reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziekujemy za zyczenia:tak:

Pytia gdzies miałam ulotki na ten temat i na złosc nie moge znalezc. Dokladnie nie wiem jak to wygląda bo sie nie zglebiałam. Od razu odrzuciłam bo to za długoterminowa antykoncepcja:tak: Nie wiem czy to wogole jest dostepne w pl. Moze misiowka albo dzwoneczka beda wiedziały wiecej:tak:

reklama
anoli - no to faktycznie nia ma sensu, bede trzymac kciuki za starania :-)

Pytia - implant nazywa się Implanon, jest to taka jakby silikonowa rurka wielkości 4cm długości i 2 mm przekroju. Pielęgniarka wstrzykuje ją pod skórę strzykawką (pod znieczuleniem) i za trzy lata wymienia na nową jeśli chcesz, w każdej chwili można ją wyjąć. Ja nie cierpię gumek jak cholera, piguły są zawodne zwłaszcza z moją pamięcią, a spirali się boję, bo miałam w rodzinie kilka przypadków wrośnięcia, więc został ten implant, bo na razie nie planujemy nowych atrakcji rodzinnych spokojnie przez 3 lata, hehehe. Jedyny efekt uboczny to taki, ze moga pojawiac sie plamienia lekkie.

A ja przebuszowałam całą szawkę:-D

Misiówka a jak ze skutecznoscią tak w procentach?

ewelew dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego dla córci i ciebie !!! sto lat sto lat
dzis była u mnie marzycielka :-):-):-)odrazu mi się humor poprawił :tak::tak::tak::tak:marzycielko ty tez masz córeczkę śliczną i cudowną
kurde dziewczyny boje sie teraz co kolwiek napisac na forum bo podejrzewam że mój mógłby coś podpatrzec i odrazu do adwokata , jednak opre sie pokusie i napisze :
dzis przyszedł dp mnie i powiedział że ma 2 adwokatow jeden na podkarpaciu drugi w wawie i faktycznie tak jest bo slyszalam jak go podsluchiwalam , mowił że do tygodnia mam sie wyniesc bo on idzie ojcu przepisac mieszkanie jako darowizne, i ja tu nie mogę mieszkac ale tak sobie mysle że pomimo ze ja mam intercyze to mieszanie należy do niego i coreczki nikoli wiec chyba nie moze w ten sposób nas wyrzucic i tak nas wymeldowac tak mi sie wydaje , ojciec kazał mu koniecznie przyjechac na podkarpacie bo mowi ze musi on byc wiec moze nie zartuje z ta darowizną, niewiem:no::no:mowił lokum jak ma mi wynajac , to że owszem wynajmie ze u jego rodziców jest mijsce , cwany bedzie mial sie czym tlumaczyc że mi dał a ja pomoc odrzucilam, nastepne to że jestem chora psychicznie i mmam schosofrenie., ze jak on bierze ciecko to ja sie wsciekam i skacze do niego bo on uspokoil placzoce dziecko a ja jestem zla na to, :wściekła/y::wściekła/y:mowil ze stosuje jakos psychologiczna gre bo zobaczyl baran ze mam ksiazek na wierzchu pt, wywieranie wplywu na ludzi , co za kretyn dobrze wiem ze mialam na pedagogice duzo psychologii i zawsze kupowalam takie ksiazki bo lubialam :tak::tak:wspomnial rowniez że chwytam sie czego juz mogę ,:szok::szok::szok:powiedzialam mu ze ma mi dac jutro na rehabilitacje 80zl a on ze ja mam pieniadze:szok::szok::szok:i zadzwonil do rodzicow czy ma i dac na nia no calkiem go posrał przyszedl i napisał na kartce ze ja nize podpisana oswiadczam ze dostalam pieniadze .. i tak dalej , napisane bylo ze daje mi 120zl odrazu na dojazd a ja mowie ze autobusem sobie dojade żeby pozniej w sadzie nie mial pretekstow ze mnie tez utzrymuje , wiec dal mi 80zl, mowil do rodzicow ze rozwod cos ok tys kosztuje i żeby oni sprawdzili czy mi idą pieniadze z zusu tylko nie wiem po co mu to qwiedziec chyba po to zebym nie miala za co pozwu zaplacic :dry::dry::dry:no i ma jutro podstepnie zadzwonic do naszego wspolnego kolegi z zusu i sie go dowiedziec ale ja go uprzedzilam i napisalam zeby piotkowi nic nie mowil , mysle ze mu nic nie powie bo ich relacje kolezenskie troche sie popsuly:tak::tak::tak:a wracajac do rozmowy jaka konczyl to pytal sie kiedy pozew skladam bo on bedzie ze mna tylko mam sie zmienic :szok::szok::szok:no jego juz calkiem po kopalo, mowilam ze moze sobie nagrywac wszystko i niech sobie ten dyktafon w dupe wsadzi , wiem ze juz vhyba nie dagrywa bo ojcu mowil ze nie:sorry2::sorry2::sorry2:a jajbardziej co mnie zaskoczylo jak podsluchalam to ojciec lub matka mowili zeby ze mna zaczal rozmowe ugodowa :szok::szok::szok:a ten ze absolutnie nie, jestem w szoku postawa jego rodzicow, :szok::szok::szok:a moze to tylko taka gra :dry::dry::dry:z ich strony:dry:
eager chetnie skorzystalabym z cennych porad ale tak jak wczesniej pisalam boje sie ze to co ja napisze np w pozwie to on to odczyta, i bedzie wiedzial wszystko co ja mam na mysli , wiem, wczesniej zmienial mi hasla na naszej klasie i odczytywal poczte a w czoraj probował sie dostac na poczte bo mi przyszlo ze byla proba jak odzyskac haslo,najwyzej jak cos to napisze w srode bo ide do radcy prawnego tam gdzie pracoiwalam to moze ona mi cos podpowie zobaczymy, dziekuje ci bardzo

