reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Chyba się skusze na ten albumik :tak:.

Agatkas ja sie na tym nie znam i ci nie pomogę nestety, sprawdz moze w internecie coś znajdziesz :tak:.

U nas jest dzisiaj lepszy dzien od wczorajszego , mały nawet troche sam polezy - pfu pfu ...oby nie zapeszyc. :sorry2:

reklama
Agatka Mariczka również coś podobnego dostałam od swojej ciociuni...fajna sprawa naprawde:))) Ja polecam....i przy okazji przypomiało mi sie,ze musze tam troszke pouzupełniać :sorry:

Hej!

NIe idzie nas nadrobic dziewuszki.

Ewelw i inni jubilaci - sto szczesliwych lat Wam zycze!!!!

Potem komus jescze mialam cos napisac, ale nic nie pamietam.

Monia kobieto - nie obraz sie, ale najpierw musisz zadac sobie jedno zasadnicze pytanie: Czy ty jestes gotowa i chcesz czujesz ze chcesz Twojego chorego meza zostawic?? Wyglada na to ze cala rodzinka popaprana, a malutkiej chyba dom rodzinny nie bedzie sie cieplo kojarzyl. Dziewczyny Ci juz wlasciwie wszystko napisaly. Marzycielka oferuje dach nad glowa a Eager pomoc prawna - to sporo. Jedyne co ja bym dodala to - NIE MOW MU O SWOICH PLANACH. A znam przypadki gdzie dziewczyny pakowaly cale swoje zycie w godzine i uciekaly od tyranow gdy oni byli w pracy. Bo Twoj facet to tyran Monia, a Twoje zycie i malzenstwo z tego co opisujesz nie jest niczym normalnym. Wiec uciekaj, bo facet traktuje Cie jak wlasnosc, taka ktorej sie nie szanuje. I nie wazne ze jeszcze nie raz przeprosi. Jak przeprasza to nie mysli o tym, po prostu tak mowi. Czowiek ktory kocha, poprostu nie potrafi sie tak zachowac, a Twoj malzonek ma to juz chyba we krwi.

Sie rozpisalam...

A z innej beczki, wlasnie dostalam abonament? na silownie i basen, sauce, parownie, solarium, korty tenisowe i squasha:)))) Taki prezencik przedurodzinowy:)

Hej!

NIe idzie nas nadrobic dziewuszki.

Ewelw i inni jubilaci - sto szczesliwych lat Wam zycze!!!!

Potem komus jescze mialam cos napisac, ale nic nie pamietam.

Monia kobieto - nie obraz sie, ale najpierw musisz zadac sobie jedno zasadnicze pytanie: Czy ty jestes gotowa i chcesz czujesz ze chcesz Twojego chorego meza zostawic?? Wyglada na to ze cala rodzinka popaprana, a malutkiej chyba dom rodzinny nie bedzie sie cieplo kojarzyl. Dziewczyny Ci juz wlasciwie wszystko napisaly. Marzycielka oferuje dach nad glowa a Eager pomoc prawna - to sporo. Jedyne co ja bym dodala to - NIE MOW MU O SWOICH PLANACH. A znam przypadki gdzie dziewczyny pakowaly cale swoje zycie w godzine i uciekaly od tyranow gdy oni byli w pracy. Bo Twoj facet to tyran Monia, a Twoje zycie i malzenstwo z tego co opisujesz nie jest niczym normalnym. Wiec uciekaj, bo facet traktuje Cie jak wlasnosc, taka ktorej sie nie szanuje. I nie wazne ze jeszcze nie raz przeprosi. Jak przeprasza to nie mysli o tym, po prostu tak mowi. Czowiek ktory kocha, poprostu nie potrafi sie tak zachowac, a Twoj malzonek ma to juz chyba we krwi.

Sie rozpisalam...

