reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Chyba się skusze na ten albumik :tak:.

Agatkas ja sie na tym nie znam i ci nie pomogę nestety, sprawdz moze w internecie coś znajdziesz :tak:.

U nas jest dzisiaj lepszy dzien od wczorajszego , mały nawet troche sam polezy - pfu pfu ...oby nie zapeszyc. :sorry2:

reklama
Agatka Mariczka również coś podobnego dostałam od swojej ciociuni...fajna sprawa naprawde:))) Ja polecam....i przy okazji przypomiało mi sie,ze musze tam troszke pouzupełniać :sorry:

Hej!

NIe idzie nas nadrobic dziewuszki.

Ewelw i inni jubilaci - sto szczesliwych lat Wam zycze!!!!

Potem komus jescze mialam cos napisac, ale nic nie pamietam.

Monia kobieto - nie obraz sie, ale najpierw musisz zadac sobie jedno zasadnicze pytanie: Czy ty jestes gotowa i chcesz czujesz ze chcesz Twojego chorego meza zostawic?? Wyglada na to ze cala rodzinka popaprana, a malutkiej chyba dom rodzinny nie bedzie sie cieplo kojarzyl. Dziewczyny Ci juz wlasciwie wszystko napisaly. Marzycielka oferuje dach nad glowa a Eager pomoc prawna - to sporo. Jedyne co ja bym dodala to - NIE MOW MU O SWOICH PLANACH. A znam przypadki gdzie dziewczyny pakowaly cale swoje zycie w godzine i uciekaly od tyranow gdy oni byli w pracy. Bo Twoj facet to tyran Monia, a Twoje zycie i malzenstwo z tego co opisujesz nie jest niczym normalnym. Wiec uciekaj, bo facet traktuje Cie jak wlasnosc, taka ktorej sie nie szanuje. I nie wazne ze jeszcze nie raz przeprosi. Jak przeprasza to nie mysli o tym, po prostu tak mowi. Czowiek ktory kocha, poprostu nie potrafi sie tak zachowac, a Twoj malzonek ma to juz chyba we krwi.

Sie rozpisalam...

A z innej beczki, wlasnie dostalam abonament? na silownie i basen, sauce, parownie, solarium, korty tenisowe i squasha:)))) Taki prezencik przedurodzinowy:)

Hej!

NIe idzie nas nadrobic dziewuszki.

Ewelw i inni jubilaci - sto szczesliwych lat Wam zycze!!!!

Potem komus jescze mialam cos napisac, ale nic nie pamietam.

Monia kobieto - nie obraz sie, ale najpierw musisz zadac sobie jedno zasadnicze pytanie: Czy ty jestes gotowa i chcesz czujesz ze chcesz Twojego chorego meza zostawic?? Wyglada na to ze cala rodzinka popaprana, a malutkiej chyba dom rodzinny nie bedzie sie cieplo kojarzyl. Dziewczyny Ci juz wlasciwie wszystko napisaly. Marzycielka oferuje dach nad glowa a Eager pomoc prawna - to sporo. Jedyne co ja bym dodala to - NIE MOW MU O SWOICH PLANACH. A znam przypadki gdzie dziewczyny pakowaly cale swoje zycie w godzine i uciekaly od tyranow gdy oni byli w pracy. Bo Twoj facet to tyran Monia, a Twoje zycie i malzenstwo z tego co opisujesz nie jest niczym normalnym. Wiec uciekaj, bo facet traktuje Cie jak wlasnosc, taka ktorej sie nie szanuje. I nie wazne ze jeszcze nie raz przeprosi. Jak przeprasza to nie mysli o tym, po prostu tak mowi. Czowiek ktory kocha, poprostu nie potrafi sie tak zachowac, a Twoj malzonek ma to juz chyba we krwi.

Sie rozpisalam...

