reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny a ja jestem skołowana. Zmierzyłam Igorka i wg centymetra ma 57 cm. Ale nie mieści mi się juz w ubranka na 62 (żadne). I nie wiem, czy mam centymetr oszukany, czy ubranka:baffled:.

Pytia trzymaj sie bidulko i oby Hania szybko wyzdrowiala:tak:

Zapominajka nie da sie dokladnie zmierzyc dziecka, pamietam jak mierzylam cypriana 3 miesiecznego. W dzien porodu mierzyl 59 a jak go zmierzylam po 3 mies mierzyl 56 :-D

Zapominajka wiesz ta rozmiarówka jest jakaś dziwna bo ja np mam body na 68 cm a są równe z tymi na 56 :baffled: ja kupuję ciuszki na oko albo idź z miarką do sklepu i sama mierz a nie sugeruj sie rozmiarem

pytia trzymam kciuki oby Młoda wyzdrowiała.

Ano Oli się waży bo jak kocha jeść to tak jest :-)

:ecę pograć w grę pappa:-)

reklama
Pytia trzymam kciuki, daj znac jak bedziesz cos wiedziec.

Marzycielka to Ty sie wysypiasz widze:) Patrzac na godzine o korej piszesz ide zagrac w gre:))))))))))))

Qurcze - stosuję dietę MŻ - to jest podstawa. No i więcej surowek zaczęłam od 3 dni wciągać - i brzuszki na początku 80 dziennie - z wielki mysiłkiem :no: Ale zamierzam więcej ćwiczyć...
Mam w chacie taki sprzęt ale raz - przedwczoraj na nim ćwiczyłam. Dziś też pod wieczór zaplanowałam i mi mała nie dała bo marudziła... A teraz już za późno bo on trochę głośno pracuje.... Ale od jutro już się konkretnie za ćwiczenia biorę.

A taki mam sprzęcior:tak::
Masażer BODY SCULPTURE BM1200GX - POLECAM (560387837) - Aukcje internetowe Allegro

Sprzecior fajny, oby zadzialal, a co to jest dieta MZ?? Ewelw, mi pielegniarka powiedziala, ze trzeba naprawde bardzo uwazac co i jak sie je podczas karmienia, bo pierwsze co traci na wartosci to mleko.:(

A ja nie moge spac:(

Marzycielka albo inne roztrenowane laseczki, jak to jest z cwiczeniami i jedzeniem? Pytam dokladniej czy jest jakis okreslony czas w ktorym mam nie jesc albo czegos specjalnego sie trzymac po wysilku fizycznym. Rzecz w tym, ze od przyszlego tygodnia chce zaczac chodzic na basen, no i po basenie zawsze jestem glodna. No i nie wiem czy mam przeczekac np 2godziny po? Czy moge zjesc cos? Czy to co zjem od razu mi sie odlozy w "miejsce spalonego"? Rozumiecie o co pytam?

Do góry