reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mopek, Darina, Marzycielka, Cyprysiowa,Pytia bardzo bardzo dziekujemy za zyczonka:))))
Wszystkie mamuski jestescie kochana....:* ogromny buziaczek od Mariczki:)

Agatka
z tym drugim tys to ja wiem,bo ja ówniez go dostałam i to razem z tym ogolnym becikowym.....babeczka wytlumaczyła mi wkoncu,ze to jakos zalezy od dochodu....
Pytia trzymamay mocko kciuki za Hanulke, oby szybko do zdrówka wróciła...dobrze,ze pojechałas od razu....
Marzycielka no to zuch mama z Ciebie.....tak ładnie córeczkę wychowujesz to kiedy nastepne???? hahahah

reklama
Kana no mi tez babka wytłumaczyła ze to tylko zalezy od dochodu, i nie jest wazne czy to małzenstwo czy nie :tak:. I całe szczescie :-).

dziewczyny a co to jest te 48 zł z jakiego tytułu się je dostaje i jak to załatwiłyście
Darina a starałaś się o to dodatkowe 1000 zł oprócz becikowego? Ja sie starałam, bo mały mniej niz 504 zł na osobę i przyznali nam tą kase i od razu dodatkowo co miesiac wpłacają mi 48zł rodzinnego.

Darina to jest takie cos na zasadzie sasiłku rodzinnego, gdzie domowy budzet nie przekracza chyba 504zł na osobe w rodzinie....i nie wazne czy jestes w zwiazku małzenkim czy nie.... a to wszystko załatwia się w MOPS-ie.....;-)

no to ja się teraz nie załapię bo do końca macierzyńskiego mam płatne 100% z zakładu pracy dopiero jak przejdę na wychowawczy to będę się kwalifikować bo Misiek załatwił sobie w zakładzie że na umowie ma mniej niż rzeczywiście

reklama
Do góry