A z innej beczki, wlasnie dostalam abonament? na silownie i basen, sauce, parownie, solarium, korty tenisowe i squasha:)))) Taki prezencik przedurodzinowy:)

Dzwoneczka super!!!!!!:))):-D:-D Ja mam wykupiony przez pracodawce podobny abonament ale brak mi cholerka motywacji:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale moze sie zbiore zeby stracic te resztki tluszczu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czesc dzieczynki, troszke was zaniedbuje ostatnio, ale Inka jest bardzo absorbujaca, a nawet jak jej sie trafi lepszy dzien, to Misia chce wszystko robic ze mna i sama juz nie wiem za co sie lapac w ciagu dnia, a wieczorem padamna pysk, a tu jeszcze z mezem trzeba poprzebywac, choc troszke... Ogolnie u nas wirusowki co chwilka sieka cala rodzinke, a poza tym wszystko dobrze, a teraz ide poczytac was.

ALBUM 5 LAT DZIECKA-A.Geddes- OD WYDAWCY -BORDOWY (558297084) - Aukcje internetowe Allegro

Tak sie zastanawiam nad tym albumem, czy ma któras z was takie cos? Bo sie zastanawiam czy kupic to czy lepiej zrobic samemu np. w jakims ładnym "zeszycie."

Agacia cudny ja też mam zamiar go kupić, ale jakoś nie moge dojśc do księgarni zeby nie płacić za przesyłkę:-p:-p

My mamy taki i tez jest super ale chyba ten A.Geddes ładniejszy
WIELKA KSIĘGA MALEŃSTWA album dziecka Disney (559063788) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam sobie książeczke o ktorej wspominała ewelw
Gry i zabawy z niemowlakami - Jackie Silberg (554984674) - Aukcje internetowe Allegro
Dla mnie bomba, wkońcu wiem w co moge z moją julcią bawić się:-D:-D

czesc dzieczynki, troszke was zaniedbuje ostatnio, ale Inka jest bardzo absorbujaca, a nawet jak jej sie trafi lepszy dzien, to Misia chce wszystko robic ze mna i sama juz nie wiem za co sie lapac w ciagu dnia, a wieczorem padamna pysk, a tu jeszcze z mezem trzeba poprzebywac, choc troszke... Ogolnie u nas wirusowki co chwilka sieka cala rodzinke, a poza tym wszystko dobrze, a teraz ide poczytac was.

Witaj Misiówka!!!!
Brakuje nam Ciebie:tak::tak::tak:

reklama
Ufffff....nadrobiłam;-)

Witam Was gorąco po weekendzie:-)

Serdeczne zyczenia zdrówka miłosci i wszystkiego naj naj dla Ewelew

Haniu i Filipku wracajcie do zdrowia:-)

Monia włosy mi sie zjezyły jak przeczytałam twoje posty, posłuchaj rad dziewczyn bo naprawde są cenne i skorzystaj z pomocy ze strony marzycielki i eager:tak: Musisz byc silna, trzymam za Was kciuki. Musisz chronic córcie przed tym wariatem:-(

dzwoneczka super prezent, zazdroszcze:tak:

misiówka jak Inanka po pierwszym szczepieniu? i wogóle co u Was?:tak: Misia zadowolona z przedszkola?:-)

Hani juz przechodzi katarek. Własnie wrociłysmy ze spacerku i malutka jeszcze śpi. Wczoraj bylismy na zakupach bo hania pomału wyrasta z pierwszych ciuszków. Zrobiłam więc pierwszą selekcje i odłozylam juz duzo rzeczy:tak: Za to kupilismy kilka fajnych ciuszków. Uwielbiam robic dla niej zakupy;-) Dla siebie jakos nic nie znalazłam:-(
Wczoraj dostałam pierwszy raz okres:zawstydzona/y: Jestem zaskoczona bo jeszcze troche odciągam pokarmu i myslałam, ze póki co to jeszcze nie dostane a tu niespodzianka:-p

Do góry