reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzieki Agacia a nie orientujesz sie czy jak teraz bym złożyła to moga jeszcze przyznać? Ja dostałam, ale tylko ten ustawowy z Urzedu Miasta i nie wiedziałam, ze jeszcze cos jest, a dochody jak biorą, za cały rok to powinny sie zgadzac

reklama
Dzieki Agacia a nie orientujesz sie czy jak teraz bym złożyła to moga jeszcze przyznać? Ja dostałam, ale tylko ten ustawowy z Urzedu Miasta i nie wiedziałam, ze jeszcze cos jest, a dochody jak biorą, za cały rok to powinny sie zgadzac
Masz na złozenie wniosku 12 miesiecy chyba ;-)

Mopek, Darina, Marzycielka, Cyprysiowa,Pytia bardzo bardzo dziekujemy za zyczonka:))))
Wszystkie mamuski jestescie kochana....:* ogromny buziaczek od Mariczki:)

Marzycielka no to zuch mama z Ciebie.....tak ładnie córeczkę wychowujesz to kiedy nastepne???? hahahah

Planuje za 3 lata bo przez te lata chcę zrobić licencjata:-)
A na 2 dzieciaczka to już się z mężem napaliliśmy :-)

Darina a starałaś się o to dodatkowe 1000 zł oprócz becikowego? Ja sie starałam, bo mały mniej niz 504 zł na osobę i przyznali nam tą kase i od razu dodatkowo co miesiac wpłacają mi 48zł rodzinnego.

Ja mam tak samo ;-)

Pytia trzymam kciuki za Hanie:-( Ja przeszlam zapalenie pluc z Jagoda jak byla malenka:-(

Ewelw a jak Ty sie odchudzasz??

Zapominajka jakies poczynilas kroki? Ja bylam wczoraj u pielegniarki zmierzyla mnie zwazyla i powiedziala to co juz wiem:)))

Ale na urodzinki zazyczylam sobie rower:)

Pytia trzymam kciuki za Hanie:-( Ja przeszlam zapalenie pluc z Jagoda jak byla malenka:-(

Ewelw a jak Ty sie odchudzasz??

Zapominajka jakies poczynilas kroki? Ja bylam wczoraj u pielegniarki zmierzyla mnie zwazyla i powiedziala to co juz wiem:)))

Ale na urodzinki zazyczylam sobie rower:)
Qurcze - stosuję dietę MŻ - to jest podstawa. No i więcej surowek zaczęłam od 3 dni wciągać - i brzuszki na początku 80 dziennie - z wielki mysiłkiem :no: Ale zamierzam więcej ćwiczyć...
Mam w chacie taki sprzęt ale raz - przedwczoraj na nim ćwiczyłam. Dziś też pod wieczór zaplanowałam i mi mała nie dała bo marudziła... A teraz już za późno bo on trochę głośno pracuje.... Ale od jutro już się konkretnie za ćwiczenia biorę.

A taki mam sprzęcior:tak::
Masażer BODY SCULPTURE BM1200GX - POLECAM (560387837) - Aukcje internetowe Allegro

Nerwowa nocka nas czeka. Mała ma 38,5 pediatra powiedziała mi teraz wieczorem przez telefon, że jak będzie 38,6 to mam już nie czekać tylko jechać do szpitala. Ale mam wrażenie, że mimo gorączki jest chyba jakaś reakcja na lek, bo mała przestała być taka apatyczna, nawet się uśmiecha troszkę, no i wreszcie zjadła bez wymiotów.

Nerwowa nocka nas czeka. Mała ma 38,5 pediatra powiedziała mi teraz wieczorem przez telefon, że jak będzie 38,6 to mam już nie czekać tylko jechać do szpitala. Ale mam wrażenie, że mimo gorączki jest chyba jakaś reakcja na lek, bo mała przestała być taka apatyczna, nawet się uśmiecha troszkę, no i wreszcie zjadła bez wymiotów.
Pytia - dużo zdrówka dla Hani!!!!!!!

reklama

Trzymam kciuki za malutka

Do góry