reklama
Anoli ja tez juz dostałam okres, jakieś 3 tyg temu, a nadal karmie piersią
Agacia tak juz sie od niego odzwyczaiłamze prawie zapomniałam;-)
Kana Hania dziękuje za zyczenia:-):-)
Ktos nam ukradł suwaczek a Hania konczy dzis dwa miesiące:-)
Dwa miesiace temu o tej godzinie juz bylam po przebiciu pęcherza i poznałam na własnej skórze co to sa skurcze porodowe
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Anoli buziaczki dla Hani
Misiówka
Fanka BB :)
Madzienka - dzięki, za miłe słówko, postaram się częściej zaglądać.
Monia - jestem w wielkim szoku, napewno nie daj się zwieść, walcz o swoje, bo napewno lepszy ten twój mąż już nie będzie, a skoro tatuś jest takim zasrańcem, to napewno będzie powielał jego schemat, zastanów się, czy chcesz takiej przyszłości dla siebie i córeczki... bardzo chciałabym ci pomóc i jeśli tylko będę w stanie to mozesz na mnie liczyć, dziewczynki ci świetnie radzą, bądź dzielna i pamiętaj, że masz dla kogo być uśmiechnięta i szczęśliwa!!
anoli - u nas wszystko dobrze, szczepienie już faktycznie za nami, nie mieliśmy w związku z tym żadnych problemików typu gorączka, natomiast Inka to panikara niesamowita, wszyscy na mnie patrzyli, jakbym jej nie wiem co robiła w tym gabinecie, aż mi głupio było. Co do twoich zakupów to świetnie cię rozumiem, Inka też już wyrasta z ciuszków 0-3 miesiąca i musiałam jej dokupić trochę patałaszków. Ja sobie już jakiś czas temu wszczepiłam ten implant antykoncepcyjny, więc mam już spokój na jakieś 3 latka. Moja Ineczka też co chywila jakiegoś wiruska podłapuje od Miśki, która znosi wszystko z przedszkola, cieszę się, że Hania ma się lepiej, buziolek dla niej! A Misia w przedszkolu już się zadomowiła na dobre i chodzi z wielką ochotą.
Monia - jestem w wielkim szoku, napewno nie daj się zwieść, walcz o swoje, bo napewno lepszy ten twój mąż już nie będzie, a skoro tatuś jest takim zasrańcem, to napewno będzie powielał jego schemat, zastanów się, czy chcesz takiej przyszłości dla siebie i córeczki... bardzo chciałabym ci pomóc i jeśli tylko będę w stanie to mozesz na mnie liczyć, dziewczynki ci świetnie radzą, bądź dzielna i pamiętaj, że masz dla kogo być uśmiechnięta i szczęśliwa!!
anoli - u nas wszystko dobrze, szczepienie już faktycznie za nami, nie mieliśmy w związku z tym żadnych problemików typu gorączka, natomiast Inka to panikara niesamowita, wszyscy na mnie patrzyli, jakbym jej nie wiem co robiła w tym gabinecie, aż mi głupio było. Co do twoich zakupów to świetnie cię rozumiem, Inka też już wyrasta z ciuszków 0-3 miesiąca i musiałam jej dokupić trochę patałaszków. Ja sobie już jakiś czas temu wszczepiłam ten implant antykoncepcyjny, więc mam już spokój na jakieś 3 latka. Moja Ineczka też co chywila jakiegoś wiruska podłapuje od Miśki, która znosi wszystko z przedszkola, cieszę się, że Hania ma się lepiej, buziolek dla niej! A Misia w przedszkolu już się zadomowiła na dobre i chodzi z wielką ochotą.
Witam!!!
Dziewczyny!! Ogromnie dziękuję za pamięć i życzonka!!! Jest mi bardzo miło i w ogóle jestem zaskoczona - skąd wiedziałyście o moich urodzinkach....
Ja również życzę Wam wszystkim dużo zdrówka i pociechy ze wszystkich słonek które macie. No i 100 lat dla kończących 3 i 2 miesiączek!!!
Super Madzieńka, że kupiłaś!! Ja czytam też w wolnych chwilach - przypominam sobie różne zabawy - i mała super też na nie reaguje!!!
Polacam tą książeczkę!!
Dziewczyny!! Ogromnie dziękuję za pamięć i życzonka!!! Jest mi bardzo miło i w ogóle jestem zaskoczona - skąd wiedziałyście o moich urodzinkach....
Ja również życzę Wam wszystkim dużo zdrówka i pociechy ze wszystkich słonek które macie. No i 100 lat dla kończących 3 i 2 miesiączek!!!
Kupiłam sobie książeczke o ktorej wspominała ewelw
Gry i zabawy z niemowlakami - Jackie Silberg (554984674) - Aukcje internetowe Allegro
Dla mnie bomba, wkońcu wiem w co moge z moją julcią bawić się
Super Madzieńka, że kupiłaś!! Ja czytam też w wolnych chwilach - przypominam sobie różne zabawy - i mała super też na nie reaguje!!!
Polacam tą książeczkę!!
M
marzycielka
Gość
Hej, ja dzis mega dół i zalamka:-(
wpadlam tylko poczytac i pomoc Mopkowi
https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/
prosze
Cyprysiowa co się dzieje??:-(
Aj kochana dziekuje Ci slicznie......:* no ciesze sie, tylko,ze to był pierwszy raz taki...mam cicha nadzieje,ze nie ostatni...hahaha
Ewelew wszystkiego NAJ NAJ NAJ....
1000-ce buziaczków i uścisków od Mariczki i Kanusi:*:*:*
A jeżeli chodzi jesce o zyczonka to wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla :
Kokusi i jej córeczki która skończyła dzisiaj 3 miesiace.... oraz dla solenizantek konczących 2 miesiace córeczek: Anoli, K.A.J.I.,Paoli i Kluskawawa.... dużo zdrówka:*
Ode mnie też dla wszystkich jubilatów 100 lat 100 lat niech żyją żyją Nam:-)
Monia pamiętaj , że masz dla kogo walczyć z mężem .
A ja Wam powiem ,że cóecia Moni jest taka śliczna i słodka wcale nie widać aby tyle złego przeszła podczas porodu.
Mam nadzieję , że będzie zdrowa i szczęśliwa:-)
reklama
Misiówka
Fanka BB :)
anoli - no to faktycznie nia ma sensu, bede trzymac kciuki za starania :-)Misiówka ciesze się ze wsio wporządku. Ja wzielam tabletki jednak. Nie chciałam tego implantu bo moze wczesniej popracujemy nad rodzenstwem dla Hani;-)
Pytia - implant nazywa się Implanon, jest to taka jakby silikonowa rurka wielkości 4cm długości i 2 mm przekroju. Pielęgniarka wstrzykuje ją pod skórę strzykawką (pod znieczuleniem) i za trzy lata wymienia na nową jeśli chcesz, w każdej chwili można ją wyjąć. Ja nie cierpię gumek jak cholera, piguły są zawodne zwłaszcza z moją pamięcią, a spirali się boję, bo miałam w rodzinie kilka przypadków wrośnięcia, więc został ten implant, bo na razie nie planujemy nowych atrakcji rodzinnych spokojnie przez 3 lata, hehehe. Jedyny efekt uboczny to taki, ze moga pojawiac sie plamienia lekkie.