reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Reniu najmocniej dziękujemy:))))

No a tak poza tym to witam mamuśki Piątkowo....

Nie wiem jak Wam,ale mi tak czas leci,ze szok.... dwa miesiace temu o tej porze leżałam,ze skurczami na podorówce, pisząc sms-ki z Dunia, a teraz moja kruszynka już ładnie gaworzy, się śmieje i daje popalić w nocy,zeby nie było za kolorowo....
Nie wyobrażam sobie jakby miało jej teraz obok nas nie byc......jestem mega SZCZĘŚLIWA.....:-)
no i takim sposobem nasza MARICZKA kończy dzisiaj dwa miesiące :tak::tak::tak:

My właśnie wróciliśmy od ortopedy....z malutka wszystko dobrze tylko ma troszke słabo roztawione bioderka chyba (ledwo zrozumialam lekarza) i musimy ja duzo kłaśc na brzuszku i nosic przodem do siebie z szeroko roztawionym nóżkami...poza tym dostalismy skierowanie na usg... jejku czy to coś groźnego???

Mariczko rośnij duża i zdrowa!!!!!!
torcikfl3.gif

reklama
Witam!!
Wszystkiego dobrego Mariczko!!!
mój mężyk dziś na służbie - wróci jutro... Tak nie lubię być sama... Smutno mi... i jestem poddenerwowana jakaś i zestresowana gdy jestem sama.
Tygrysku - co zrobiłaś, że tk szybko schudłaś?? Mi nie chce waga spadać, a się oszczędzam z jedzeniem, jednak nie za wiele się ruszam - muszę to zmienić :no:
Miłego dnia wszystkim żeyczę!!

Justynko, Tygrysku i Madzienko serdecznie mocko dziękujemy za życzonka;))))

Nasza dwumiesięczna solenizantka śpi jak nic.....wkońcu kiedys trzeba odespać noc...:rofl2: juz sie nawet nie złoszcze tym chociaz czasem cieżko...ale co i tak nic nie zmienię....Gorzej bedzie jak misiek od poniedziałku pojdzie do pracy.....raczej nie bardzo sie wyśpi mała o 2 usypia,a on o przed 4 bedzie wstawał:-p

Tygrysku a z tym solarium to mozna też jak sie karmi piersią????

Cześć Kobitki:blink:

Ja dziś ogólnie w kiepskiej formie chyba po wczorajszym smażeniu faworków razem z sąsiadką, ona ma syna w wieku mojego Tomka twardo nam pomagali i w rezultacie całe mieszkanie było w mące i cukrze pudrze dzisiaj od rana na zmiane noszenie Patki i sprzątanie, kręgosłup mnie tak napi...a że szok:no:
Na spacerek nawet nie wyszłam bo już na targanie wózka siły nie mam i chyba przez brak swierzego powietrza taka struta psychicznie tez jestem.
Dobrze że jutro sobota i Mariusz ma wolne
Mam pytanko kupiłam sobie takie coś: Nowe nosidełko dla dzieci (556155255) - Aukcje internetowe Allegro żeby choć troszkę odciążyć kregosłup ale o ile małej nawet sie podoba (była tylko pare minut) to mnie sie wydaje, że strasznie jezt zwinięta i szczególnie rączka, na której leży może jej zdrętwieć, czy któraś z Was coś takiego ma albo miała?

Kana zdrówka dla Mariczki:-)

Witam!!
mój mężyk dziś na służbie - wróci jutro... Tak nie lubię być sama... Smutno mi... i jestem poddenerwowana jakaś i zestresowana gdy jestem sama.
Tygrysku - co zrobiłaś, że tk szybko schudłaś?? Mi nie chce waga spadać, a się oszczędzam z jedzeniem, jednak nie za wiele się ruszam - muszę to zmienić :no:
Miłego dnia wszystkim żeyczę!![/quote]

kochana ja mam chyba dobra przemiane materii gdyz specjalnie sie nie odchudzam jem wszystko tylko mniejsze ilosci i staram sie slodycze ograniczac:zawstydzona/y: cwiczyc tez nie cwicze bo leniuch jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justynko, Tygrysku i Madzienko serdecznie mocko dziękujemy za życzonka;))))

Nasza dwumiesięczna solenizantka śpi jak nic.....wkońcu kiedys trzeba odespać noc...:rofl2: juz sie nawet nie złoszcze tym chociaz czasem cieżko...ale co i tak nic nie zmienię....Gorzej bedzie jak misiek od poniedziałku pojdzie do pracy.....raczej nie bardzo sie wyśpi mała o 2 usypia,a on o przed 4 bedzie wstawał:-p

Tygrysku a z tym solarium to mozna też jak sie karmi piersią????

ojej nie wiem czy jak karmisz mozna:-(ja nie karmie wiec nie wiem :-:)-(

reklama
Witam!!
Miłego dnia wszystkim żeyczę!![/quote]

kochana ja mam chyba dobra przemiane materii gdyz specjalnie sie nie odchudzam jem wszystko tylko mniejsze ilosci i staram sie slodycze ograniczac:zawstydzona/y: cwiczyc tez nie cwicze bo leniuch jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale Ci zazdroszczę tak super przemiany materii. Ja mam bardzo złą przemianę:zawstydzona/y: Rzadko chodzę do kibelka i żebym schudła to musiałabym jeść samą sałatę...:dry: Co prawda zaczęłam jeść dużo sałaty i surówek - ale inne rzeczy ze względu na karmienie też jem. Mam nadzieję, ze gimnastyka mnie wprawi w formę... A jeszcze tak z ciekawości zapytam - Ile masz wzrostu przy tej wadze??

Do góry