blizniaki2000
Fanka BB :)
Dzieki, juz sie staram o tym nie myśleć, trudno tak widocznie miało być. Chodziło mi o to ze to o karmieniu piersią, co było na opiece, moze mamuśke wpedzic w poczucie winy, wiec moze niech mopek nie wysyła tego kolezance.Bliźniaki ZABRANIAM Ci juz myśleć i sie obwiniać i dołować !!!!!!
a ja młodą dam na balkon bo od kilku dni tak robie bo nie ma co po tej chlapie jeździć i śpi po 3 godziny a ja moge sobie cos porobić a teraz tym bardzije jk Liwucha nie moze na polko isc !
A co do balkoniku, to moja tez dzisiaj tam wyląduje, bo pochmurno i nawet nie chce mi sie wychodzic, chłopcy też zreszta w domu, wiec sajgonik juz sie zrobił. obiadek juz ugotowany, wiec tylko troche ogarne i koniec robioty.
Cyprysiowa, napisz jak Cyprianek zniósł pierwzsy dzień w przedszkolu? pewnie początki będą dla niego trudne.
Pamietam jak chłopcy poszli, mieli po 3 latka. Pierwsze 2 dni luzik, ale na trzeci dzień, jak wchodzili do sali, jakieś dziecko płakało, wieć Krzysiu tez sie rozpłakał, Pani chciała go ode mnie zabrac na rece, a Grzesiek jak to zobaczył, to tez zaczął ryczeć i ją kopać, normalnie cyrk, ale to tylko jeden raz