w spokoju upłynęła, Tomcio był bardzo grzeczny:-):-). Tatuś wrócił o 21 ze szkoły a Tomcio już spał w łóżeczku , do pierwszego karmienia o 23:00:-), wtedy tatusia pogoniłam do spania , bo przecież Tomcio o wstaje o 4:00, a tatuś na ósmą do pracy goni:-). Ja mam pobótkę o szóstej rano;-).
Życzę wszystkim milutkiego dzionka:-):-D

reklama
Witam mamusie początkiem kolejnego już tygodnia:-)

Mam dobre wieści (odpukać ...) możliwe, że Pytia i Hania wrócą dziś do domku:tak::tak:, trzymamy kciuki, i czekamy na Was słoneczka :-)

Hej

Jak ktos zauwazyl ze mnie nie ma to bylam na weekend w trojmiescie,:-D

darina masz juz dostep

Cypulek dzis pierwszy raz w przedszkolu:tak:

Narazie to tyle, ide nadrobic

Witajcie

Kurde dlaczego moje dziecie nie spi dłuzej tylko 7 rano i koniec :wściekła/y:. A w dzien tez nie spi juz maks 40 min. Boze czy kiedys to sie zmieni? Dobra wyzaliłam sie :-(.

Wczoraj narysowałam małemu nad łózeczko Kubusia Puchatka, musze jeszcze kupic ramke i gotowe :-D. Jak powiesze to zrobie zdjecie i wkleje na zakupy :-).

Pamietacie na którym watku były te przykazania jak skutecznie przestac karmic piersia chciałam kumpeli posłac bon tez w grudniu urodziła i wciaz walczy z karmieniem, moze jeszcze by rozkreciła laktacje i nie pamietam gdzie tego szukac nie pamietam kto wkleił bo moze po stach bym znalazła

Oczywiscie dzieńdoberek,:-):-) dzień cuuuudny u nas :tak::tak::-)

Pamietacie na którym watku były te przykazania jak skutecznie przestac karmic piersia chciałam kumpeli posłac bon tez w grudniu urodziła i wciaz walczy z karmieniem, moze jeszcze by rozkreciła laktacje i nie pamietam gdzie tego szukac nie pamietam kto wkleił bo moze po stach bym znalazła

Oczywiscie dzieńdoberek,:-):-) dzień cuuuudny u nas :tak::tak::-)
Na opiece :tak:

Witam mamuśki

Mopku, nie weim czy to dobry pomysł, zeby koleżnace to wysyłać, bo moze sie tylko zdołować.
Ja przeczytałam i zastanawiałam sie ze moze mała odrzuciła cyca bo od urodzenia dostawała smoka do ssania, po co wpedzac ja w poczucie winy

Witam mamuśki

Mopku, nie weim czy to dobry pomysł, zeby koleżnace to wysyłać, bo moze sie tylko zdołować.
Ja przeczytałam i zastanawiałam sie ze moze mała odrzuciła cyca bo od urodzenia dostawała smoka do ssania, po co wpedzac ja w poczucie winy
Masz racje. Ja złamałam prawie wszystkie zasady ! I mały cyca odrzuca. Zalezy jaki ma humor. Raz pije raz nie. Własciwie cyca traktuje tylko jako herbatkę do popicia :baffled:

reklama
Cypulek dzis pierwszy raz w przedszkolu:tak:

Narazie to tyle, ide nadrobic

no to napisz jak tam dzielny Rycerz Twój !?

a ja z moimi dwoma przez ten miesiąc to chyba kociokwiku dostane !!!!

Bliźniaki ZABRANIAM Ci juz myśleć i sie obwiniać i dołować !!!!!!

a ja młodą dam na balkon bo od kilku dni tak robie bo nie ma co po tej chlapie jeździć i śpi po 3 godziny a ja moge sobie cos porobić a teraz tym bardzije jk Liwucha nie moze na polko isc !

Do góry