reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobry wieczór grudnióweczki :-)

100 latek i wielkie buziaki urodzinowe dla Alessandro :-):-):-)

A u nas dzisiaj była rodzinka i Olek dostał matę edukacyjną, tylko niestety dwa tygodnie temu kupiliśmy już jedną.... No i się zastanawiam, co zrobić z dwoma matami...

a myslalas zeby odsprzedac :zawstydzona/y:

reklama
Mopku, mi niestety też sie ostatnio przytyło, w ciazy nie miałam żadnych zachcianek i wogóle mało przytyłam. za to teraz masakra, tak mnie ciągnie do słodyczy, ze potrafie wciągnąc całą czekolade, kiedys nie do pomyślenia, dzisiaj zacgciało mi się babeczek czekoladowych i piekłam zeby miec do kawki i jak tu schudnąć.

Pozazdrościłam Landryneczce morz i dzisiaj pojechaliśmy na spacerek nad morze, na plaze nie wchodziliśmy, ale połaziliśmy po porcie i też było fajnie, no i córcia pierwszy wypad nad morze ma za sobą
Ja uwielbiam słodycze, jadłam kilogramami przed ciążą, w czasie ciązy i teraz :sorry2:. Mogę nie jesc nic tylko słodycze, ale teraz niestety mam ograniczone mozliwosci, bo wszystkiego mi nie wolno .... :-(

A tego moza to ci zazdroszcze :zawstydzona/y:.
Moja dzidzia to raczej ładnie śpi do rana :tak: nie mamy z tym problemów.
Co do kilogramów to ja mam mniej niż przed ciążą ale i tak się nie mieszczę w spodnie w których chodziłam przed nie wiem dlaczego tak jest bo nawet mieściłam się w swoje spodnie do sierpnia a teraz d..pa :-(
Ja mam na plusie 900g i tez nie mogę sie zmiescic w spodnie z przed ciąży :no:, Do porodu rozszerza się miednica ... :dry:, ale myslałam ze ona wróci do swojego rozmiaru z przed ciązy , ale mam znikome nadzieje :zawstydzona/y:.

A my bylismy tez na spacerku, ale niedługim, bo nie było za ciepło :zawstydzona/y:. A ostatnio mały mi sie budzi w czasie spacerku i płacze :baffled:, trudno go uspokoic, potem zasypia, ale za jakis czas znowu się budzi, nie lubi miec tak ciasno chyba :baffled:.

Dziewczyny a Wy jecie czekolade?, bo ja sie boje ze jak zjem to mały bedzie miał problem z kupką.

Cześć mamy :-)

My dzisiaj bardzo fajny dzień spędziliśmy z rodzinką i pyszne kanapeczki w Subway zjedliśmy :-)
Teraz Młoda już wykapana i zasypia w łóżeczku.

Alessanadro STO LAT:-)

A o swojej wadze to nawet nic nie mówię bo mam ciąglę za dużo ale chudnę po mału:-)

Alessandro i ja slicznie DZIEKUJEMY ZA ZYCZONKA...
my dzien spedzielismy prawie cale popoludnie na spacerku maly przespal caly czas wrocilismy do domku i padlismy wszyscy jak muchy i spalismy do 21 a maly zjadl i nadal spi:-D:-D:-D sluza mu dlugie spacerki...

kolorowych snow i przespanej nocki zycze wszytkim mamusiommmmm
dobranoc

Pati konczy kolacyjke i mam nadzieje ze nocka bedzie przespana bo wyjatkowo długo w dzien spała :sorry2:
Jutro Tomek konczy ferie z zaczyna sie zaciaganie go wołami do nauki :baffled::baffled:całe szczescie, ze to dopiero trzecia klasa a on w miare przyswaja wiedze w szkole bo po powrocie do domu plecak leci w kat i zmusic go do zrobienia zadan to koszmar musze sobie fest jezyk postrzepic:angry:

reklama
Agacia - ja też jem czekoladę, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz...

ja jeszcze sobie zgrywam muzyczkę na iPhona na dobranoc i lecę do wyrka, bo zaraz bestia sie zbudzi...

Do góry