Ostatnia edycja:
hallo kobietki!
w końcu udało się uśpić małą wiec mam chwilkę czasu
Wszystkiego naj naj dla wszystkich dzisiejszych solenizantów :****

My byłyśmy dzisiaj u lekarza ale więcej napiszę na opiece, a pogoda u nas tak brzydka że nawet się z domku nie chce wychodzić więc spacerek popołudniowy sobie odpuściłam. Siedzę w domku mega zestresowana bo czekam na wyniki egzaminów a sesja mi się konczy 28 wiec ewentualne poprawki w tym tygodniu a ja nawet nie wiem czy sie uczyć czy nie bo nie mam pojęcia jak mi poszło :confused:

hallo kobietki!
w końcu udało się uśpić małą wiec mam chwilkę czasu
Wszystkiego naj naj dla wszystkich dzisiejszych solenizantów :****

My byłyśmy dzisiaj u lekarza ale więcej napiszę na opiece, a pogoda u nas tak brzydka że nawet się z domku nie chce wychodzić więc spacerek popołudniowy sobie odpuściłam. Siedzę w domku mega zestresowana bo czekam na wyniki egzaminów a sesja mi się konczy 28 wiec ewentualne poprawki w tym tygodniu a ja nawet nie wiem czy sie uczyć czy nie bo nie mam pojęcia jak mi poszło :confused:
darina trzymam kciukasy za zdane egzaminy, napewno zdasz:tak::tak::tak:

Witam mamuśki we wtorek

O jaka cisza :-D, mój Tomcio właśnie zalicza pierwszą drzemkę ok godzinki :-).
Mam do was pytanko, czy którąś z was boli nadgarstek? Ja już nie jestem w stanie ukroić chleba:no: . Stosuję apap, magnes, ciepłe okłady i ketonal żel , ale nadal strasznie boli, a tu trzeba się małym zajmować:no:. Może macie jakieś sposoby.
Pozdrowienia dla mamusiek i buziaczki dla maleństw.:-)
komóra 022.jpg
Dwudziestego Tomcio skończył dwa miesiące.

Kinga ja nosiłam taką specjalną opaskę ściągającą kupiłam w aptece no i smarowałam maściami przeciwbólowymi, ta opaska naprawdę pomaga wiem co mówię bo pracuję jako kelnerka już 5 lat i od dźwigania często mi siada nadgarstek

reklama
witam!!!:-):-):-)
kurcze sie porobiło monia nie bój sie tego kroku jesteś młoda ułożysz sobie jeszcze życie, a nikt nie zasługuje na takie traktowanie, bardzo mi przykro, że mósisiałaś coś takiego doświadczyć bądż silna jesteśmy z tobą.
szacuneczek dla dziewczyn idących z pomocą jestem dumna że mam takie wspaniałe koleżanki:tak::tak::tak:
mam pytanie do dziewczyn uzywających pasy wibracyjne czy one dają jakieś efekty???:confused::confused::confused:

Do góry