reklama
justyna
Fanka BB :)
tzn wogule karmie tylko modyfikowanym
zdrówka dla Hanusi !!! Pytia fakt pogoda do bani byle do wiosny !!!
Marzycielka no nieźle Oli waży !!!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny a ja jestem skołowana. Zmierzyłam Igorka i wg centymetra ma 57 cm. Ale nie mieści mi się juz w ubranka na 62 (żadne). I nie wiem, czy mam centymetr oszukany, czy ubranka.
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Pytia trzymaj sie bidulko i oby Hania szybko wyzdrowiala
Zapominajka nie da sie dokladnie zmierzyc dziecka, pamietam jak mierzylam cypriana 3 miesiecznego. W dzien porodu mierzyl 59 a jak go zmierzylam po 3 mies mierzyl 56
Zapominajka nie da sie dokladnie zmierzyc dziecka, pamietam jak mierzylam cypriana 3 miesiecznego. W dzien porodu mierzyl 59 a jak go zmierzylam po 3 mies mierzyl 56
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Pytia trzymajcie się bidulinki!!!
renia200
mama Victorki :)
Witam dziewczyny - teraz mialam chwilke Was podczytac
Pytia mam nadzieje ze wszystko jest dobrze i ze goraczka spadla
Pytia mam nadzieje ze wszystko jest dobrze i ze goraczka spadla
M
marzycielka
Gość
pytia trzymam kciuki oby Młoda wyzdrowiała.
Ano Oli się waży bo jak kocha jeść to tak jest :-)
:ecę pograć w grę pappa:-)
Ano Oli się waży bo jak kocha jeść to tak jest :-)
:ecę pograć w grę pappa:-)
reklama
dzwoneczka
Fanka BB :)
Pytia trzymam kciuki, daj znac jak bedziesz cos wiedziec.
Marzycielka to Ty sie wysypiasz widze Patrzac na godzine o korej piszesz ide zagrac w gre)))))))))))
Sprzecior fajny, oby zadzialal, a co to jest dieta MZ?? Ewelw, mi pielegniarka powiedziala, ze trzeba naprawde bardzo uwazac co i jak sie je podczas karmienia, bo pierwsze co traci na wartosci to mleko.
A ja nie moge spac
Marzycielka albo inne roztrenowane laseczki, jak to jest z cwiczeniami i jedzeniem? Pytam dokladniej czy jest jakis okreslony czas w ktorym mam nie jesc albo czegos specjalnego sie trzymac po wysilku fizycznym. Rzecz w tym, ze od przyszlego tygodnia chce zaczac chodzic na basen, no i po basenie zawsze jestem glodna. No i nie wiem czy mam przeczekac np 2godziny po? Czy moge zjesc cos? Czy to co zjem od razu mi sie odlozy w "miejsce spalonego"? Rozumiecie o co pytam?
Marzycielka to Ty sie wysypiasz widze Patrzac na godzine o korej piszesz ide zagrac w gre)))))))))))
Qurcze - stosuję dietę MŻ - to jest podstawa. No i więcej surowek zaczęłam od 3 dni wciągać - i brzuszki na początku 80 dziennie - z wielki mysiłkiem Ale zamierzam więcej ćwiczyć...
Mam w chacie taki sprzęt ale raz - przedwczoraj na nim ćwiczyłam. Dziś też pod wieczór zaplanowałam i mi mała nie dała bo marudziła... A teraz już za późno bo on trochę głośno pracuje.... Ale od jutro już się konkretnie za ćwiczenia biorę.
A taki mam sprzęcior:
Masażer BODY SCULPTURE BM1200GX - POLECAM (560387837) - Aukcje internetowe Allegro
Sprzecior fajny, oby zadzialal, a co to jest dieta MZ?? Ewelw, mi pielegniarka powiedziala, ze trzeba naprawde bardzo uwazac co i jak sie je podczas karmienia, bo pierwsze co traci na wartosci to mleko.
A ja nie moge spac
Marzycielka albo inne roztrenowane laseczki, jak to jest z cwiczeniami i jedzeniem? Pytam dokladniej czy jest jakis okreslony czas w ktorym mam nie jesc albo czegos specjalnego sie trzymac po wysilku fizycznym. Rzecz w tym, ze od przyszlego tygodnia chce zaczac chodzic na basen, no i po basenie zawsze jestem glodna. No i nie wiem czy mam przeczekac np 2godziny po? Czy moge zjesc cos? Czy to co zjem od razu mi sie odlozy w "miejsce spalonego"? Rozumiecie o co pytam?