A z innej beczki, wlasnie dostalam abonament? na silownie i basen, sauce, parownie, solarium, korty tenisowe i squasha:)))) Taki prezencik przedurodzinowy:)

Dzwoneczka super!!!!!!:))):-D:-D Ja mam wykupiony przez pracodawce podobny abonament ale brak mi cholerka motywacji:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale moze sie zbiore zeby stracic te resztki tluszczu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czesc dzieczynki, troszke was zaniedbuje ostatnio, ale Inka jest bardzo absorbujaca, a nawet jak jej sie trafi lepszy dzien, to Misia chce wszystko robic ze mna i sama juz nie wiem za co sie lapac w ciagu dnia, a wieczorem padamna pysk, a tu jeszcze z mezem trzeba poprzebywac, choc troszke... Ogolnie u nas wirusowki co chwilka sieka cala rodzinke, a poza tym wszystko dobrze, a teraz ide poczytac was.

ALBUM 5 LAT DZIECKA-A.Geddes- OD WYDAWCY -BORDOWY (558297084) - Aukcje internetowe Allegro

Tak sie zastanawiam nad tym albumem, czy ma któras z was takie cos? Bo sie zastanawiam czy kupic to czy lepiej zrobic samemu np. w jakims ładnym "zeszycie."

Agacia cudny ja też mam zamiar go kupić, ale jakoś nie moge dojśc do księgarni zeby nie płacić za przesyłkę:-p:-p

My mamy taki i tez jest super ale chyba ten A.Geddes ładniejszy
WIELKA KSIĘGA MALEŃSTWA album dziecka Disney (559063788) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam sobie książeczke o ktorej wspominała ewelw
Gry i zabawy z niemowlakami - Jackie Silberg (554984674) - Aukcje internetowe Allegro
Dla mnie bomba, wkońcu wiem w co moge z moją julcią bawić się:-D:-D

czesc dzieczynki, troszke was zaniedbuje ostatnio, ale Inka jest bardzo absorbujaca, a nawet jak jej sie trafi lepszy dzien, to Misia chce wszystko robic ze mna i sama juz nie wiem za co sie lapac w ciagu dnia, a wieczorem padamna pysk, a tu jeszcze z mezem trzeba poprzebywac, choc troszke... Ogolnie u nas wirusowki co chwilka sieka cala rodzinke, a poza tym wszystko dobrze, a teraz ide poczytac was.

Witaj Misiówka!!!!
Brakuje nam Ciebie:tak::tak::tak:

reklama
Ufffff....nadrobiłam;-)

Witam Was gorąco po weekendzie:-)

Serdeczne zyczenia zdrówka miłosci i wszystkiego naj naj dla Ewelew

Haniu i Filipku wracajcie do zdrowia:-)

Monia włosy mi sie zjezyły jak przeczytałam twoje posty, posłuchaj rad dziewczyn bo naprawde są cenne i skorzystaj z pomocy ze strony marzycielki i eager:tak: Musisz byc silna, trzymam za Was kciuki. Musisz chronic córcie przed tym wariatem:-(

dzwoneczka super prezent, zazdroszcze:tak:

misiówka jak Inanka po pierwszym szczepieniu? i wogóle co u Was?:tak: Misia zadowolona z przedszkola?:-)

Hani juz przechodzi katarek. Własnie wrociłysmy ze spacerku i malutka jeszcze śpi. Wczoraj bylismy na zakupach bo hania pomału wyrasta z pierwszych ciuszków. Zrobiłam więc pierwszą selekcje i odłozylam juz duzo rzeczy:tak: Za to kupilismy kilka fajnych ciuszków. Uwielbiam robic dla niej zakupy;-) Dla siebie jakos nic nie znalazłam:-(
Wczoraj dostałam pierwszy raz okres:zawstydzona/y: Jestem zaskoczona bo jeszcze troche odciągam pokarmu i myslałam, ze póki co to jeszcze nie dostane a tu niespodzianka:-p

Do góry