reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobry wieczór grudnióweczki :-)

100 latek i wielkie buziaki urodzinowe dla Alessandro :-):-):-)

A u nas dzisiaj była rodzinka i Olek dostał matę edukacyjną, tylko niestety dwa tygodnie temu kupiliśmy już jedną.... No i się zastanawiam, co zrobić z dwoma matami...

a myslalas zeby odsprzedac :zawstydzona/y:

reklama
Mopku, mi niestety też sie ostatnio przytyło, w ciazy nie miałam żadnych zachcianek i wogóle mało przytyłam. za to teraz masakra, tak mnie ciągnie do słodyczy, ze potrafie wciągnąc całą czekolade, kiedys nie do pomyślenia, dzisiaj zacgciało mi się babeczek czekoladowych i piekłam zeby miec do kawki i jak tu schudnąć.

Pozazdrościłam Landryneczce morz i dzisiaj pojechaliśmy na spacerek nad morze, na plaze nie wchodziliśmy, ale połaziliśmy po porcie i też było fajnie, no i córcia pierwszy wypad nad morze ma za sobą
Ja uwielbiam słodycze, jadłam kilogramami przed ciążą, w czasie ciązy i teraz :sorry2:. Mogę nie jesc nic tylko słodycze, ale teraz niestety mam ograniczone mozliwosci, bo wszystkiego mi nie wolno .... :-(

A tego moza to ci zazdroszcze :zawstydzona/y:.
Moja dzidzia to raczej ładnie śpi do rana :tak: nie mamy z tym problemów.
Co do kilogramów to ja mam mniej niż przed ciążą ale i tak się nie mieszczę w spodnie w których chodziłam przed nie wiem dlaczego tak jest bo nawet mieściłam się w swoje spodnie do sierpnia a teraz d..pa :-(
Ja mam na plusie 900g i tez nie mogę sie zmiescic w spodnie z przed ciąży :no:, Do porodu rozszerza się miednica ... :dry:, ale myslałam ze ona wróci do swojego rozmiaru z przed ciązy , ale mam znikome nadzieje :zawstydzona/y:.

A my bylismy tez na spacerku, ale niedługim, bo nie było za ciepło :zawstydzona/y:. A ostatnio mały mi sie budzi w czasie spacerku i płacze :baffled:, trudno go uspokoic, potem zasypia, ale za jakis czas znowu się budzi, nie lubi miec tak ciasno chyba :baffled:.

Dziewczyny a Wy jecie czekolade?, bo ja sie boje ze jak zjem to mały bedzie miał problem z kupką.

Cześć mamy :-)

My dzisiaj bardzo fajny dzień spędziliśmy z rodzinką i pyszne kanapeczki w Subway zjedliśmy :-)
Teraz Młoda już wykapana i zasypia w łóżeczku.

Alessanadro STO LAT:-)

A o swojej wadze to nawet nic nie mówię bo mam ciąglę za dużo ale chudnę po mału:-)

Alessandro i ja slicznie DZIEKUJEMY ZA ZYCZONKA...
my dzien spedzielismy prawie cale popoludnie na spacerku maly przespal caly czas wrocilismy do domku i padlismy wszyscy jak muchy i spalismy do 21 a maly zjadl i nadal spi:-D:-D:-D sluza mu dlugie spacerki...

kolorowych snow i przespanej nocki zycze wszytkim mamusiommmmm
dobranoc

Pati konczy kolacyjke i mam nadzieje ze nocka bedzie przespana bo wyjatkowo długo w dzien spała :sorry2:
Jutro Tomek konczy ferie z zaczyna sie zaciaganie go wołami do nauki :baffled::baffled:całe szczescie, ze to dopiero trzecia klasa a on w miare przyswaja wiedze w szkole bo po powrocie do domu plecak leci w kat i zmusic go do zrobienia zadan to koszmar musze sobie fest jezyk postrzepic:angry:

reklama
Agacia - ja też jem czekoladę, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz...

ja jeszcze sobie zgrywam muzyczkę na iPhona na dobranoc i lecę do wyrka, bo zaraz bestia sie zbudzi...

Do góry