reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziekujemy za zyczenia:tak:

Pytia gdzies miałam ulotki na ten temat i na złosc nie moge znalezc. Dokladnie nie wiem jak to wygląda bo sie nie zglebiałam. Od razu odrzuciłam bo to za długoterminowa antykoncepcja:tak: Nie wiem czy to wogole jest dostepne w pl. Moze misiowka albo dzwoneczka beda wiedziały wiecej:tak:

reklama
anoli - no to faktycznie nia ma sensu, bede trzymac kciuki za starania :-)

Pytia - implant nazywa się Implanon, jest to taka jakby silikonowa rurka wielkości 4cm długości i 2 mm przekroju. Pielęgniarka wstrzykuje ją pod skórę strzykawką (pod znieczuleniem) i za trzy lata wymienia na nową jeśli chcesz, w każdej chwili można ją wyjąć. Ja nie cierpię gumek jak cholera, piguły są zawodne zwłaszcza z moją pamięcią, a spirali się boję, bo miałam w rodzinie kilka przypadków wrośnięcia, więc został ten implant, bo na razie nie planujemy nowych atrakcji rodzinnych spokojnie przez 3 lata, hehehe. Jedyny efekt uboczny to taki, ze moga pojawiac sie plamienia lekkie.

A ja przebuszowałam całą szawkę:-D

Misiówka a jak ze skutecznoscią tak w procentach?

ewelew dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego dla córci i ciebie !!! sto lat sto lat
dzis była u mnie marzycielka :-):-):-)odrazu mi się humor poprawił :tak::tak::tak::tak:marzycielko ty tez masz córeczkę śliczną i cudowną
kurde dziewczyny boje sie teraz co kolwiek napisac na forum bo podejrzewam że mój mógłby coś podpatrzec i odrazu do adwokata , jednak opre sie pokusie i napisze :
dzis przyszedł dp mnie i powiedział że ma 2 adwokatow jeden na podkarpaciu drugi w wawie i faktycznie tak jest bo slyszalam jak go podsluchiwalam , mowił że do tygodnia mam sie wyniesc bo on idzie ojcu przepisac mieszkanie jako darowizne, i ja tu nie mogę mieszkac ale tak sobie mysle że pomimo ze ja mam intercyze to mieszanie należy do niego i coreczki nikoli wiec chyba nie moze w ten sposób nas wyrzucic i tak nas wymeldowac tak mi sie wydaje , ojciec kazał mu koniecznie przyjechac na podkarpacie bo mowi ze musi on byc wiec moze nie zartuje z ta darowizną, niewiem:no::no:mowił lokum jak ma mi wynajac , to że owszem wynajmie ze u jego rodziców jest mijsce , cwany bedzie mial sie czym tlumaczyc że mi dał a ja pomoc odrzucilam, nastepne to że jestem chora psychicznie i mmam schosofrenie., ze jak on bierze ciecko to ja sie wsciekam i skacze do niego bo on uspokoil placzoce dziecko a ja jestem zla na to, :wściekła/y::wściekła/y:mowil ze stosuje jakos psychologiczna gre bo zobaczyl baran ze mam ksiazek na wierzchu pt, wywieranie wplywu na ludzi , co za kretyn dobrze wiem ze mialam na pedagogice duzo psychologii i zawsze kupowalam takie ksiazki bo lubialam :tak::tak:wspomnial rowniez że chwytam sie czego juz mogę ,:szok::szok::szok:powiedzialam mu ze ma mi dac jutro na rehabilitacje 80zl a on ze ja mam pieniadze:szok::szok::szok:i zadzwonil do rodzicow czy ma i dac na nia no calkiem go posrał przyszedl i napisał na kartce ze ja nize podpisana oswiadczam ze dostalam pieniadze .. i tak dalej , napisane bylo ze daje mi 120zl odrazu na dojazd a ja mowie ze autobusem sobie dojade żeby pozniej w sadzie nie mial pretekstow ze mnie tez utzrymuje , wiec dal mi 80zl, mowil do rodzicow ze rozwod cos ok tys kosztuje i żeby oni sprawdzili czy mi idą pieniadze z zusu tylko nie wiem po co mu to qwiedziec chyba po to zebym nie miala za co pozwu zaplacic :dry::dry::dry:no i ma jutro podstepnie zadzwonic do naszego wspolnego kolegi z zusu i sie go dowiedziec ale ja go uprzedzilam i napisalam zeby piotkowi nic nie mowil , mysle ze mu nic nie powie bo ich relacje kolezenskie troche sie popsuly:tak::tak::tak:a wracajac do rozmowy jaka konczyl to pytal sie kiedy pozew skladam bo on bedzie ze mna tylko mam sie zmienic :szok::szok::szok:no jego juz calkiem po kopalo, mowilam ze moze sobie nagrywac wszystko i niech sobie ten dyktafon w dupe wsadzi , wiem ze juz vhyba nie dagrywa bo ojcu mowil ze nie:sorry2::sorry2::sorry2:a jajbardziej co mnie zaskoczylo jak podsluchalam to ojciec lub matka mowili zeby ze mna zaczal rozmowe ugodowa :szok::szok::szok:a ten ze absolutnie nie, jestem w szoku postawa jego rodzicow, :szok::szok::szok:a moze to tylko taka gra :dry::dry::dry:z ich strony:dry:
eager chetnie skorzystalabym z cennych porad ale tak jak wczesniej pisalam boje sie ze to co ja napisze np w pozwie to on to odczyta, i bedzie wiedzial wszystko co ja mam na mysli , wiem, wczesniej zmienial mi hasla na naszej klasie i odczytywal poczte a w czoraj probował sie dostac na poczte bo mi przyszlo ze byla proba jak odzyskac haslo,najwyzej jak cos to napisze w srode bo ide do radcy prawnego tam gdzie pracoiwalam to moze ona mi cos podpowie zobaczymy, dziekuje ci bardzo

