reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Bliźniaki ZABRANIAM Ci juz myśleć i sie obwiniać i dołować !!!!!!

a ja młodą dam na balkon bo od kilku dni tak robie bo nie ma co po tej chlapie jeździć i śpi po 3 godziny a ja moge sobie cos porobić a teraz tym bardzije jk Liwucha nie moze na polko isc !
Dzieki, juz sie staram o tym nie myśleć, trudno tak widocznie miało być. Chodziło mi o to ze to o karmieniu piersią, co było na opiece, moze mamuśke wpedzic w poczucie winy, wiec moze niech mopek nie wysyła tego kolezance.
A co do balkoniku, to moja tez dzisiaj tam wyląduje, bo pochmurno i nawet nie chce mi sie wychodzic, chłopcy też zreszta w domu, wiec sajgonik juz sie zrobił. obiadek juz ugotowany, wiec tylko troche ogarne i koniec robioty.

Cyprysiowa, napisz jak Cyprianek zniósł pierwzsy dzień w przedszkolu? pewnie początki będą dla niego trudne.
Pamietam jak chłopcy poszli, mieli po 3 latka. Pierwsze 2 dni luzik, ale na trzeci dzień, jak wchodzili do sali, jakieś dziecko płakało, wieć Krzysiu tez sie rozpłakał, Pani chciała go ode mnie zabrac na rece, a Grzesiek jak to zobaczył, to tez zaczął ryczeć i ją kopać, normalnie cyrk, ale to tylko jeden raz

reklama
WITAM!!!!
Masz racje. Ja złamałam prawie wszystkie zasady ! I mały cyca odrzuca. Zalezy jaki ma humor. Raz pije raz nie. Własciwie cyca traktuje tylko jako herbatkę do popicia :baffled:
Moja to samo - jak jej się chce.
no to napisz jak tam dzielny Rycerz Twój !?

a ja z moimi dwoma przez ten miesiąc to chyba kociokwiku dostane !!!!

Bliźniaki ZABRANIAM Ci juz myśleć i sie obwiniać i dołować !!!!!!

a ja młodą dam na balkon bo od kilku dni tak robie bo nie ma co po tej chlapie jeździć i śpi po 3 godziny a ja moge sobie cos porobić a teraz tym bardzije jk Liwucha nie moze na polko isc !

Ja też zabraniam!!!:tak:
Justynko - a Wy mieszkacie w bloku?? No bo ja w bloku - i też czasem nie chce mi się wyjść. To jak dam moją małą na balkon - to myślisz, że uśnie???????:confused:
No bo w wózeczku na spacerze to usypia ale chyba pod wpływem wibracji jadącego wózka - a na balkonie:confused:

Dziewczynki mam ogromną prośbę.

Czas na 1%. Siostrzenica mojego męża jest chora na porażenie mózgowe i wymaga stałej rehabilitacji. Jak będziecie rozliczać w tym roku PIT to wpiszcie 1% dla Fundacji Polsat KRS 0000135921 z dopiskiem "Agnieszka Banach".
Bardzo dziękuje tym które zechcą nam pomóc. Jeżeli możecie przekażcie tę wiadomość znajomym. Fundacja Polsat zapewniła nas ze wszystkie pieniądze które wpłyną na Agnieszkę będą jej przekazane.

Karolina

Pierwsze szkody pobytu Liwii w domu ! :wściekła/y: Liwia mi popisała u teściów skóre długopisem ! Cyprysiowa Ty chyba kiedys coś o tym pisałaś ! czym to usunąć ???

JUstyna loojej mam nadzieje ze tesciowka wyrozumiala jest:tak:

A ja dzis banan na ustach mam:-D:-D mam 3 kg do wagi sprzed ciazy a wchodze we wszystkie juz ciuszki:-D:-D wiosna mozesz przychodzic:-D:-D:-D:-D

Pierwsze szkody pobytu Liwii w domu ! :wściekła/y: Liwia mi popisała u teściów skóre długopisem ! Cyprysiowa Ty chyba kiedys coś o tym pisałaś ! czym to usunąć ???
Niestety niczym,ja szorowalam wszystkim, nawet rozpuszczalnikiem i ewentualnie tylko wyblaklo ale po czasie, minal prawie rok to prawie calkiem wyblaklo pod wplywem czyszczenia, teraz jest prawie niewidoczne

Sms od Pyti (pisałam jak Hania sie ma i czy dzis wychodzą)

A wiec " Niestety nie, Hania miala ciezką noc,wiec jeszcze zlecili badania krwi i moczu i zobaczymy do jutra ".

Cyprysiowa - napisz koniecznie jak Cypi sobie dał radę, a jak było w Trójmieście? Ja też chceeeeeee!!!

Agacia - Inka też coś ostatnio zapomina, że ma spać i jest niezwyciężona...

justyna - moja właśnie śpi już długo - zasypia zawsze na spacerku jak idę po Misię do przedszkola i w domu jeszcze się dokisza. Co do długopisu, to ja bym poszukałą czegoś specjalistycznego na necie, a w ogóle to niech teściówka się nie wścieka, tylko pilnuje aniołka - wiadomo, że każdy aniołek ma małe ukryte różki!

tygrysek - gratuluję!!

Pytia - tryzmaj się serduszko mocno, dużo zdrówka dla maleńkiej!! Czekamy na was!

Dziewczynki mam ogromną prośbę.

Czas na 1%. Siostrzenica mojego męża jest chora na porażenie mózgowe i wymaga stałej rehabilitacji. Jak będziecie rozliczać w tym roku PIT to wpiszcie 1% dla Fundacji Polsat KRS 0000135921 z dopiskiem "Agnieszka Banach".
Bardzo dziękuje tym które zechcą nam pomóc. Jeżeli możecie przekażcie tę wiadomość znajomym. Fundacja Polsat zapewniła nas ze wszystkie pieniądze które wpłyną na Agnieszkę będą jej przekazane.

Karolina

Kochana, ja ci niestety nie pomogę, bo mam zwrot....

reklama
Własnie odebrałam paczkę. Przyszedł pamietnik małego dziecka "Moje pierwsze pięć la" który zamówiłam na allegro. Jest sliczny, jeszcze ładniejszy niz na zdjęciach.
Dostałam dzisiaj pocztą poradnik zywieniowy dziecka, była tam zupka w słoiczku po 4 miesiącu zycia, kaszka (saszetka), herbatka ( mała saszetka), mleczko ( saszetka). I taka fajna ksiązeczka co się podaje dziecku do jedzenia i od którego miesiaca. Fajne to :sorry2:.

Do góry