reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam w poniedziałek:-):-D
Słonko pięknie świeci :-) pewnie znowu piękny dzień będzie. U nas niedziela w spokoju upłynęła, Tomcio był bardzo grzeczny:-):-). Tatuś wrócił o 21 ze szkoły a Tomcio już spał w łóżeczku , do pierwszego karmienia o 23:00:-), wtedy tatusia pogoniłam do spania , bo przecież Tomcio o wstaje o 4:00, a tatuś na ósmą do pracy goni:-). Ja mam pobótkę o szóstej rano;-).
Życzę wszystkim milutkiego dzionka:-):-D

reklama
Witam mamusie początkiem kolejnego już tygodnia:-)

Mam dobre wieści (odpukać ...) możliwe, że Pytia i Hania wrócą dziś do domku:tak::tak:, trzymamy kciuki, i czekamy na Was słoneczka :-)

Hej

Jak ktos zauwazyl ze mnie nie ma to bylam na weekend w trojmiescie,:-D

darina masz juz dostep

Cypulek dzis pierwszy raz w przedszkolu:tak:

Narazie to tyle, ide nadrobic

Witajcie

Kurde dlaczego moje dziecie nie spi dłuzej tylko 7 rano i koniec :wściekła/y:. A w dzien tez nie spi juz maks 40 min. Boze czy kiedys to sie zmieni? Dobra wyzaliłam sie :-(.

Wczoraj narysowałam małemu nad łózeczko Kubusia Puchatka, musze jeszcze kupic ramke i gotowe :-D. Jak powiesze to zrobie zdjecie i wkleje na zakupy :-).

Pamietacie na którym watku były te przykazania jak skutecznie przestac karmic piersia chciałam kumpeli posłac bon tez w grudniu urodziła i wciaz walczy z karmieniem, moze jeszcze by rozkreciła laktacje i nie pamietam gdzie tego szukac nie pamietam kto wkleił bo moze po stach bym znalazła

Oczywiscie dzieńdoberek,:-):-) dzień cuuuudny u nas :tak::tak::-)

Pamietacie na którym watku były te przykazania jak skutecznie przestac karmic piersia chciałam kumpeli posłac bon tez w grudniu urodziła i wciaz walczy z karmieniem, moze jeszcze by rozkreciła laktacje i nie pamietam gdzie tego szukac nie pamietam kto wkleił bo moze po stach bym znalazła

Oczywiscie dzieńdoberek,:-):-) dzień cuuuudny u nas :tak::tak::-)
Na opiece :tak:

Witam mamuśki

Mopku, nie weim czy to dobry pomysł, zeby koleżnace to wysyłać, bo moze sie tylko zdołować.
Ja przeczytałam i zastanawiałam sie ze moze mała odrzuciła cyca bo od urodzenia dostawała smoka do ssania, po co wpedzac ja w poczucie winy

Witam mamuśki

Mopku, nie weim czy to dobry pomysł, zeby koleżnace to wysyłać, bo moze sie tylko zdołować.
Ja przeczytałam i zastanawiałam sie ze moze mała odrzuciła cyca bo od urodzenia dostawała smoka do ssania, po co wpedzac ja w poczucie winy
Masz racje. Ja złamałam prawie wszystkie zasady ! I mały cyca odrzuca. Zalezy jaki ma humor. Raz pije raz nie. Własciwie cyca traktuje tylko jako herbatkę do popicia :baffled:

reklama
Cypulek dzis pierwszy raz w przedszkolu:tak:

Narazie to tyle, ide nadrobic

no to napisz jak tam dzielny Rycerz Twój !?

a ja z moimi dwoma przez ten miesiąc to chyba kociokwiku dostane !!!!

Bliźniaki ZABRANIAM Ci juz myśleć i sie obwiniać i dołować !!!!!!

a ja młodą dam na balkon bo od kilku dni tak robie bo nie ma co po tej chlapie jeździć i śpi po 3 godziny a ja moge sobie cos porobić a teraz tym bardzije jk Liwucha nie moze na polko isc !

Do góry