Ostatnia edycja:
hallo kobietki!
w końcu udało się uśpić małą wiec mam chwilkę czasu
Wszystkiego naj naj dla wszystkich dzisiejszych solenizantów :****

My byłyśmy dzisiaj u lekarza ale więcej napiszę na opiece, a pogoda u nas tak brzydka że nawet się z domku nie chce wychodzić więc spacerek popołudniowy sobie odpuściłam. Siedzę w domku mega zestresowana bo czekam na wyniki egzaminów a sesja mi się konczy 28 wiec ewentualne poprawki w tym tygodniu a ja nawet nie wiem czy sie uczyć czy nie bo nie mam pojęcia jak mi poszło :confused:

hallo kobietki!
w końcu udało się uśpić małą wiec mam chwilkę czasu
Wszystkiego naj naj dla wszystkich dzisiejszych solenizantów :****

My byłyśmy dzisiaj u lekarza ale więcej napiszę na opiece, a pogoda u nas tak brzydka że nawet się z domku nie chce wychodzić więc spacerek popołudniowy sobie odpuściłam. Siedzę w domku mega zestresowana bo czekam na wyniki egzaminów a sesja mi się konczy 28 wiec ewentualne poprawki w tym tygodniu a ja nawet nie wiem czy sie uczyć czy nie bo nie mam pojęcia jak mi poszło :confused:
darina trzymam kciukasy za zdane egzaminy, napewno zdasz:tak::tak::tak:

Witam mamuśki we wtorek

O jaka cisza :-D, mój Tomcio właśnie zalicza pierwszą drzemkę ok godzinki :-).
Mam do was pytanko, czy którąś z was boli nadgarstek? Ja już nie jestem w stanie ukroić chleba:no: . Stosuję apap, magnes, ciepłe okłady i ketonal żel , ale nadal strasznie boli, a tu trzeba się małym zajmować:no:. Może macie jakieś sposoby.
Pozdrowienia dla mamusiek i buziaczki dla maleństw.:-)
komóra 022.jpg
Dwudziestego Tomcio skończył dwa miesiące.

Kinga ja nosiłam taką specjalną opaskę ściągającą kupiłam w aptece no i smarowałam maściami przeciwbólowymi, ta opaska naprawdę pomaga wiem co mówię bo pracuję jako kelnerka już 5 lat i od dźwigania często mi siada nadgarstek

reklama
witam!!!:-):-):-)
kurcze sie porobiło monia nie bój sie tego kroku jesteś młoda ułożysz sobie jeszcze życie, a nikt nie zasługuje na takie traktowanie, bardzo mi przykro, że mósisiałaś coś takiego doświadczyć bądż silna jesteśmy z tobą.
szacuneczek dla dziewczyn idących z pomocą jestem dumna że mam takie wspaniałe koleżanki:tak::tak::tak:
mam pytanie do dziewczyn uzywających pasy wibracyjne czy one dają jakieś efekty???:confused::confused::confused:

Do góry