reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Reniu najmocniej dziękujemy:))))

No a tak poza tym to witam mamuśki Piątkowo....

Nie wiem jak Wam,ale mi tak czas leci,ze szok.... dwa miesiace temu o tej porze leżałam,ze skurczami na podorówce, pisząc sms-ki z Dunia, a teraz moja kruszynka już ładnie gaworzy, się śmieje i daje popalić w nocy,zeby nie było za kolorowo....
Nie wyobrażam sobie jakby miało jej teraz obok nas nie byc......jestem mega SZCZĘŚLIWA.....:-)
no i takim sposobem nasza MARICZKA kończy dzisiaj dwa miesiące :tak::tak::tak:

My właśnie wróciliśmy od ortopedy....z malutka wszystko dobrze tylko ma troszke słabo roztawione bioderka chyba (ledwo zrozumialam lekarza) i musimy ja duzo kłaśc na brzuszku i nosic przodem do siebie z szeroko roztawionym nóżkami...poza tym dostalismy skierowanie na usg... jejku czy to coś groźnego???

Mariczko rośnij duża i zdrowa!!!!!!
torcikfl3.gif

reklama
Witam!!
Wszystkiego dobrego Mariczko!!!
mój mężyk dziś na służbie - wróci jutro... Tak nie lubię być sama... Smutno mi... i jestem poddenerwowana jakaś i zestresowana gdy jestem sama.
Tygrysku - co zrobiłaś, że tk szybko schudłaś?? Mi nie chce waga spadać, a się oszczędzam z jedzeniem, jednak nie za wiele się ruszam - muszę to zmienić :no:
Miłego dnia wszystkim żeyczę!!

Justynko, Tygrysku i Madzienko serdecznie mocko dziękujemy za życzonka;))))

Nasza dwumiesięczna solenizantka śpi jak nic.....wkońcu kiedys trzeba odespać noc...:rofl2: juz sie nawet nie złoszcze tym chociaz czasem cieżko...ale co i tak nic nie zmienię....Gorzej bedzie jak misiek od poniedziałku pojdzie do pracy.....raczej nie bardzo sie wyśpi mała o 2 usypia,a on o przed 4 bedzie wstawał:-p

Tygrysku a z tym solarium to mozna też jak sie karmi piersią????

Cześć Kobitki:blink:

Ja dziś ogólnie w kiepskiej formie chyba po wczorajszym smażeniu faworków razem z sąsiadką, ona ma syna w wieku mojego Tomka twardo nam pomagali i w rezultacie całe mieszkanie było w mące i cukrze pudrze dzisiaj od rana na zmiane noszenie Patki i sprzątanie, kręgosłup mnie tak napi...a że szok:no:
Na spacerek nawet nie wyszłam bo już na targanie wózka siły nie mam i chyba przez brak swierzego powietrza taka struta psychicznie tez jestem.
Dobrze że jutro sobota i Mariusz ma wolne
Mam pytanko kupiłam sobie takie coś: Nowe nosidełko dla dzieci (556155255) - Aukcje internetowe Allegro żeby choć troszkę odciążyć kregosłup ale o ile małej nawet sie podoba (była tylko pare minut) to mnie sie wydaje, że strasznie jezt zwinięta i szczególnie rączka, na której leży może jej zdrętwieć, czy któraś z Was coś takiego ma albo miała?

Kana zdrówka dla Mariczki:-)

Witam!!
mój mężyk dziś na służbie - wróci jutro... Tak nie lubię być sama... Smutno mi... i jestem poddenerwowana jakaś i zestresowana gdy jestem sama.
Tygrysku - co zrobiłaś, że tk szybko schudłaś?? Mi nie chce waga spadać, a się oszczędzam z jedzeniem, jednak nie za wiele się ruszam - muszę to zmienić :no:
Miłego dnia wszystkim żeyczę!![/quote]

kochana ja mam chyba dobra przemiane materii gdyz specjalnie sie nie odchudzam jem wszystko tylko mniejsze ilosci i staram sie slodycze ograniczac:zawstydzona/y: cwiczyc tez nie cwicze bo leniuch jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justynko, Tygrysku i Madzienko serdecznie mocko dziękujemy za życzonka;))))

Nasza dwumiesięczna solenizantka śpi jak nic.....wkońcu kiedys trzeba odespać noc...:rofl2: juz sie nawet nie złoszcze tym chociaz czasem cieżko...ale co i tak nic nie zmienię....Gorzej bedzie jak misiek od poniedziałku pojdzie do pracy.....raczej nie bardzo sie wyśpi mała o 2 usypia,a on o przed 4 bedzie wstawał:-p

Tygrysku a z tym solarium to mozna też jak sie karmi piersią????

ojej nie wiem czy jak karmisz mozna:-(ja nie karmie wiec nie wiem :-:)-(

reklama
Witam!!
Miłego dnia wszystkim żeyczę!![/quote]

kochana ja mam chyba dobra przemiane materii gdyz specjalnie sie nie odchudzam jem wszystko tylko mniejsze ilosci i staram sie slodycze ograniczac:zawstydzona/y: cwiczyc tez nie cwicze bo leniuch jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale Ci zazdroszczę tak super przemiany materii. Ja mam bardzo złą przemianę:zawstydzona/y: Rzadko chodzę do kibelka i żebym schudła to musiałabym jeść samą sałatę...:dry: Co prawda zaczęłam jeść dużo sałaty i surówek - ale inne rzeczy ze względu na karmienie też jem. Mam nadzieję, ze gimnastyka mnie wprawi w formę... A jeszcze tak z ciekawości zapytam - Ile masz wzrostu przy tej wadze??

Do góry