reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny a ja jestem skołowana. Zmierzyłam Igorka i wg centymetra ma 57 cm. Ale nie mieści mi się juz w ubranka na 62 (żadne). I nie wiem, czy mam centymetr oszukany, czy ubranka:baffled:.

Pytia trzymaj sie bidulko i oby Hania szybko wyzdrowiala:tak:

Zapominajka nie da sie dokladnie zmierzyc dziecka, pamietam jak mierzylam cypriana 3 miesiecznego. W dzien porodu mierzyl 59 a jak go zmierzylam po 3 mies mierzyl 56 :-D

Zapominajka wiesz ta rozmiarówka jest jakaś dziwna bo ja np mam body na 68 cm a są równe z tymi na 56 :baffled: ja kupuję ciuszki na oko albo idź z miarką do sklepu i sama mierz a nie sugeruj sie rozmiarem

pytia trzymam kciuki oby Młoda wyzdrowiała.

Ano Oli się waży bo jak kocha jeść to tak jest :-)

:ecę pograć w grę pappa:-)

reklama
Pytia trzymam kciuki, daj znac jak bedziesz cos wiedziec.

Marzycielka to Ty sie wysypiasz widze:) Patrzac na godzine o korej piszesz ide zagrac w gre:))))))))))))

Qurcze - stosuję dietę MŻ - to jest podstawa. No i więcej surowek zaczęłam od 3 dni wciągać - i brzuszki na początku 80 dziennie - z wielki mysiłkiem :no: Ale zamierzam więcej ćwiczyć...
Mam w chacie taki sprzęt ale raz - przedwczoraj na nim ćwiczyłam. Dziś też pod wieczór zaplanowałam i mi mała nie dała bo marudziła... A teraz już za późno bo on trochę głośno pracuje.... Ale od jutro już się konkretnie za ćwiczenia biorę.

A taki mam sprzęcior:tak::
Masażer BODY SCULPTURE BM1200GX - POLECAM (560387837) - Aukcje internetowe Allegro

Sprzecior fajny, oby zadzialal, a co to jest dieta MZ?? Ewelw, mi pielegniarka powiedziala, ze trzeba naprawde bardzo uwazac co i jak sie je podczas karmienia, bo pierwsze co traci na wartosci to mleko.:(

A ja nie moge spac:(

Marzycielka albo inne roztrenowane laseczki, jak to jest z cwiczeniami i jedzeniem? Pytam dokladniej czy jest jakis okreslony czas w ktorym mam nie jesc albo czegos specjalnego sie trzymac po wysilku fizycznym. Rzecz w tym, ze od przyszlego tygodnia chce zaczac chodzic na basen, no i po basenie zawsze jestem glodna. No i nie wiem czy mam przeczekac np 2godziny po? Czy moge zjesc cos? Czy to co zjem od razu mi sie odlozy w "miejsce spalonego"? Rozumiecie o co pytam?

Do góry